eşinizin annenize karşı tutumu nasıl peki. ben evlendikten sonra 2 aileyi pek bir araya getirmemeyi düşünüyorum. bu mümkün mü ? benim annem herkesten kıymetli çünkü onun canı sıkılırsa ben kahrolurum.
şuan ıyı gıbı gorunuuyor bı hatasını gormedım annem tek yaşadıgı ıcın suan arada bı banada 1 gece yatılı olarak gelır,saygıda kusur ettıgını görmedım ama insanoğlu içini göremıyorsun kı....
ben annemı pek kv. yanyana getırmıyorum,çok nadır vede ancak telefon vs.... üzülecegine arada mesafe olsun dıyorum, eşime annesı kıymetlıyse benımde 1 tanecık annem var sağlığını benım düşünmem gerekıyor
su anda söyleyemediğim altan aldığım seyler var malesef. düğünümüz bir olsun. en mutlu günümü zehir etsin istemiyorum çünkü. gurur yapıp gelmez falan.
umarım hersey yolunda gıder ,oratyı bulursunuz bır ömur boyu mutluluklar dılıyorumama duruşunu bozma derım ben
inşallah sizde kayınvalide sorununu kökten halledersiniz. hastaymış bir de gelip size yerleşmese
sorunu öyle yada böyle halledıyoruzda eşimle yuzgoz olmak hoş olmuyor iştehasta derken kv. çok konusur inatlaşır, benım dedıgım doğru bu , a ona gore z dır yanı ,,,geçirdiği amelıyatlar ve onun yapısı bu sorunları doguruyor
Öncelikle sanırım bu kv herkesin başında var.Benim bide kv formatında görümcem var evlerden ırak bacım.Önemli olan eşinin seni nerede tutacağı sen ona bak gerisini boşver derim...
malesef ki öylebende de bir kayın var düşman başına yani. o da kıskanıyor beni. o annesine,annesi oğluna. kabus gibiler.
Kaynana yöneten birisi ise valla uzaktan bile yönetiyor..sadece uzaktayken biraz daha rahat oluyorsun..ne yapip edin yurt disinda sürekli kalmaya bakin..benden tavsiye..
Bence de 5-6yil falan kalin o zamana kadar evliliyin oturur karismaz Peki sizin yaniniza gelme durumu ola bilirmi?yani gelip de yurtdisina yerlesirlermi?
karisacak kaynana huzur bozmaya ant ictiyse cehennemin dibinde olsa karisir.yurtdisinda yasayacagiz diyorsunuz oraya da gelip kalir en basitinden.nisanlinizin yaninda iyi davranip yalnizken farkli davraniyorsa siz de aynisini yapin o bunu hakediyor ve asla ailenize laf soylemesine izin vermeyin haddini bilsin.
Cnm kayinvaliden kotuyse yakin uzak dinlemez dunyayi dar eder size. Uzaktasin ne guzel hic gelmeyin bence.en azindan yuzunu gormezsin. Evinin duzenine karisamaz. Oyle kolay degil ulke degistirmesi. Nisanlin evlenince degisecektir alttan alma mesafeni simdiden koy ki seni ezmesinler. Evlendikten sonra yapamiyosun hersey birbirine giriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?