evlilike bütçe dağılımı

Ayyy bu da aynısı kısa boylu çocuk suratlı. Aaaaa

Hahahahahahahahahaha koptuuuuummmm benim kocamda böyle... benim annem bal sever anneme bal.alacakmis babam icki icer babama rakı götürür... yalniz kayinvalide ve görümce fesatlar saka gibiler adam iyi niyetli davranmış yani ne var bunda o 2 si terbiyesizler canim benim alsin sahtekar kocasini basina çalsın...

Ya naptı biliyor musun beraber spora yazdırdı kv bizi zorla görümcemle. Beni yol üstünde arabayla alsalar 10 dk da tek gitsem 1,5 saatte gidiyorum görümcem resmen gelme dedi yani o kadar sinir oldum ki, hep böyle bir tehlike gibiymişim gibi davranıyorlar bana ana kız. Sürekli laf sokma peşinde. Oh onlarsız hayat çok güzel hiç görmesem keşke onları hiç

niye yamyam mısın sen? Onlari mi yiyecek missin ya da arabalarını mi yiyeceksin
Saka gibi tuhaf kiskanc varliklar
Bide zorla yazdiran kayinvalide
Insan degiller haaaaa. Bende cok mutluyum kafam cok rahat ooooohhh hatta canimi sucuk çektirdin sahtekar gidip ekmek alcak birazdan marketten. :)

Afiyet olsun canımcım:) Bence kv yol kısmını hesaplayamadı sonradan faka bastılar

Annene babana da yapıyormuş canım seninki çok masum merak etme

Afiyet olsun canımcım:) Bence kv yol kısmını hesaplayamadı sonradan faka bastılar

Annene babana da yapıyormuş canım seninki çok masum merak etme
Saol sekerimmmm :)
Biraz iyi davranim bari masum gibi cidden:)
Bulunmaz birsey yasiyoruz haa kafalarimiz rahat onlar da dedikodumu yaparlar kendilerini mi yerler ne yaparlar bilemem. Allahtan kocalarimiz akıllı doldurusa gelmiyor....

Olası bi boşanma durumunda bence bu evin yarısı zaten konusahibinin olur bence çünkü evet kredi önceden çekilmiş ama çok kısa bi süre önce çekilmiş, konusahibinin sgk kayıtları,maaş bordroları vs gösterilince zaten konusahibi hak sahibi olur,o anlamda içi rahat olsun kesinlikle. Çünkü çalışarak eve katkısı maddi anlamda var,ayrıca çalışmasa dahi evlilik süresi gözününe alınarak evin bi miktarını konusahibine verirler zaten. Bu konuda emsal davalar var ,avukat değilim ama benzer bi durum yakın arkadaşımın başına gelmişti. Hukuki yollardan hakkını aldı.

O zaman adamın kartı konu sahibinde dursa nasıl olur?

sahtekar kim

Evli kişiler arasında olmaması gereken sorular bunlar.

Bazi yorumlari okudum da burda ki, bazi kadinların cidden psikolojik sorunları var galiba kendi hemcinslerinize bu kadar nefret etmeyin. Erkek hastalari. Kiz gayet hakli. Evin yarisini ödeyip sonra boşandığında hakkının yenilmesinden korkuyor. Konu sahibi ortak tapu yaptır. Maaş kartını da geri al

Maaş kartını niye veriyorsun erkek sorumlu tüm borçtan evin senin çocuğun nafakasından madem geçinemiyor ev almasaydı yada daha borç bitince evlenseydi yada birsekil ailesinden yardım alsaydı vs şahsen ben vermem Allah sormuyor kadına sen neden eve bakmadın diye kulu hiç soramaz hayrına verirsin hayrına birlikte borç ödersin o başka kimse bu konuda zorlayamaz seni istemiyorsan verme ödeme hiç birseyi

Burada ne zaman okudum konu kime aitti hatırlamıyorum.Üyelerden birisi ev taksitini ödemiş ama ev eşinin yada kayın pederinin üzerine olduğu için öylece kalakalmıştı ortada. Ya tapuyu ortak yaptırın ya da vermeyin paranızı.Bizde bütçe ortaktır.Ama tapumuz borcumuz da ortaktır. Sevgi eksikliği diyenler olmuş, katılmıyorum.Hiç kimseye yüzde yüz güvenmeyin. İnsanlar kırk sene sonra boşanıyor.Garantiye alın kendinizi.

Kıra faturalar ve alısverişin bir kısmı bende; krediler, market alısverisi, kredi kartı eşimde. Arada kartımı ona veririm, harçlık ceker ve bölüsüruz. Kartimi vermeyi hic sorun etmedim. Istedigim zaman geri verir zaten. Ben genelde internet bankaciligini kullanirim zaten. Benden habersiz benim kartimdan para cekmez, cekecegi zaman sorar.

++++
+++
Konu sahibesi kazıklanacak göz göre göre laf ettik paragöz olduk vallahi.

Arkadaşın konusunda bende bir soru sorayım.
Eşim araba vs.alacağımızda senin üzerine yapalım der. Ben amaan ne fark edecek kenfi uzerine al derim. Araba muayene,vergi vs,den istemedim ama ev alirsak benim üzerime mi alayım? Yine konuşuruz büyuk ihtimalle kimin üzerine olsun diye. Annem ev araba altin hesabini hep kendi uzerine actirir. Para hesabi da ortaktir. Aralarinda bu mevzudan hic sorun olduguna sahit olmadim. Senin benim tartismasi yapmazlardi. Babam tamam derdi hep. Olması gereken bu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…