Bana danistiniz demedim. Ben yaptığınız yorumu yorumladim. Buda site içerisinde en doğal sey. Konu sahibiyle ister burda ister özelde yazisin bu da beni ilgilendirmez biliorum. Ama burda yazdığınız yorumlari istedigim gibi yazmam da sizi rahatsiz etmemeli. Sinir bozmak icin yazdığım hicbirsey yok. Yazdiklarinizi kendimce yorumlayip de getirdim. Muhattabiniz olmak icin can atmiyorum meraklanmayin. Sadece bana yazdiklarniza cevap veriorum.konu sahibine öneride bulun tabi ama size birşey danıstıgımı hatırlamıyorum. konu sahibi arkadasla ozelde de yazıstık ki ona yaptığım yorum sizi bağlamaz. ayrıca çocuk nasıl büyütülür sizden öğrenmiycem. sadece sinir bozmak için lafları cevirip yazmıssın muhattap olamıycam selametle.
onu bekleme canım otursun evde..çık sen otur bi cafeye al bi dergi gazete onune iç kahveni..sana niye bensiz çıktın diyemez cok istiyorsa seninle gelsin..günaydın hanımlar, yine dert köşesindeyim... ne yapacağımı artık ne konuşacağımı bilmiyorum. Eşimle olan ilişkimiz gün geçtikçe daha tuhaf hal alıyor bir iyiyiz bir kötü.. iki ruh hali dengemi gercekten bozuyor. çok uzun zaman oldu benım için bir şeyler yapmayışı. bir yere gideceksek bile ben karar veriyorum ben öncü oluyorum kendı halıne bıraktığım zamanlarda oldu paso evde otursun sıkılmaz , bilmiyorum her evlilikte varmı ilgisizliğinden yoruldum . Evlilikle baş edemiyorum sanırım artık beklemeyeceğim zaten bir çabamda yok ona mutsuzum dedim, mutsuzuz dedi..... hiç bir şey gelmedi elimden sabah sabah içimde umutsuzluklar bir yığın...
Duzelmeyecek die birsey yok. Bu kadar cabuk bikmayin biraz daha cabalasaniz.nisanliykende boylemiydi esiniz.10 aylık evliyim... bir gün de eşim gel bugün şuraya gidelim demedi... yani 1 ay evde otursak sıkılmaz... bana bir kez bile hediye aldığını hatırlamam... Hiç mi pastaneden canı bişey çekmez... ne yemeğe gideriz... ne dolaşmaya... evin ihtiyaci için markete avm ye gideriz bazen... orada bile hadi cabuk ol der... markette bile dolaşamiyorum... biz esyalarimizi alırken bile 3 dükkan bile bakmadik ... mesela bir keresinde halı bakmaya çıktık 1. Dükkan tamam 2. Dükkanda sinirlendi butun halılar aynı imis 3. de mecburen birini beğendim... perde alırken 1. Dukkan tmm ikincide yine sinirlendi onun beğendiğini aldık çıktık... gezmeyi seviyorum ama ne zaman dışarı çıksak burnumdan getirir... ofler pufler yok istanbul trafiği yok kalabalık... eski enerjimden hiçbir sey kalmadi... ben de artık tek başıma takılıyorum... bekarken nasılsa öyle davraniyorum... amaaaan tek başıma daha çok eğleniyorum... tabii esim evde kaliyor mutlu mutlu her zaman ki gibi internetine takılıyor... evde de yalniz takılıyorum... genelde farkli odalarda oturuyoruz... o ya internettedir ya uyuyordur... hatta ben uyurken o uyaniyor ben uyandiktan sonra da o yatiyor ben de artik internet bagimlisi oldum ama eski halime dönmek icin cabalarim var... mesela yemek yerken de hep televizyon izler bisey desem bi dakka onemli bir haber var der... kahve yaparim bi yandan kahvesini icer bi yandan haber okur kaldir başını da 2 dakikaligina sohbet edelimderim onu bile cok gorur... ben de artik cabalamaktan vazgeçtim... bazen cok bunaliyorum boguluyorum ... allahtan cocuk istemiyoruz... zaten sex de yapmiyoruz ayda 1 kez belki... herhalde kocalik gorevi olarak yapmak zorunda hissediyor.... hic bir sey duzelmeyecek biliyorum...
İsminiz happy and hopeful ama cümleleriniz de hic bir umut ışığı göremedim yahu:-D:-D hani once biraz umut çaba isler sapasarinca böylesi keskin söylemler olmali sanki:-D
İsminiz happy and hopeful ama cümleleriniz de hic bir umut ışığı göremedim yahu:-D:-D hani once biraz umut çaba isler sapasarinca böylesi keskin söylemler olmali sanki:-D
Bence eger ilişkideki bireylerden Biri digeri için üzülebiliyorsa orda umut edilcek biseyler var demek. Tabiki olmuyorsa zorlanmaz ama burdaki durum oylesi birsey degil bence. Yani kisa bir üzüntü hali gibi geldi banaHahahSon günlerde me umut kaldı bende ne de başka bir şey Benim bu konularda pek tahammülüm olmadığı için kesin konuşuyorum. İlerde evlenince belki tutumum farklı olur.
O hep böyleydi de ben çok seviyordum... önemsemiyordum... ben artık karı koca ilişkisini geçtim...ev arkadaşı modunda takılıyorum... beraber yaşıyoruz işte... ve malesef sunu farkettim.... artik onun hata yapmasını bekliyorum... bi yanlisinda herşeyi bitiricem ama ikimiz de cok temkinliyiz ... ikimiz de hata yapmiyoruz kavga bile etmiyoruz... Dışarıdan mükemmel görünüyoruz...Duzelmeyecek die birsey yok. Bu kadar cabuk bikmayin biraz daha cabalasaniz.nisanliykende boylemiydi esiniz.
cok çarpık bir durum. Bu kadar bitmisse hala neyin sebebini bekliyorsunuz. Cinsel anlamda es gorevini yapmamasi bile bir sebep,O hep böyleydi de ben çok seviyordum... önemsemiyordum... ben artık karı koca ilişkisini geçtim...ev arkadaşı modunda takılıyorum... beraber yaşıyoruz işte... ve malesef sunu farkettim.... artik onun hata yapmasını bekliyorum... bi yanlisinda herşeyi bitiricem ama ikimiz de cok temkinliyiz ... ikimiz de hata yapmiyoruz kavga bile etmiyoruz... Dışarıdan mükemmel görünüyoruz...
Cok dogru tespitleriniz var. Bravo.birde eklemezsem olmaz bir kere demedi şunu yapalim diyorsunuz. Misal esinizin her aktivitesine katilirmisiniz bu sizi mutlu edermi? Yani cok grneldir o yuzden bu şekilde orneklicem adam futbol seviyorsa beraber bir mac izledinizmi? Yoksa siz gol aninda mac ekranının önünden gecen kadinlardanmısınız? Yani onunda hoslandigi seylere iştirak edermisiniz? Eger katilmiorsanI yada bir maçta (ornek bu olduğu icin burdan gidiyorum) off daraldim sıkıldım dediyseniz belki size yeni birseyler onermeyw cekiniyordur?
Bu arada üstünüze geldiğimi düşünmenizi istemem. Eşinizi tanımıyorum tepkilerini tavırlarini bilmiorum. Ben sadece sizi biraz daha düşünmeye kendinizi tartmaya yöneltmek icin boyle konuşuyorum yanlış anlasilmak en büyük korkumdur. Yani mutsuz anlarimda oturup bunları sorgularim ben. O ne dedi ben nasil davrandim, o ne istedi ben onu nasil davranmaya ittim? Benim istegim neydi o neden boyle davrandı, istegimi dile getirdimmi gibi
Teşekkür ederim. Sadece daha geniş bakmaya çalışıyorum. Çoğu zaman faydasını cok görüyorum. Belki birilerine daha faydalı olur diye paylaştım. En nihayetinde on senedir baya gözlemleme ve deneme şansım oldu. Simdi yaptıklarımi ve sonuçlarını anlatıyorum.Cok dogru tespitleriniz var. Bravo.
Iste bu yaaa.. bayılıyorum böyle ilişkiler görünce. Benim eşimde cok sever sporu. Bende onun sayesinde sevdim. Şimdi mesaj atıyorum ona akşam basket maçı için şunu şunu hazırladım baska yere söz verme die. Keyifle katılıyorum ona. Ayrica dediğiniz gibi ogrenmeye çalışmak bise yariyor. Çünkü ilgi duyduğu seye sizin de ilgi duymaniz hosuna gidiyor ve keyifle öğretmeye calisiyor. Allah muhabbetinizi arttirsin:-DCanım eşinin ilgi duyduğu hicbirsey yok mu yani oturmaktan mı ibaret? İyi düşün eğer birkaç ipucu yakalayabilirsen ona katılmaya çalış. Kendi evliliğimden örnek verecek olursam eşim tüm spor karşılaşmalarını izlemeyi sever ben bayılmıyorum ama onun canı sıkılmasın diye yanında oturup izliyorum bir süre sonra cidden ilgini çekebilir senin deblokout ne demek diyorum, golü neden saymadılar falan tabii kafasını ütülemeden mesela yorumcu konuşuyorsa beklerim spikere geçince konuşurum bunlar ince detaylar tabii biraz da. Aslında sen dışarı çıkmaya takılmış gibi geldin bana ama gezmek birlikte vakit geçirmenin temeline oturmamalı onunla market alışverişine bile gitseniz tat almalısınız. Biz marketten abur cubur alırken yeni bişey görünce aaa deneyelim mi diyoruz benim için o an hiçbir gezmeye değişilmez canım. Umarım herşey gönlünce olur üzülme erkekler canı sıkkın olduğunda düşünmeden konuşabilir bizim de bazen yaptığımız gibi.
10 ayda mi bu hale geldiniz10 aylık evliyim... bir gün de eşim gel bugün şuraya gidelim demedi... yani 1 ay evde otursak sıkılmaz... bana bir kez bile hediye aldığını hatırlamam... Hiç mi pastaneden canı bişey çekmez... ne yemeğe gideriz... ne dolaşmaya... evin ihtiyaci için markete avm ye gideriz bazen... orada bile hadi cabuk ol der... markette bile dolaşamiyorum... biz esyalarimizi alırken bile 3 dükkan bile bakmadik ... mesela bir keresinde halı bakmaya çıktık 1. Dükkan tamam 2. Dükkanda sinirlendi butun halılar aynı imis 3. de mecburen birini beğendim... perde alırken 1. Dukkan tmm ikincide yine sinirlendi onun beğendiğini aldık çıktık... gezmeyi seviyorum ama ne zaman dışarı çıksak burnumdan getirir... ofler pufler yok istanbul trafiği yok kalabalık... eski enerjimden hiçbir sey kalmadi... ben de artık tek başıma takılıyorum... bekarken nasılsa öyle davraniyorum... amaaaan tek başıma daha çok eğleniyorum... tabii esim evde kaliyor mutlu mutlu her zaman ki gibi internetine takılıyor... evde de yalniz takılıyorum... genelde farkli odalarda oturuyoruz... o ya internettedir ya uyuyordur... hatta ben uyurken o uyaniyor ben uyandiktan sonra da o yatiyor ben de artik internet bagimlisi oldum ama eski halime dönmek icin cabalarim var... mesela yemek yerken de hep televizyon izler bisey desem bi dakka onemli bir haber var der... kahve yaparim bi yandan kahvesini icer bi yandan haber okur kaldir başını da 2 dakikaligina sohbet edelimderim onu bile cok gorur... ben de artik cabalamaktan vazgeçtim... bazen cok bunaliyorum boguluyorum ... allahtan cocuk istemiyoruz... zaten sex de yapmiyoruz ayda 1 kez belki... herhalde kocalik gorevi olarak yapmak zorunda hissediyor.... hic bir sey duzelmeyecek biliyorum...
Biz esimle cok konusuruz, her seyi konusuruz. Bir kere bana sizin alintiladigim yorumunuzdaki cumleyi soyledi. "Kabul etmeyecegini dusundugum icin teklif etmiyorum." Bir kere bir teklifine hayir demisim, o icinde kalmis. 1 hafta bana sunu yapalim diye teklif etmedi. Allahtan konusan bir ciftiz de buyumedi.Teşekkür ederim. Sadece daha geniş bakmaya çalışıyorum. Çoğu zaman faydasını cok görüyorum. Belki birilerine daha faydalı olur diye paylaştım. En nihayetinde on senedir baya gözlemleme ve deneme şansım oldu. Simdi yaptıklarımi ve sonuçlarını anlatıyorum.
Evet, evlilik cocuk eglemek gibi bir sey. Ben de tenise basladim mesela esim icin. Spor musabakalari izlemeye bayilirdim da yapmaktan hic hazzetmezdim. Ama esim beraber yapmak isterken onu kiramazdim. Ben onun istedigi bir sey yapinca o benim istedigim on seyi yapiyor. Erkekler cok duz mantik, maalesef kadina cok is dusuyor. Bu monotonluktan kurtulmak icin ortak zevkler, hobiler bulabilirsiniz.Iste bu yaaa.. bayılıyorum böyle ilişkiler görünce. Benim eşimde cok sever sporu. Bende onun sayesinde sevdim. Şimdi mesaj atıyorum ona akşam basket maçı için şunu şunu hazırladım baska yere söz verme die. Keyifle katılıyorum ona. Ayrica dediğiniz gibi ogrenmeye çalışmak bise yariyor. Çünkü ilgi duyduğu seye sizin de ilgi duymaniz hosuna gidiyor ve keyifle öğretmeye calisiyor. Allah muhabbetinizi arttirsin:-D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?