Evlilikte aile karışması

O sinir aslında sizden cok kendine, cünkü aslinda halt ettigini biliyor. Bence bu konulari avukat ile görüsün. Hakim neye karar veriyorsa o. Esiniz zaten ailesinin sözünden disari cikamiyor.

Bilmiyorum ki valla bana güvenmiyorsun diyor surekli

Güven verecek ne yapti ki? Mesela aldatmak da degil. Bir insan kendini bir iliskide her konuda güvende hissetmek ister. Adaletli olmak en büyük mesele. Haksiz oldugunuz yerde sizi savunmasina gerek yok, ama size ve evliliginize sürekli saldiriyorlarsa orda adam gibi arkanizda durmasi gerekirdi. Onun yerine kolayi secip sizi bosamaya kalkiyor. Belki de kendince öyle "terbiye" etmeye calisiyor..is bosanmaya gelse belki korkudan boyun eger ailesine kul köle olursunuz diye umdu ve umdugunu bulamayinca kuduruyor. Hic acimayin. Tüm haklarinizi sonuna kadar alin hem kendiniz icin hem cocugunuz icin.

Eşiniz yanınızda destek olsa ayrılmayın derim.Baskasinin kazancına çökmelerine hakları yok bu ailenin.Bende beddua ettim günah olduğunu bile eş ailesine şimdi Allah kimsenin yaptığını yanına bırakmıyor.

Ayyy ağzına sağlık aynisi başkaları dedi..Sana göz dağı verecekti olmadi dedi..Mesaj kutun açık ise yazabilir miyim sana

Çok çok doğru ya eğer boşanacaksanız hemen harekete geçin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…