- 10 Aralık 2015
- 1.013
- 1.465
- 133
- Konu Sahibi noclearmind
-
Ya ustte belirttim, tekrar tekrar yazayim.
Biriyle birlikteyim bi süredir yakin zamanda da boyle bi durum oldu ama erken boşalması var. Bunun fizyolojik olduğunu düşünüyorum. Cinsel olarak aktif bir hayati yokmus son 2 senedir de zaten hayatinda biri olmamis vs. Bu durumda masturbasyon moodunda takilmis oluyor diye dusunuyorum. Anatomisi mahvolmus yanibenim daha oncede hayatimda vardi cinsellik birde burcla nalakasi var diyebilirsiniz ama akrep burcuyum biraz da duskunlugum var. Zamanla oturur mu bu durum duzelir mi diyorum. Bu zaman icerisinde onuda kirmak istemiyorum. Yani ben onu yonlendirmek isterken aklina baska seyler gelsin istemiyorum. Of icim sisti:))) yani aramıza bu konunun girmesini istemiyorum. Tensel olarak bir sorun yok opmek sevmek mic mic bir yapimiz var tv izlerken bile o temas olacak ama is farkli boyuta gelince biraz sorun:)
Dışardan 64 kişi okuyo
Sadece prolar mı görüyor dışarıdaki leri???
İçerden ve dışardan okuyanların sayısını görebiliyoruz ,hatta içerden bazılarının ismini bile görüyoruz :)
Of amma güldüm heAfedersiniz biraz açık konuşacağımO şimdi ele alışmış olduğundan vajinayla karşılaşınca birden yükseliyordur tabii. Bir sürü etken var sıcaklık, darlık vs. Elizabeth ile bir olmaz Pratikle düzelecektir bence... Ama kendisi bir açıklama getiriyor mu ara verdiğim için böyle oluyor diye? Hiç ağzını açmıyorsa bu konuda, normal hali de pek parlak olmayabilir.
Çok utandım yalnız yazarken
Of amma güldüm heyani dile getirmek degil de, bu durumdan rahatsiz oldugu her halukarda ortada. Anliyorum yani.
Ağız dadıynan sebişmeden olmaz öyle. Napim bacı gibi yanımda oturacaksa?
Ay yukarida cok actim konuyu ama tekrardan sana da yazayim :)
Erken boşalma problemi var fakat hayati boyunca aktif cinsel hayati o hatun bu hatun durumu olmamis. Son 2 senedirfe hayatinda kimse olmamis. Boyle söyleyince aklima masturbasyon yaptigi geldi bunu da aliskanlik haline getirdiyse bu durum problem cikariyodur diyorum. Yani tek ümidim umarim bu durum piskolojik değildir asilmasi daha zor
O kişiden kişiye değişir. Benim için cinsellik olmazsa olmaz değil mesela..
Ay yukarida cok actim konuyu ama tekrardan sana da yazayim :)Kadınla erkeği birbirine çeken şey zaten cinsellik. Yoksa ne bir kadın erkeğin derdiyle ne de bir erkek kadının tribiyle uğraşır bence. Cinsellik olmadan bir ilişki yürümez.
Siz aseksüel misiniz ki cinsellik olmasa da olur mu diye soruyorsunuz? Ben uzun süre sevişmeyince veya tatmin olamayınca acayip sinirli oluyorum misal, sevgilimle sürekli kavga ediyorum. Bence çok önemli.
gittikçe de artıyorSadece prolar mı görüyor dışarıdaki leri???
Konuyu ayrintiladim aslinda, hiç sevismemek kanka olmak degil durum:)Ağız dadıynan sebişmeden olmaz öyle. Napim bacı gibi yanımda oturacaksa?
Ekşi sözlüğe başlık olucam vallaha hahahahahgittikçe de artıyor
Eki Görüntüle 2109755
gittikçe de artıyor
Eki Görüntüle 2109755
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?