evlilikle baş edemiyorum.

Bence eşiniz kk okumadı siz aceleci ve karamsar davrandınız. Bilmiyorum mutsuz olma korkusu mu ama bu bende de var hemen en olumsuzu düşünüyorum köprüleri yıkıyorum. Ama kazın ayağı öyle olmuyor işte.. Biraz sakin durmak ve pozitif düşünmekte fatda var bence. Her insanın eşref zamanı olur eşşek zamanı da olur kaba tabirle.. Güzel zaman geçirmenize çok sevindim dilerim hep böyle devam edersiniz.

Ya ewlilikten soğudum ben
Ben ilgisizlikten geberir ölürüm ya

Maalesef ben de aynı durumdayım ama kendimi biraz çektim sessiz modda çalışır oldum eşim şimdi daha duyarlı davranmaya başladı.

Erkekler daha vurdumduymazlar bu konularda
Onunla yapılacak şeyler dışında kendinlee başbaşa kalmayı dene

Benim eşimde hiç hadi demez hep hadi ben derim

Hava sıcak, yorgunum, çok işim var gibi 50 bahane bulur
Sonra kıyamaz
Dün sabah yine sonra gideriz dedi öğleden sonra kıyamadı yine hemde gripken çıktık dışarı

Ama marketi bende,çocuğun ihtiyaçları bende,fatura ödemeler bende
O kıyamadıkları yanında eften püften kalıyo

Üşenen koca yapmışlar onuda ben almışım

Hemen boşanın .... Şaka şaka.

Evlilik rayına oturuyor şu anda.Kritik eşiği aşmak üzereseniz.

Size tavsiyem ilgisizlik değil mevzu.Birbirinizi biraz özleyeceğiniz şeyler yapın.Mesela ikinizde sosyal çevrenizi geliştirin ve arkadaşlarınızla ortak birşeyler yapın.İlgi alaka asla yapışık ikizler gibi gezmekle , okşayıp sarmakla olmaz.Unutmayın karşınızda ki de insan.Her ikinizde aslında evlilikten değil monotonluktan sıkıldınız.Bu monotonluğu aşmanın yolu beraber birşeyler yapmakla değil farklı çevrelere girmekle ve akşam evde konuşacak malzeme toplamayla olur.O yüzden yapacağınız her ikinizde sosyal olun ve bir müddet 2-3 saat - iş harici tabiiki- birbirinizi özleyecek zaman aralıkları bulun kendinize.

Evlilikte ilgi alaka çoğu zaman yanlış anlaşılır.kucak kucağa oturarak o evlilik yürümez.Mesela kendi annenizden düşünün.Günleri,kısır partileri,el işi ve örgü uğraşları ile sosyalleşerek evliliğini yıllarca sürdürdü.Sizde çevrenizi geliştirin ve evlilik içinde özleyin birbiriniz.Ama bu asla tavırla inatlaşarak olmasın.Küslükle olmasın.Güzellikle olsun ki her ikinizde evlilikten ve hayattan zevk alarak yaşayın.

canım çalışıyormusun?
sanırım çalışmıyorsun bak bence ilk önce işe çalışmakla başla...
ben çalışmadan önce her gün sıkıntıdan ağlardım kocamada sıkıntı yapardım , adamıda kendimden soğuturdum...
sonra ben 1 sene sonra çalışmaya başladım ve anladım ki iş hayatı inanılmaz yorucu yani adamların a demeye mecali olmuyor.
hafta sonları bile inanırmısın dışarı çıkmak istemiyorum. Kocam bana tutturuyor oda saat 5 gibi filan.. Yürüyüş yapıyoruz..
yani sana diyeceğim şu ki çok fazla beklentiye girme. Ve bak ne güzel sen söyleyince seni gezdiriyor dolaştırıyor. Erkekler zaten hep yönlendirilmeye muhtaç bunu unutma sakın. hemen umutsuzluğa kapılma. eve geldiğinde güler yüzle ve bir öpücükle karşıla günü nasıl geçmiş sor..
Senin bu depresif tavrın onuda etkiliyor belli ki..
burda sana hemen ayrıl diyenleri sakın dinleme bir yuva çok zor kuruluyor.. Sabır sadece sabır ve enpati..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…