Evliliklerde cinsellik

Konuyu ayrintiladim aslinda, hiç sevismemek kanka olmak degil durum:)

Erken boşalma imiş evet.
Elizabeth durumundandır o. Şöyle bi takip edin 5-6 ay düzenli seks ile, belli eder kendini. Bi de ufaktan sorgula bakalım fantezilere ne kadar açık filan, olabilir-asla olmaz falan fıstıklar. O da size uyumlu gelişim olur mu ipucu verir.

Fantazilere açık adamin gücü olsa sabahlar olmasin rengarenk obaaa:) tensel bir sorunda yok karsilikli olarak mıc mıc bi tipiz dokunalim opuselim seviselim sıkıntı yok ama iş farkli boyuta geldiginde vahim.

Onada ufaktan citlaticam, artik duzenli seks haftada su kadar diye, baski yapicam zeballah gibi cokucem ustune

Dinen söyleyim bu boşanma sebebi. Kişisel ihtiyaç olduğu için eşlerden biri bunu sağlayamazsa boşanma kapısı açılıyor. Siz kendinizi daha iyi bilirsiniz. Bunu sorun etmem derseniz ki bu ihtimal dahilinde gözükmüyor devam edin. Tedavisi mümkünse denemekte fayda var

Yok canim katlanılmaz bir yerde arkadaş gibi olursun o da seni sıkar

Biraz citlattim, haklisin dedi. Bayagidir hayatimda kimse yok anlatmisim dedi. Biliyorum ama bunlar aramizda sorun olmasin cekinilmesin dedim. Bunun ustune gidelim duzeltelim benim bi problemim oldugunda beni kirmadan sende belirtebilirsin dedim. Hak verdi tamam dedi.
Bi kaza geçirdi suanlik sargili felan pekte rahat degil, su durumu atlattıktan sonra her sey daha iyi olcak tarzinda konustu.

Ooo konuya kadar geliyosunuz ama yorum yapmıyosunuz bu beni kirdi :) yaratici bi yorum beklerdim senden ! :)
Dur geldim

Erken boşalma bence büyük sorun, ön sevişme bile tadında olmuyor.
Evlilik hiç düşünmedim,
Sevgililiği devam ettirmeyi düşünmezdim, senin için görev gibi olacak bir süre sonra, ona yetmediğini bile düşüneceksin.

Terapi falan gönüllü olur mu?

Walla gözlemle dikkat et , erken bolalma da bi sorun , sakın emin olmadan evlenme çok ama çok pişman olursun , kaldı ki erken boşalıyor diyelim , seni yine de mutlu etmesini becerebilşyorsa oluru vardır

Cinsellik bir ewliligin bel kemigidit canim neden hamilelik doneminde ezler birbirinden uzaklasir sorunlar artar esler birbirine az dokundugu icin

Birbirine dokunmak onemlidir birbirini tatmin etmen arzulandigini bilmek ve sahiplennek birlikte olunca eslerin birbirine bakisi bile yumusar
Eger nitliktelik az olursa o adamin b..ku bilekokar
Ben oyle bir cift biliyorum kadin diyorduku bu adamin b..ku kokuyor?!b..k zaten kokar ama sevildigini bilirsrn ruhun oksanirsa o adamin hic bi seyi batmaz kokmaz ama birbirine az dokunursan kasin ustunde gozun var baslar

Bu sorun da neyse gay mi???

Terapiye gönüllü olacak bir tip hayt hoyt değil. Ama once kendi aramizda cozebilir miyiz ona bakmak istiyorum. Konustum biraz bunu yoluna sokmaliyiz sen fizyolojik olarak bende psikolojik olarak kendimizi veremiyoruz, biraz ustune durmaliyiz duzenli dedim. Tamam haklisin biliyosun hayatimda uzun dönemde biri olmadi felan dedi yapici yaklasti. Bakalim simdi nolacak

Amann adam usanır 2 günde bir ilişkiye.
Iyi de hep kadının gitmesi olmaz ki az da onlar baslatsin. Gözümüzu acinca tepemizde iki çift ateş cikan göz görelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…