Evliliklerde cinsellik

Ya ustte belirttim, tekrar tekrar yazayim.
Biriyle birlikteyim bi süredir yakin zamanda da boyle bi durum oldu ama erken boşalması var. Bunun fizyolojik olduğunu düşünüyorum. Cinsel olarak aktif bir hayati yokmus son 2 senedir de zaten hayatinda biri olmamis vs. Bu durumda masturbasyon moodunda takilmis oluyor diye dusunuyorum. Anatomisi mahvolmus yani benim daha oncede hayatimda vardi cinsellik birde burcla nalakasi var diyebilirsiniz ama akrep burcuyum biraz da duskunlugum var. Zamanla oturur mu bu durum duzelir mi diyorum. Bu zaman icerisinde onuda kirmak istemiyorum. Yani ben onu yonlendirmek isterken aklina baska seyler gelsin istemiyorum. Of icim sisti:))) yani aramıza bu konunun girmesini istemiyorum. Tensel olarak bir sorun yok opmek sevmek mic mic bir yapimiz var tv izlerken bile o temas olacak ama is farkli boyuta gelince biraz sorun:)

Bence rutine bindirdiğinizde sorun kalmayacaktır ama ola ki kaldı kötü ihtimalle bakıyorum işte 7 8 aydır kronik devam ediyor diyelim. Cinsel terapi alanında da uzman iyi bir psikiyatr işi çözüyor, dert edilecek bir şey değil. :)

Türk erkeklerinede gel cinsel terapi uzmanina gidelim demek biraz zor :) o ihtimali bile düşündüm.:)

Oturur zamanla yahu Bir iki hafta iliskiye ara versen bile erken boşalma durumu olabilir. Düzenli iliskide erken boşalma olmaz.
Düzenli ilişki oldugu halde erken boşaliyorsa o zaman sorunu vardir diyebiliriz belki ve tedavi edilemeyecek, ömür boyu surecek bir rahatsizlik oldugunu sanmiyorum bunun. Vardir tedavisi illaki. :)))

Türk erkeklerinede gel cinsel terapi uzmanina gidelim demek biraz zor :) o ihtimali bile düşündüm.:)

E gitmeyip ne yapacak ortada olan bir sorun var kendisi de farkında olur zaten onun ve rahatsız olur. Sen de telkin edersin, gidersiniz. Ama dediğim gibi ilk birlikteliklerde olması normaldir, daha önce eski sevgilisiyle aktif olup yeni sevgilisiyle ilk birlikteliği olan adamda bile olur. Rutine binerse sorun kalmayacaktır bana kalırsa.

Afedersiniz biraz açık konuşacağım O şimdi ele alışmış olduğundan vajinayla karşılaşınca birden yükseliyordur tabii. Bir sürü etken var sıcaklık, darlık vs. Elizabeth ile bir olmaz Pratikle düzelecektir bence... Ama kendisi bir açıklama getiriyor mu ara verdiğim için böyle oluyor diye? Hiç ağzını açmıyorsa bu konuda, normal hali de pek parlak olmayabilir.

Çok utandım yalnız yazarken

Sevsinler

Cinsellik yoksa ev arkadaşı olun hiç boşuna imza atıp akraba sayısını ikiye katlamayın.
Evliliği cinsellik ayakta tutar demiyorum ama evlilik içinde çok önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…