- 5 Ağustos 2011
- 8.420
- 1.246
- 448
tavsiyem oral-b cnm..
işe yarar umarım..
teşekkürler canım alıp denicem sonuçları yazıcam

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tavsiyem oral-b cnm..
işe yarar umarım..
arkadaşlar ben yaklaşık 7 ay sonra evlenicem. benim kendimce bir sorunum var. sigara kullanıyorum ve sabahları kalktığımda ağzımın koktuğunu hissediyorum. evlenince bu durumun nasıl önüne geçebilirim yada evli aarkdaşlar bu konuda ne yapıyor. bana fikir öneri verirseniz sevinirim. siz nasıl çözüyosunuz bu sorunu. eşimin bu konu yüzünden benden soğumasını istemem...![]()
ağız kokusu sigaradan ve yediğin şeylerinde kalıntısı olabilir. akşam yatmadan dişlerini iğice fırçala dilinide tabiki (sigara özellikle dile koku bırakır) ardından karanfil çiğne (içindeki kurumuş çiçeğini yut, sapını atmayı unutma hazmedemssn). arada bir yemekten sonra soda iç. sigara içmeyenlerinde sabahları ağızı kokar bu yediklerimzden unutma. bunu da sorun haline getirmeki pskolojin bozulmasın. bende sigara kullanıyorum sana söyledklerşmi uyguluyorum ama arda benm bile kokuo ve eşim bir gün ağzın kokuo demedi :) evlilik te öle şeyler olmz merak etme ama illki bakımlı olmak gerekir dert etme canım. unutmadan yatmadan önce kesinlikle sigara içme![]()
hehehe buda farklı bir bakış açısı olmuş yöntemleri bi deniyim hiçbiri olmassa artık bende koyverrim gider napalım![]()
ciddenmi winston içiyorum kırmızı sen ne içyosun şimdi
![]()
Hayırlı olsun bebeğiniz, sağlıkla mutlulukla büyütün inşaallah.
Gargara kullanırken arada da demlenmiş adaçayıyla gargara yapın üşenmezseniz.
Oda işe yarar.
bende sigara kullanıyorum gece yatmadan önce dişlerimi fırçalayıp 1 tanede naneli olips attınmı ağzına sabah hiç koku falan olmuyo canım