- 1 Kasım 2017
- 1.739
- 4.978
- 88
- 30
Bir kaç üye var fark ediyorum erkekten daha erkekçiler. Çocukken bi kadın tarafından tacize mi uğradılar nolduysa artık kafayı yemişler++++
+++
Konu sahibesi kazıklanacak göz göre göre laf ettik paragöz olduk vallahi.
Merhaba Arkadaşlar;
yeni evliyim eşimle maaşlarımızı yönetme konusunda kriz yaşamaya başladık. onun evlenmeden 3 ay öncesinde aldığı evimiden dolayı ödemesi gereken 2500 tl kredi borcu var bu evde benim hiçbir hakkım olmadığı için ben ev için maaşıın tamamını eşime vermek istemiyorum.O maaş kartımın kendisinde durmasını istiyor ben ise buna karşıyımSadece ortak giderlerin yarısını bölüşmek istiyorum.O aldığı beyz eşyayı balayı tutarlnı da taksit yaptığı için birlikte ödemiş gibi oluyorz.ben hepsini önceden ödemiştim.evlenince hiç borcum yoktu. Sizler nasıl yöetiyorsunuz ortak hesabınız var mı Eşimin maaşı benden daha fazla fakat ev kredisi ve sigara parasını düşünce aynı oluyoruz.Ben eşimi seviyorum ve bu tür şeyleri konuşuyor olmak beni çok üzüyor aramız açılması beni strese sokuyor.Sizin yöntemleriniz nedir
Konuyu kocasına güvenmediği için açıyor. Ama sonraki mesajlarda şükrettiğim kadar iyi bir kocam var diye konuyu bağlayıp, tapu için kırmak istemiyorum (halbuki kocası vermek/ortak yapmak istemiyor) diye bitiriyor.++++
+++
Konu sahibesi kazıklanacak göz göre göre laf ettik paragöz olduk vallahi.
Kadına güvenmiş ev almış besbelli, kadın sormuş bide zor olmaz mı ödemen diye olmaz demiş. Oh hem altinlari al ev üstüne olsun hem de beyaz eşyaları bile taksit yaptır kadına ödet. Ayağını yorganına gore uzaticaktin. Bu kadın ev istiyor muydu o kadar borç kabul ediyor muydu?? madem evleniyorsunuz oturur plan yapar bütçeyi ortaya koyar para biriktirir öyle alırsınız evi. Kötü niyetli değil diyorlar bide. Madem iyi niyetliydi kadını niye ortak yapmadı. Kadının ev alınırken borcunu birlikte ödeneceğinin bile haberi yok, hatta fikrini sormamış bile sadece ben ev alıyorum demiş! Iyi ben de gidim simdi 500.000 tl lik ev aliyorum ben odicem diyim kocama ,2 ay sonrada ver maaşını bana ödeyemiyorum ben diyimKonuyu kocasına güvenmediği için açıyor. Ama sonraki mesajlarda şükrettiğim kadar iyi bir kocam var diye konuyu bağlayıp, tapu için kırmak istemiyorum (halbuki kocası vermek/ortak yapmak istemiyor) diye bitiriyor.
Herkes çilesini kendi elleriyle hazırlıyor.
Aaa. Lütfen.Kadına güvenmiş ev almış besbelli, kadın sormuş bide zor olmaz mı ödemen diye olmaz demiş. Oh hem altinlari al ev üstüne olsun hem de beyaz eşyaları bile taksit yaptır kadına ödet. Ayağını yorganına gore uzaticaktin. Bu kadın ev istiyor muydu o kadar borç kabul ediyor muydu?? madem evleniyorsunuz oturur plan yapar bütçeyi ortaya koyar para biriktirir öyle alırsınız evi. Kötü niyetli değil diyorlar bide. Madem iyi niyetliydi kadını niye ortak yapmadı. Kadının ev alınırken borcunu birlikte ödeneceğinin bile haberi yok, hatta fikrini sormamış bile sadece ben ev alıyorum demiş! Iyi ben de gidim simdi 500.000 tl lik ev aliyorum ben odicem diyim kocama ,2 ay sonrada ver maaşını bana ödeyemiyorum ben diyim
O zaman eşi kadına versin kartını ki yönetimi kadının daha iyi yaptığı aşikar.Evde neden sizin hakkınız yok eşi değil misiniz verin kartı Eşinizde dursun yanı 5 bin o alıyor 5 bin ben demek yerine 10 bin gelirimiz var demek daha doğru değil mi biz olmak bunu gerektirir çünkü tabi eş kişisinin de sen ben ayrımı olmamalı varsa kendi param deyip duruyorsa tabiki vermeyin
Eşim ve ben diye ayrı hesap tutmuyoruz bizim evimiz bizim giderlerimiz, bizim eşyalarımız bende daha 1 yıllık evliyim düğünde alınan eşyaların borcunu biz ödedik, balayını biz ödedik, hatta benim bekarken biriktirdiğim bir miktar param vardı ( biriktirmeye başladığımda eşim hayatımda bile yoktu) baktim borçtan harçtan eşim bunaldı, mutsız, huzursuz çektim paranın hepsi verdim eline borcları kapattı, biz olmak bunu gerektirir asla para hesabı yapmadık, yapmayızda.Merhaba Arkadaşlar;
yeni evliyim eşimle maaşlarımızı yönetme konusunda kriz yaşamaya başladık. onun evlenmeden 3 ay öncesinde aldığı evimiden dolayı ödemesi gereken 2500 tl kredi borcu var bu evde benim hiçbir hakkım olmadığı için ben ev için maaşıın tamamını eşime vermek istemiyorum.O maaş kartımın kendisinde durmasını istiyor ben ise buna karşıyımSadece ortak giderlerin yarısını bölüşmek istiyorum.O aldığı beyz eşyayı balayı tutarlnı da taksit yaptığı için birlikte ödemiş gibi oluyorz.ben hepsini önceden ödemiştim.evlenince hiç borcum yoktu. Sizler nasıl yöetiyorsunuz ortak hesabınız var mı Eşimin maaşı benden daha fazla fakat ev kredisi ve sigara parasını düşünce aynı oluyoruz.Ben eşimi seviyorum ve bu tür şeyleri konuşuyor olmak beni çok üzüyor aramız açılması beni strese sokuyor.Sizin yöntemleriniz nedir
Bizim yöntemimiz gerçek anlamda eş olmak ve herşeyi paylaşmak ! Bunların hesabını yapacaksanız neden evlendiniz ki o zaman ?Merhaba Arkadaşlar;
Ne zaman aldığı önemli değil. Sonuçta kredi ile alınmış ve evlilik aktinden sonra taksitler devam ediyor. Ev yine boşanma durumunda ortak, sadece eşi 3 aylık taksit kadar fazla alır hepsi bu. Benim bildiğim bu yönde. Umarım yanlış bilgilendirmem sizi.esiniz cok uyanik
evi bile apar topar evlenmeden once almis
evlilikte alsaydi bosaninca evin yarisi sizde olurdu
ortak almayi da istemedigine ve kartinizi da sizden istedigine gore sizi somurmeyi dusunuyor
evin yarisini ustume yap karti al de istedigin zaman o kadar aciz degilim benim emegim calismamin karsiligi benim param diyin
Evin neyi ortak olacak. Ortak olan kaç ay taksit odediysen o . Akıl var mantık var 2 ay beraberken odemişsiniz Sonra boşanmışsınız 10 sene taksit odeyip 10 sene sonra koca bunun yarısı benim mi diyecek. Ne zaman aldığı değil ne kadarı birlikteyken ödendi sorun o . Mesela 10 yıllık kredi çekildi. 5 sene sonra boşanma oldu. Ya satılıp gelen parayla kalan kredi odenir gerisi paylaşılır , yada 4 de biri bir eşe 4 de 3 u de borcu ödemeye devam edecek olana verilir. tam yarısı ödendiği için bu oranları verdim. örnek yaniOrtak olur bence ev . Krediyi kimin maaşından ödendiğinin önemli yok ki
2 ay kredi odedi ve boşanma oldu .geride daha 117 taksit var odenecek. Ortada ev yok ki ortak olsun.Evlendikten sonra alındığı için ortak olur edinilen mallar krediyi kimin cektiginin bir önemi yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?