İstiyorsa dursun kim evi daha iyi idare ediyorsa onda dursun nolacak Allah Allah ya böyle çiftler yaslanacak ta birbirine can yoldaşı olacak
Faizler düşmüştü diye açıklama yapıyosunuz ama ortak da alabilirdi ya da sizin üstünüze de alabilirdi..55 yaşındaki kayınvalidem evlendi 1 ay önce.. Beyefendi evlenmeden 2 ay önce kv min üstüne ev aldı ortak bile yapmadı ve borçsuz şekilde aldı.. Eşiniz net bi şekilde mal kaçırma amaçlı bi girişimde bulunmuş.. Biraz gözünüzü açın derim.. yoksa üzülecek gibi duruyosunuz.faizler düşmüştü o aylarda.
Valla istediğinizi yazın evlilik birbirini sahiplenmek evet ayrı telden calacaksa kişiler evlenmesin özgür özgür yaşasın ama yok aldatıldım yok mutsuzum diye de ağlamasın gelipDoğru evlendikten sonra kişinin kendi alanı kalmamalı evlilik bir sahiplik haklısınız.
Verebilir nolacak ki yanı onda durmuş bunda durmuş ne farkeder ki kim tutumlu ise onda dursun zaten belirttim eş kişisi de demeyecek benim param şu bu diye evlilikte ben olmaz biz olurO zaman eşi kadına versin kartını ki yönetimi kadının daha iyi yaptığı aşikar.
Valla istediğinizi yazın evlilik birbirini sahiplenmek evet ayrı telden calacaksa kişiler evlenmesin özgür özgür yaşasın ama yok aldatıldım yok mutsuzum diye de ağlamasın gelip
Siz dediğiniz gibi yapın mutlu olun banane bundan herkesin görüşü farklı ben sizinkine saygı duyuyorum sizde benim fıkrime saygı duyunAldatılanlar ve mutsuz olanlar; kendini bir başkasının sahibi olarak düşünenler, evlendikten sonra benliğini bi kenara bırakıp bilmemkinin karısı, kocişinin prensesi diye bir mantığa bürünüp kimliğini unutanlar oluyor genelde..Benden söylemesi.. İyi günler dilerim.
Ortak bi hesabımız yok zaten şu aralar ödemelerden dolayı birkim vs yapamıyoruz. Bazen kartım ondadır bazen bende parayı çeker ödemeleri yaparız. Kendimize harcamak için para alırız. Alışveriş sırasında çoğunlukla o öder ama o anda bende ödeyebilirim. Senin benim yoktur bizde.Merhaba Arkadaşlar;
yeni evliyim eşimle maaşlarımızı yönetme konusunda kriz yaşamaya başladık. onun evlenmeden 3 ay öncesinde aldığı evimiden dolayı ödemesi gereken 2500 tl kredi borcu var bu evde benim hiçbir hakkım olmadığı için ben ev için maaşıın tamamını eşime vermek istemiyorum.O maaş kartımın kendisinde durmasını istiyor ben ise buna karşıyımSadece ortak giderlerin yarısını bölüşmek istiyorum.O aldığı beyz eşyayı balayı tutarlnı da taksit yaptığı için birlikte ödemiş gibi oluyorz.ben hepsini önceden ödemiştim.evlenince hiç borcum yoktu. Sizler nasıl yöetiyorsunuz ortak hesabınız var mı Eşimin maaşı benden daha fazla fakat ev kredisi ve sigara parasını düşünce aynı oluyoruz.Ben eşimi seviyorum ve bu tür şeyleri konuşuyor olmak beni çok üzüyor aramız açılması beni strese sokuyor.Sizin yöntemleriniz nedir
Sakın maaş kartını verme nereye ne ödenecek ortaya liste çıkarın geçinecek harçlığınızı alın geri kalanını birikimmi yapıosunuz ne yapıosanız yapın.Merhaba Arkadaşlar;
yeni evliyim eşimle maaşlarımızı yönetme konusunda kriz yaşamaya başladık. onun evlenmeden 3 ay öncesinde aldığı evimiden dolayı ödemesi gereken 2500 tl kredi borcu var bu evde benim hiçbir hakkım olmadığı için ben ev için maaşıın tamamını eşime vermek istemiyorum.O maaş kartımın kendisinde durmasını istiyor ben ise buna karşıyımSadece ortak giderlerin yarısını bölüşmek istiyorum.O aldığı beyz eşyayı balayı tutarlnı da taksit yaptığı için birlikte ödemiş gibi oluyorz.ben hepsini önceden ödemiştim.evlenince hiç borcum yoktu. Sizler nasıl yöetiyorsunuz ortak hesabınız var mı Eşimin maaşı benden daha fazla fakat ev kredisi ve sigara parasını düşünce aynı oluyoruz.Ben eşimi seviyorum ve bu tür şeyleri konuşuyor olmak beni çok üzüyor aramız açılması beni strese sokuyor.Sizin yöntemleriniz nedir
Ben masdi özgürlüğü plmayan biriyim ama eğerki para kazansaydım evin ortak giderlerine katkım olurdu ama kartımı eşime vermezdim böyle haksızlık yapmak saçma eşim çalışıyor herşeyi karşılıyo maaş kartını alırsam adama saygısızlık olur aynı şekil bende kazansaydım dediğim gibi vermezdimMerhaba Arkadaşlar;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?