evlilikle baş edemiyorum.

her ne kadar duygusal olmasalar da bazi şeylere bizden daha cok takiyorlar. Biz Kadınlar daha rahat bu konuda tekrar tekrar söyler isteriz ama onlara bi yok dedinmi bidahasi zor oluyor.
Konuşmak en önemli sey iliski de. Tam olarak anlatabilmek derdini vr tabi dinleyebilmek. Söylediğim gibi birsey yapmak istiyorum cok yanlış misal karşındaki bilemeyebilir acikca dile getirmeli. Ben disari çıkıp kahve içmek istiorum,yada evde oturup film izleyelim gibi.

Kesinlikle inanılmaz düz... en ufak kasis dahi yok yani. Onu mutlu et o seni on katı etsin:-D

Daha 1yıl evlisiniz diye okudum yanlış degilse ilk yıl alışma evresi diyorum ben helede karakterler zorsa ama sevdigin icin sabır derim ve isteklerini anlat hemen pes etme derim

bu tarz seyler zaten yapyoruz. bnm aradığım ilgi eski günlerdeki gibi tatlı süprizler sanırım çok abartı ona göre (

10 ayda mi bu hale geldiniz disari cikmiyosa evde biseyler yapyi deneyin.
evde benle ilgilenir flm izleriz bırseyler yaparız mutfakta fln. bilmiyorum yaa off off eskiden türlü türlü süprizler yapardı nişanlıyken falan şimdii hiçç... seviyor biliyorum bende onu bıraz perçinlemek lazım diyorum eskiyi örnek veriyoryum şunu yaptığında ne mutlu olmuştum falan filan diye hee evt diyor gülümseyip geçiyor. sırada doğum günüm var umarım hatırlar

evet canım deneyeceğim spora bende gitmek istiyorum sadece haftasonları musaıtız bakalım . geri çevirmez biliyorum da saatler uyarmı araştırmam lazım

Wov wov wov.. derdin çıktı meydanee hepside birbirinden merdane. Tatlim eskiye takılıp kalma. Nişanlıyken yaşadıklarıni simdi yaşaman mümkün degil maalesef. Tamm yine yapabilir ama o zamanki heeyecan zaten olmaz ki... sen artik evlililigin güzel yanlarını gormeye baslamalisin bence.

evet canım deneyeceğim spora bende gitmek istiyorum sadece haftasonları musaıtız bakalım . geri çevirmez biliyorum da saatler uyarmı araştırmam lazım
Canim spor olmasa agizda cekirdek biriktirme gibi sacma sapan ama hosunuza gidecek bir sey bile yapabilirsiniz. :) Mesela esine sor, evlenmeden once evlenince sunu yaparim, dedigin ne vardi? Ya da sen yapilacak seyler listesi cikar ve onune sun. Zamanla o da alisacaktir teklif etmeye.

Benim anladığım kadarıyla eşinle karekter olarak uyumlu değilsiniz tabi aşk yeterli değil

tamam bunlara tamam der der ama hiç kendisi demez hadi gidelim fln diye. bende mecbur bırakmış gibi oluyorum biraz. karışmayacağım en iyisi bu. artık hıc bırsey demeyeceğim....

Sen de ona sürpriz yapıyor muydun ? mesela en son ne zaman yaptın ne tepki vermişti?

Benim anladığım kadarıyla eşinle karekter olarak uyumlu değilsiniz tabi aşk yeterli değil

evet canım biraz öyle aşkın yetmediği yerde sorun başlıyor sonra yine bir şekilde geciyor böyle gidecek sanırım

Sen de ona sürpriz yapıyor muydun ? mesela en son ne zaman yaptın ne tepki vermişti?

4 ay önce yaptım evi süsledim sadece mumlar vardı aydınlık olması için , pasta yapmıştım yemek fln yedik çok beğendi tabi.. kim beğenmez onun için hazırladım

Bence eger ilişkideki bireylerden Biri digeri için üzülebiliyorsa orda umut edilcek biseyler var demek. Tabiki olmuyorsa zorlanmaz ama burdaki durum oylesi birsey degil bence. Yani kisa bir üzüntü hali gibi geldi bana

İki taraf da seviyor birbirini. Ama düzelseler de ya ilerde de aynı şeyler olursa? Yanlış hatırlamıyorsam adam 'soğudum' demiş. İlerde aynı şeylerim olmayacağı ne belli? İki tarafın da o kadar yıpranacak kadar günahı ne ki?

Olacağı ne belli peki. Belki gerçekten duzelebilcek bir durum. Yani denemeden kimse bilemez degilmi? Sevgi varsa denemeye deger birseyler vardir bence.

Standart Türk erkekleri.Evlendikten sonra evlerine geçtiklerinde ilelebet bir tatil ve dinlenme ihtiyacı duyarlar..Genelde pazar günleri hasta olurlar :)
Sizi seviyormu bilmiyorum ama benim sözlümde öyle şimdiden ben kalk gidelim gezelim demesem aklına bile gelmez..Alıştım artık sevdiğini biliyorum değer verdiğini biliyorum bu yüzden fazlada üzerine gitmiyorum..Ha diyorsanız sevgisinide hissetmiyorum o zaman bir çare bulun derim bu durum can sıkar.

Arkadaslariniz yok mu? Niye adamin keyfini bekleceksin ki? Neden evli insanlar yapisik ikizler gibi surekli dipdibe olmali? Baktin ondan hic ses cikmiyor, evde kos kos oturuyor, yap kizlarla bir plan disarda, keyfine bak tum gun. Emin ol mutlu olacaksin... Bu evde de sana yansayacak. .Ona nispet yapar gibi degil ama. Tum gun ayri oldugunuz icin, eve dondugunde de biseyler yaparsiniz beraber mutlaka. O senin mutluguna, enerjine ozensin..ozlesin seni. Sen ona bu kadar bagimli olmadigini hissettirsen, ilgisi bile artar diye dusunuyorum.

Adam belki is konusunda sikintilidir.o yuzden cani sikkindir.konusun birlikte.bizde pek bisey yapmayiz basbasa ama ben oglumla nereye istersem giderim hic karismaz.saygi sevgi ilgi genelde ilac olur bu gibi durumlarda.ama sizde olurmu bilemem...

canım konu yapışık ikizlilik herseyde birlikte olalım değil.. o dediğin şeyleri zaten yapıyoruz .zaten haftasonu beni şaşırttı :)) piknik sepeti fln hazırlamış çok gzl bir yerde piknik yaptık harikaydı.. :) pazar günüde sinema vs. ıyı gecti yanı . şüphelenmiyor değilim eşim kk falan mı okudu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…