- Konu Sahibi burakerime
sevgili arkadaslar son on yildir evlilkler cocuk oyuncagina döndü gelin nedenlerini siralayalim. ilk sirayi cep telefonlari aliyor mesaj yötemi cift tel kullanma teli sessize alma vb. ama bilgisayarlar cikali her eve bir internet gireli artik kadinlar bile teknoloji kurbani oldu. benim yasadigim yerde sayisiz ailenin yuvasi bu nedenlerden dolayi yikildi. kadin mutsuz internet basinda erkek mutsuz internet basinda. bir tanidigin kizi evini cocugunu ve müthis iyi calisan isyerini internette tanistigi bir adam ugruna kaybetti. esi sonra affetti ama isyeri kapandi evi arabasi elinden gitti en kötüsü ailesi affetmedi esinin ailesi de affetmedi ve tüm cevresini kaybetti.yime bir bayan müsterim iki cocugunu bile düsünmeden türkiyede yasayan internette catte tanistigi kendinden oniki yas kücük adama kacti sonuc bir ay sonra buraya döndü adam sepetlemis. kadin olsan iki cocugunu birakip tanimadigin bir adamin pesinden gelmezdin demis. ya kafayi yiyecegim inanin artik cevremizde dogru dürüst aile kalmadi. herkes aldatiyor. erkekler kadinlar. ben artik evliliklerin en büüyük katilinin internet ve cep telefonu olduguna kara verdim. ay gecen evli ve üc cocuklu kapali bir bayan var (hemde umre yapmis ve esinin sürekli dinini yasamasina izin vermediginden yakinirdi adamin ondan haberi bile yok yani bu bahane ikinci teli sevgilisi icin kullaniyor)o bile cift telefon tasiyor. benim bir dernekte üyeligim var ve kadin sorunlarina care buluyoruz ama artik sorunlar genelde kadinlardan cikiyor ve ev ortaminda dahi sanalda olsa millet aldatiliyor aslinda aldaniyor.neden kötü yönlerde kullanilir bu teknoloji harikalari? KONUNUN SIYASI VEYA ACIK KAPALI OLAYINA CEVRILMEMESENI ÖZELLIKLE RICA EDIYORUM. HER KAPALI VE ACIK AYNI KEFEYE KOYMUYORUZ KOYMAMDA. BURADA INTERNET SEBEBTIR ve CEP TELEFONU DA SEBEBTIR DEMIYORUM DIKKAT EDIN LÜTFEN!!!!!!!!!!KOLAYLASTIRDI!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DIYORUM SADE VE SADECE.... SEVGI VE SAYGILARIMLA.
Son düzenleme: