- 21 Kasım 2012
- 9.068
- 9.560
- 398
Ayyy bu da aynısı kısa boylu çocuk suratlı. AaaaaYine bunun gibi bir sahtekar daha var.... kumar falanda oynar hem .. basak ..
Kaynanasinin evini aldi kendi üstüne
Biseylerin hesabini yapiyormus galiba yasli basli kadin ağlıyordu. Yazik yaaa
Onun icin demislerdi ki bi ortak tanıdık x de yav... tir ama...
Adami gorsen ufacik boylu güleç yüzlü boyle ay ne şeker dersin .... hic degil benimkini görsen oyle dersin hiiiiiiiiiiiic degil
Ay güzel oluyor kasap sucuğu demişim hatırlamıyorum bile...Adam bana karşı çok inde düşünceli, kv ve görümce sinir oluyor buna. İy niyetli mi kötü mü anlamadım ben de ama zaten görüşmüyoruz aylardır. Görüşmek de istemiyorum görümcem sanki kocasını kapacakmışım gibi bir tavırda töbe est. Ne halleri varsa görsünler.
Hahahahahahahaha dogrudur. Benimki de öyle ... ben gitsem birine anlatsam benimkini inanmazlar ...şeytanAyyy bu da aynısı kısa boylu çocuk suratlı. Aaaaa
Hahahahahahahahahaha koptuuuuummmm benim kocamda böyle... benim annem bal sever anneme bal.alacakmis babam icki icer babama rakı götürür... yalniz kayinvalide ve görümce fesatlar saka gibiler adam iyi niyetli davranmış yani ne var bunda o 2 si terbiyesizler canim benim alsin sahtekar kocasini basina çalsın...
Ya naptı biliyor musun beraber spora yazdırdı kv bizi zorla görümcemle. Beni yol üstünde arabayla alsalar 10 dk da tek gitsem 1,5 saatte gidiyorum görümcem resmen gelme dedi yani o kadar sinir oldum ki, hep böyle bir tehlike gibiymişim gibi davranıyorlar bana ana kız. Sürekli laf sokma peşinde. Oh onlarsız hayat çok güzel hiç görmesem keşke onları hiç
niye yamyam mısın sen? Onlari mi yiyecek missin ya da arabalarını mi yiyeceksin
Saka gibi tuhaf kiskanc varliklar
Bide zorla yazdiran kayinvalide
Insan degiller haaaaa. Bende cok mutluyum kafam cok rahat ooooohhh hatta canimi sucuk çektirdin sahtekar gidip ekmek alcak birazdan marketten. :)
Saol sekerimmmm :)Afiyet olsun canımcım:) Bence kv yol kısmını hesaplayamadı sonradan faka bastılar
Annene babana da yapıyormuş canım seninki çok masum merak etme
Ben de genelde beğenirim yorumlarınızı, öyle bir yorum görünce şaşırdım :)
ama ben konu sahibine hak verdim.
suan tapu kendi üstüne, adama da maaşının yarısını veriyor ve adam yapılan kesintiyi de ver diyorsa, üzgünüm ama boşanma durumunda bu evin yarısı zaten eşimin demez bu adam.
ayrı gayrıyı ilk başta adam yapmış, konu sahibi birkaç ayrıntı daha yazınca bu düşüncede oldum.
Evde neden sizin hakkınız yok eşi değil misiniz verin kartı Eşinizde dursun yanı 5 bin o alıyor 5 bin ben demek yerine 10 bin gelirimiz var demek daha doğru değil mi biz olmak bunu gerektirir çünkü tabi eş kişisinin de sen ben ayrımı olmamalı varsa kendi param deyip duruyorsa tabiki vermeyin
İstiyorsa dursun kim evi daha iyi idare ediyorsa onda dursun nolacak Allah Allah ya böyle çiftler yaslanacak ta birbirine can yoldaşı olacakO zaman adamın kartı konu sahibinde dursa nasıl olur?
sahtekar kimniye yamyam mısın sen? Onlari mi yiyecek missin ya da arabalarını mi yiyeceksin
Saka gibi tuhaf kiskanc varliklar
Bide zorla yazdiran kayinvalide
Insan degiller haaaaa. Bende cok mutluyum kafam cok rahat ooooohhh hatta canimi sucuk çektirdin sahtekar gidip ekmek alcak birazdan marketten. :)
Benimki.....sahtekar kim
Burada ne zaman okudum konu kime aitti hatırlamıyorum.Üyelerden birisi ev taksitini ödemiş ama ev eşinin yada kayın pederinin üzerine olduğu için öylece kalakalmıştı ortada. Ya tapuyu ortak yaptırın ya da vermeyin paranızı.Bizde bütçe ortaktır.Ama tapumuz borcumuz da ortaktır. Sevgi eksikliği diyenler olmuş, katılmıyorum.Hiç kimseye yüzde yüz güvenmeyin. İnsanlar kırk sene sonra boşanıyor.Garantiye alın kendinizi.Merhaba Arkadaşlar;
yeni evliyim eşimle maaşlarımızı yönetme konusunda kriz yaşamaya başladık. onun evlenmeden 3 ay öncesinde aldığı evimiden dolayı ödemesi gereken 2500 tl kredi borcu var bu evde benim hiçbir hakkım olmadığı için ben ev için maaşıın tamamını eşime vermek istemiyorum.O maaş kartımın kendisinde durmasını istiyor ben ise buna karşıyımSadece ortak giderlerin yarısını bölüşmek istiyorum.O aldığı beyz eşyayı balayı tutarlnı da taksit yaptığı için birlikte ödemiş gibi oluyorz.ben hepsini önceden ödemiştim.evlenince hiç borcum yoktu. Sizler nasıl yöetiyorsunuz ortak hesabınız var mı Eşimin maaşı benden daha fazla fakat ev kredisi ve sigara parasını düşünce aynı oluyoruz.Ben eşimi seviyorum ve bu tür şeyleri konuşuyor olmak beni çok üzüyor aramız açılması beni strese sokuyor.Sizin yöntemleriniz nedir
Kıra faturalar ve alısverişin bir kısmı bende; krediler, market alısverisi, kredi kartı eşimde. Arada kartımı ona veririm, harçlık ceker ve bölüsüruz. Kartimi vermeyi hic sorun etmedim. Istedigim zaman geri verir zaten. Ben genelde internet bankaciligini kullanirim zaten. Benden habersiz benim kartimdan para cekmez, cekecegi zaman sorar.Merhaba Arkadaşlar;
yeni evliyim eşimle maaşlarımızı yönetme konusunda kriz yaşamaya başladık. onun evlenmeden 3 ay öncesinde aldığı evimiden dolayı ödemesi gereken 2500 tl kredi borcu var bu evde benim hiçbir hakkım olmadığı için ben ev için maaşıın tamamını eşime vermek istemiyorum.O maaş kartımın kendisinde durmasını istiyor ben ise buna karşıyımSadece ortak giderlerin yarısını bölüşmek istiyorum.O aldığı beyz eşyayı balayı tutarlnı da taksit yaptığı için birlikte ödemiş gibi oluyorz.ben hepsini önceden ödemiştim.evlenince hiç borcum yoktu. Sizler nasıl yöetiyorsunuz ortak hesabınız var mı Eşimin maaşı benden daha fazla fakat ev kredisi ve sigara parasını düşünce aynı oluyoruz.Ben eşimi seviyorum ve bu tür şeyleri konuşuyor olmak beni çok üzüyor aramız açılması beni strese sokuyor.Sizin yöntemleriniz nedir
Bazi yorumlari okudum da burda ki, bazi kadinların cidden psikolojik sorunları var galiba kendi hemcinslerinize bu kadar nefret etmeyin. Erkek hastalari. Kiz gayet hakli. Evin yarisini ödeyip sonra boşandığında hakkının yenilmesinden korkuyor. Konu sahibi ortak tapu yaptır. Maaş kartını da geri al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?