arkadaşlar ben yaklaşık 7 ay sonra evlenicem. benim kendimce bir sorunum var. sigara kullanıyorum ve sabahları kalktığımda ağzımın koktuğunu hissediyorum. evlenince bu durumun nasıl önüne geçebilirim yada evli aarkdaşlar bu konuda ne yapıyor. bana fikir öneri verirseniz sevinirim. siz nasıl çözüyosunuz bu sorunu. eşimin bu konu yüzünden benden soğumasını istemem...![]()
sana bişi diyimmi canım benim eşim sigara kullanıyo ben hamilelik dolayısıyla bıraktım çok şükür artık başlamam inşallah tiksinmeden bıraktım ve eşimin ağız kokusu sigara kokusu beni öldürüyo önceleride hamilelikten öncede 1 hafta filan içmediğim olurdu ozamanlarda o kokuya tahammül edemezdm eğer eşin içmiyosa işin çok zor gargara al eczaneden düzenli olarak kullan diş ipide kullan dişlerine iyi bak bide ağız kokusu giderici bitkisel gargaralar var nete yaz çıkar karşına karanfilli bir karışım var dikkat et bayan olarak daha dikkatli olmamız gerekiyo ama yinde soğuyacak sanma kalkar kalkmaz fırçalarsın dişlerini olur biter dert etme ama inşallah bırakırsın Allah yardım etsin...