- 19 Temmuz 2011
- 1.224
- 814
- 323
- Konu Sahibi sonbaharsonuyok
-
Bizim de sevgimiz bitmemisti ama ben ailesinden nefret eder hale gelmistim, başta eski esim beni anlamiyor diye çıldırıyordum, anlamaya basladiginda da cok sey tukenmisti artik huzur, heves ne varsa.. Mutlu olacagima dair inancim kalmadığında bitmisti aslinda..Kızlar Merhaba evlilik üzerine konuşmak kolay ama ah evlilik öncesi ve sonrası gerçekten zor ve hemen hemen her çift sorun yaşıyor ne yazık ki.
Ben de zamanında yaşadım ve hala kısmen yaşıyorum . Ve şunu fark ettim "sorunları yastık altı yaptık " ben konuştum konuşmasına ama eşim istediği kadarını duydu. Ve bugün bir baktım birbirimize sevgimiz aşkımız çok fazla ama inancım kalmamış sorun ailesi , maddi sıkıntı , Bebeğimizin olmaması .
Aslında elle tutulur bir tartisma kavga yok sanırım evlilik sorunları daha soyut. Bu yüzden soruyorum siz neden bitirdiniz? ( lütfen yanlış anlamayın niye böyle bir konu demeyin kendime sürekli bir konu bulur , üzerine kitap okur ve düşünürum. )
Benim evliliğimin birgün biterse eşim arada kalmasın diye biter ailesi ya o ya biz derse falan gerçekten uğraşamam eşimede dedim bunuKızlar Merhaba evlilik üzerine konuşmak kolay ama ah evlilik öncesi ve sonrası gerçekten zor ve hemen hemen her çift sorun yaşıyor ne yazık ki.
Ben de zamanında yaşadım ve hala kısmen yaşıyorum . Ve şunu fark ettim "sorunları yastık altı yaptık " ben konuştum konuşmasına ama eşim istediği kadarını duydu. Ve bugün bir baktım birbirimize sevgimiz aşkımız çok fazla ama inancım kalmamış sorun ailesi , maddi sıkıntı , Bebeğimizin olmaması .
Aslında elle tutulur bir tartisma kavga yok sanırım evlilik sorunları daha soyut. Bu yüzden soruyorum siz neden bitirdiniz? ( lütfen yanlış anlamayın niye böyle bir konu demeyin kendime sürekli bir konu bulur , üzerine kitap okur ve düşünürum. )
Evliliği bence insanların gamsızlığı bitirir herkes iki kişinin bir aile olduğunun farkına varıp onlara her yönden saygı ve sevgi gösterdikleri zaman pek birşey olacağını sanmam
Benim evliliğimin birgün biterse eşim arada kalmasın diye biter ailesi ya o ya biz derse falan gerçekten uğraşamam eşimede dedim bunu
Bizim de sevgimiz bitmemisti ama ben ailesinden nefret eder hale gelmistim, başta eski esim beni anlamiyor diye çıldırıyordum, anlamaya basladiginda da cok sey tukenmisti artik huzur, heves ne varsa.. Mutlu olacagima dair inancim kalmadığında bitmisti aslinda..
Cok zor surecler..
Aslında cevabını içimde bulamayınca sormak istedim aile büyük bir sorun olabiliyor. Seni anlamayan ama seven bir eşin varsa daha da sorun . Doğru zamanda doğru şeyi yapmalı erkek sonra iş işten geçiyor senin en ufak bir şeye tahammülün kalmıyorBizim de sevgimiz bitmemisti ama ben ailesinden nefret eder hale gelmistim, başta eski esim beni anlamiyor diye çıldırıyordum, anlamaya basladiginda da cok sey tukenmisti artik huzur, heves ne varsa.. Mutlu olacagima dair inancim kalmadığında bitmisti aslinda..
Cok zor surecler..
Peki evliliğiniz devam ediyor mu ?Sorunlari yastik alti yapmak iyi olmuyor sonra buyuk patlamalar yaşaniyor .birbirinin alanlarina zevklerine saygi gostermezsen aileleri hayatina fazlaca dahil edersen işler kötuye gidiyor.bi de üstüne ogluna yapışık bir ana varsa gecmis olsun....
Çocuk meselesi de çok hassas
Yani çocuk evin tadi tuzu derlerdi inanmazdim ama cocuk sahibi olmayinca net bi sekilde anladim cocugun olmamasi bosluk hissi yaratiyor hem kendinize hem cevreye karsi bu da gerilim yaratiyor.bende psikolojik olarak baya sıkıntı yaratti.ama.sorunlu evliligim oldugu icin hic tedavi olmadim.aslinda hersey bir faktor evlilikte yani guzel sıralamak hassas davranmak lazim
En önemli kısım da o kalpte kalan izNe kadar süre sonra toparlandınız.çocuğunuz varmı.
Ya da gerçekten tamamen unuttum denebiliyor mu.
O iz silinir mi kalpten
aynı dusunce deyiz ve aynı dedıgın sekilde gidiyorumHep bir tarafin verici oldugu iliskiler bitmeye mahkum. saygi duyabilmek icin bir denge olmali ortaya koyulan maddi manevi unsurlarda. bazen bir taraf daha verici olur. bunu talep etmeden yapabilir dogru anda da geei cekilmeyi becerirse diger taraf adim atar benim gordugum bu. aksi halde gozden dusmus, tum seksapelini, cazibesini kaybetmis bir ese donusmemek mumkun degil...
Cocugum yok, yaklasik 1 sene evli kaldim..Ne kadar süre sonra toparlandınız.çocuğunuz varmı.
Ya da gerçekten tamamen unuttum denebiliyor mu.
O iz silinir mi kalpten
Çok seviyor ve seviliyorsunuz. Ama ailesi ve yaptıkları hiç bitmiyor. Biktiniz. Eşiniz uğruna neler çektiniz hiç bir hayaliniz gerçek olmadı ama önemsemediniz sırf onu sevdiğiniz için kalır misiniz ? Hep onun hayatını yaşar misinir?Bazen insan yoruluyor bitirmeyi düşünüyor ama eger cozulecek seyler ise devam etmeli. Yok hiç işik kalmadiysa bitmeli..
Çok seviyorum eşimi tırnagina Kıyamam gözüm gibi bakarım o da beni çok sever ama ailesine karşı beni savunmaz ailesinden de bıktım bıktım bebeğim de olmuyor bilmiyorum ne yapmalıyımCocugum yok, yaklasik 1 sene evli kaldim..
Bence tum bunlar kisiye gore degisiyor, severek ayrılan da var nefret ederek de, yeniden hemen evlenen de var yıllarca o travmayi atlatamayan da..
Aynen oyle, dogru zamanda dogru sekilde davranmak gerekiyor, sonrasinda kaçan heveslerin telafisi cok zor..Aslında cevabını içimde bulamayınca sormak istedim aile büyük bir sorun olabiliyor. Seni anlamayan ama seven bir eşin varsa daha da sorun . Doğru zamanda doğru şeyi yapmalı erkek sonra iş işten geçiyor senin en ufak bir şeye tahammülün kalmıyor
Ailesi ne yapiyor mesela? Sorunlar neler? Ne kadarlik evliyim demistiniz?Çok seviyorum eşimi tırnagina Kıyamam gözüm gibi bakarım o da beni çok sever ama ailesine karşı beni savunmaz ailesinden de bıktım bıktım bebeğim de olmuyor bilmiyorum ne yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?