Öncelikle sorum size.... Evlilğinde sizin gibi mutlu olanlara da...
Hiç ailesi yüzünden tartıştınız mı ?
Veya üçüncü kişiler yüzünden?
Yoksa kendi huylarınız için mi tartıştınız ?
Sorunlarınızı konuşarak mı hallediyorsunuz ?
Şimdiden teşekkür ederim cevaplarınız için..
asıl merak ettiğim şu deyip soru soran sizsiniz. buna odaklanıp yorum yapmamamızı yanlış buluyorsanız o zaman tam olarak hangi konuda yorum almak istiyorsanız onu sorun.
merak ettiğiniz evlilik içi taktikler mi, değişen evlilikler mi, roller mi. konular o kadar çok ve geniş ki. siz özele indirgeyip kendi sorununuza dikkat çektiğiniz için bunun üzerine yorum yaptım bende. eğer öğrenmek istediğiniz başka bir konu ise bunu dolaylı değil açık olarak söyleyin ki yorum yapabilelim.
Istersen kendinden alintilar yapabilirsin, senin evliligin yada etrafindaki izlenimlerin,evliliklerdeki degisimler sebepler seninde bahsettigin konular vs canim, tskler
evlilik zor değilde türk erkeği zor aklı olan hemen evlenmez ve anlaşma metini hazırlar şunun gibi her hafta sonu anana gitmek zorunda değilim
misafir geldiğinde yemek yaprken sende mutfağa gelip yardım etmek zorundasın
maaş kartımı asla vermem
başka insanların yanında bana kızmamalısın küçük düşürücü hareketler yapmamalısın
ailene karşı beni ezmemelisin
hep karar verirken senin dediğin oolmamalı
daha çok var aklıma şu an gelenler bunlar ..................evlilik zor çoğu erkekte evlendikten sonra evlendiği kızın istediklerinin çoğunu yapmıyıor canı ne istiyorsa onu yapıyor ..ataerkillik devam ediyor
Burda açılan konular yüzünden,evliliğin öcü gibi gösterilmesinden dolayı evlilikten soğuyorum..herkesin hayatı farklı değil mi,her karakter,her evlilik farklı değil mii,herkes diğerinin evliliğini kendisinin ki gibi olacak sanıyor...
Soğuma..Evlilik çok güzeldir :) eşinin olması,hayat arkadaşın,sırdaşın,sevgilin,aşkın her şeyi paylaşabileceğin sevdiğin insan.. Süper valla.. Arada böyle kızdırmalar,uğraşmalar oluyor..eğlenceli ve güzel yanları çook..
Mesela her koşulda yanında olacak, sonsuz güvenebileceğin sırtını huzurla dayayacağın eşinin olması da çok güzel emin ol.
Burda açılan konular yüzünden,evliliğin öcü gibi gösterilmesinden dolayı evlilikten soğuyorum..herkesin hayatı farklı değil mi,her karakter,her evlilik farklı değil mii,herkes diğerinin evliliğini kendisinin ki gibi olacak sanıyor....
canım korkma bakma biz burda olumsuz yönlerden konuşuyoruz hep
ama çok güzel yanlarıda var aslında bayanlarda evlendikten sonra çok değişiyo
sadece erkeklere mal etmemek lazım kadınlar ve erkeklerde monotonlaşıyor evllilik,
her şartta ve koşulda yanında daima biri var ona çok kızsanda vazgecemicek kadar güzel bi bağ
kendine göre kurulmuş bi hayat,kendini yalnız hissettiğinde sıcacık bi omuz var
bizde eşimle çok zor günler geçiriyoruz ama bi gün olsun elimi bırakmadı
ha kızdığım kırıldığım günler olmadımı oldu ama onun samimiyeti güveni herşeyi siliyo
onun için sen bakma çok şikayetçi oldugumuza....
Flört aşamasında karakter ayarlarını değiştirip, Evlenir evlenmez fabrika ayarlarına geri dönen canlıya "Türk erkeği" denir :)))
tam anlamıyla doğru tanımlamışlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?