- 4 Kasım 2013
- 2.395
- 1.339
- 448
her ne kadar duygusal olmasalar da bazi şeylere bizden daha cok takiyorlar. Biz Kadınlar daha rahat bu konuda tekrar tekrar söyler isteriz ama onlara bi yok dedinmi bidahasi zor oluyor.Biz esimle cok konusuruz, her seyi konusuruz. Bir kere bana sizin alintiladigim yorumunuzdaki cumleyi soyledi. "Kabul etmeyecegini dusundugum icin teklif etmiyorum." Bir kere bir teklifine hayir demisim, o icinde kalmis. 1 hafta bana sunu yapalim diye teklif etmedi. Allahtan konusan bir ciftiz de buyumedi.
Kesinlikle inanılmaz düz... en ufak kasis dahi yok yani. Onu mutlu et o seni on katı etsin:-DEvet, evlilik cocuk eglemek gibi bir sey. Ben de tenise basladim mesela esim icin. Spor musabakalari izlemeye bayilirdim da yapmaktan hic hazzetmezdim. Ama esim beraber yapmak isterken onu kiramazdim. Ben onun istedigi bir sey yapinca o benim istedigim on seyi yapiyor. Erkekler cok duz mantik, maalesef kadina cok is dusuyor. Bu monotonluktan kurtulmak icin ortak zevkler, hobiler bulabilirsiniz.
benzer şeyleri bizde yasıyoruz canım 1 yılı gecti evleneli. bazen eskiye bakıyorum 6 yıl mazimiz var ne skılırdık ne doyardık birbirimize zaman nasıl gecer anlamazdık. şimdi evde skıntıdan aglar oldum. bizde hafta içi hep evdeyiz ama h.sonu ailelere bile olsa arada da arkadaslarla bulusuyoruz. bnde basbasa hiçbirsey yapmadıgımızdan yakınıp duruyorum ama erkekler butun gun evde yalnızız mantıgında. gecen arkadslarla gezdıkte dedım kı ıyıkı varlar yoksa senle hıcbı yere cıkmıyoruz nıe oyle dıyosun dedı ! öyle çünkü. sen mutsuzum demişsin ya eşin de mutsuzuZ demiş aynı konusma bizde de geçti. bu tavır ; bnde senınle evdeyım sankı senden baska bırsey mı yapıyorum kahvem yok ortamım yok die devam etti .. seni çok ıyı anlıyorum arkadslarınla plan yap esın ıster katılır ıster katılmaz gercı benımkı bnı tek de bırakmıyor aglarmısın gulermısın bilemedim :) bu arada biz hala birbirimizi çok seviyoruz ve artık bebek planlıyoruz bakalım artık hersey farkı gider umuyorumhiç yoktan skılmam sende düşün bak
Canım eşinin ilgi duyduğu hicbirsey yok mu yani oturmaktan mı ibaret? İyi düşün eğer birkaç ipucu yakalayabilirsen ona katılmaya çalış. Kendi evliliğimden örnek verecek olursam eşim tüm spor karşılaşmalarını izlemeyi sever ben bayılmıyorum ama onun canı sıkılmasın diye yanında oturup izliyorum bir süre sonra cidden ilgini çekebilir senin deblokout ne demek diyorum, golü neden saymadılar falan tabii kafasını ütülemeden mesela yorumcu konuşuyorsa beklerim spikere geçince konuşurum bunlar ince detaylar tabii biraz da. Aslında sen dışarı çıkmaya takılmış gibi geldin bana ama gezmek birlikte vakit geçirmenin temeline oturmamalı onunla market alışverişine bile gitseniz tat almalısınız. Biz marketten abur cubur alırken yeni bişey görünce aaa deneyelim mi diyoruz benim için o an hiçbir gezmeye değişilmez canım. Umarım herşey gönlünce olur üzülme erkekler canı sıkkın olduğunda düşünmeden konuşabilir bizim de bazen yaptığımız gibi.
evde benle ilgilenir flm izleriz bırseyler yaparız mutfakta fln. bilmiyorum yaa off off eskiden türlü türlü süprizler yapardı10 ayda mi bu hale geldinizdisari cikmiyosa evde biseyler yapyi deneyin.
Evet, evlilik cocuk eglemek gibi bir sey. Ben de tenise basladim mesela esim icin. Spor musabakalari izlemeye bayilirdim da yapmaktan hic hazzetmezdim. Ama esim beraber yapmak isterken onu kiramazdim. Ben onun istedigi bir sey yapinca o benim istedigim on seyi yapiyor. Erkekler cok duz mantik, maalesef kadina cok is dusuyor. Bu monotonluktan kurtulmak icin ortak zevkler, hobiler bulabilirsiniz.
evde benle ilgilenir flm izleriz bırseyler yaparız mutfakta fln. bilmiyorum yaa off off eskiden türlü türlü süprizler yapardınişanlıyken falan şimdii hiçç... seviyor biliyorum bende onu bıraz perçinlemek lazım diyorum eskiyi örnek veriyoryum şunu yaptığında ne mutlu olmuştum falan filan diye hee evt diyor gülümseyip geçiyor. sırada doğum günüm var umarım hatırlar
Canim spor olmasa agizda cekirdek biriktirme gibi sacma sapan ama hosunuza gidecek bir sey bile yapabilirsiniz. :) Mesela esine sor, evlenmeden once evlenince sunu yaparim, dedigin ne vardi? Ya da sen yapilacak seyler listesi cikar ve onune sun. Zamanla o da alisacaktir teklif etmeye.evet canım deneyeceğim spora bende gitmek istiyorum sadece haftasonları musaıtız bakalım . geri çevirmez biliyorum da saatler uyarmı araştırmam lazım
her ne kadar duygusal olmasalar da bazi şeylere bizden daha cok takiyorlar. Biz Kadınlar daha rahat bu konuda tekrar tekrar söyler isteriz ama onlara bi yok dedinmi bidahasi zor oluyor.
Konuşmak en önemli sey iliski de. Tam olarak anlatabilmek derdini vr tabi dinleyebilmek. Söylediğim gibi birsey yapmak istiyorum cok yanlış misal karşındaki bilemeyebilir acikca dile getirmeli. Ben disari çıkıp kahve içmek istiorum,yada evde oturup film izleyelim gibi.
Sen de ona sürpriz yapıyor muydun ? mesela en son ne zaman yaptın ne tepki vermişti?evde benle ilgilenir flm izleriz bırseyler yaparız mutfakta fln. bilmiyorum yaa off off eskiden türlü türlü süprizler yapardınişanlıyken falan şimdii hiçç... seviyor biliyorum bende onu bıraz perçinlemek lazım diyorum eskiyi örnek veriyoryum şunu yaptığında ne mutlu olmuştum falan filan diye hee evt diyor gülümseyip geçiyor. sırada doğum günüm var umarım hatırlar
Benim anladığım kadarıyla eşinle karekter olarak uyumlu değilsiniz tabi aşk yeterli değil
Sen de ona sürpriz yapıyor muydun ? mesela en son ne zaman yaptın ne tepki vermişti?
Bence eger ilişkideki bireylerden Biri digeri için üzülebiliyorsa orda umut edilcek biseyler var demek. Tabiki olmuyorsa zorlanmaz ama burdaki durum oylesi birsey degil bence. Yani kisa bir üzüntü hali gibi geldi bana
Olacağı ne belli peki. Belki gerçekten duzelebilcek bir durum. Yani denemeden kimse bilemez degilmi? Sevgi varsa denemeye deger birseyler vardir bence.İki taraf da seviyor birbirini. Ama düzelseler de ya ilerde de aynı şeyler olursa? Yanlış hatırlamıyorsam adam 'soğudum' demiş. İlerde aynı şeylerim olmayacağı ne belli? İki tarafın da o kadar yıpranacak kadar günahı ne ki?
Olacağı ne belli peki. Belki gerçekten duzelebilcek bir durum. Yani denemeden kimse bilemez degilmi? Sevgi varsa denemeye deger birseyler vardir bence.
Arkadaslariniz yok mu? Niye adamin keyfini bekleceksin ki? Neden evli insanlar yapisik ikizler gibi surekli dipdibe olmali? Baktin ondan hic ses cikmiyor, evde kos kos oturuyor, yap kizlarla bir plan disarda, keyfine bak tum gun. Emin ol mutlu olacaksin... Bu evde de sana yansayacak. .Ona nispet yapar gibi degil ama. Tum gun ayri oldugunuz icin, eve dondugunde de biseyler yaparsiniz beraber mutlaka. O senin mutluguna, enerjine ozensin..ozlesin seni. Sen ona bu kadar bagimli olmadigini hissettirsen, ilgisi bile artar diye dusunuyorum.canım adamın içinden gelecek birşeyler yapmak bir heyecan katmak diyeceksin ki sen yap tamam ben yapıyorum zaten hep ben ben olduğum için sıkıldım artık çok sıkıldım ... benimde içimden gelmiyor zaten artık ya durup düşünüyorum 1 yılda 1 kere demedi tubitak gel şiunu yapalım çok hoşuna gidecek((( gercekten off offfffff
Arkadaslariniz yok mu? Niye adamin keyfini bekleceksin ki? Neden evli insanlar yapisik ikizler gibi surekli dipdibe olmali? Baktin ondan hic ses cikmiyor, evde kos kos oturuyor, yap kizlarla bir plan disarda, keyfine bak tum gun. Emin ol mutlu olacaksin... Bu evde de sana yansayacak. .Ona nispet yapar gibi degil ama. Tum gun ayri oldugunuz icin, eve dondugunde de biseyler yaparsiniz beraber mutlaka. O senin mutluguna, enerjine ozensin..ozlesin seni. Sen ona bu kadar bagimli olmadigini hissettirsen, ilgisi bile artar diye dusunuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?