• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilikte aile önemlimidir ?

busram16

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2013
208
17
38
İstanbul
Böyle söylemek ayıp bişey biliyorum ama böyle malesef sevgilimn annesi tam bi cadı sevgilim beni onunla tanıştırdı kadın bana okadar kötü davrandıki kendinden nefret ettirdi bi saatte ama babası çok iyi bi adan gerçekten sevgilime hiç bişey söylemedim çünkü onu çok seviyorum size sorum şu özellikle evli bayanlar evlilikte aile çok fazla önemlimidir annesi yüzünden sevgilimden vazgeçmelimiyim ?

Böyle söylemek ayıp bişey biliyorum ama böyle malesef sevgilimn annesi tam bi cadı sevgilim beni onunla tanıştırdı kadın bana okadar kötü davrandıki kendinden nefret ettirdi bi saatte ama babası çok iyi bi adan gerçekten sevgilime hiç bişey söylemedim çünkü onu çok seviyorum size sorum şu özellikle evli bayanlar evlilikte aile çok fazla önemlimidir annesi yüzünden sevgilimden vazgeçmelimiyim ?

Bence iyi düşünmek lazım.
Sonuçta biriyle evlenirken ailesiyle de evleniyorsun.
İlk günden sana kötü davranması falan hiç hoş değil.
Sonradan çok sorun yaşarsınız bence.

1 saatte neler yaptıki canım böyle bir tutum içine girdin?

1 saatte neler yaptıki canım böyle bir tutum içine girdin?

Oğlu 22 yaşında ben 21 sevgilime çocuk gibi davranıyo hala kadın gider gitmez dediki oğlum ben sana demedimmi elalemin kızlarıyla uğraşma niye getirdin şimdi bunu bana sevgilim anne susarmısın evlencem ben onla felan dedi sonra bi odaya çekti konuştu felan kadın gelince hiç bişey demedi ama öyle soğuktuki ya yanımda söylemesin bari bunu ayıp denen bişey var öyle diyince gözlerim doldu :(

Bence iyi düşünmek lazım.
Sonuçta biriyle evlenirken ailesiyle de evleniyorsun.
İlk günden sana kötü davranması falan hiç hoş değil.
Sonradan çok sorun yaşarsınız bence.

erkek arkadaşımda annesiyle pek anlaşamıyo ordan çıkınca aşkım üzülme evlenince annemle çok fazla görüşmeyiz ne kadar uzak o kadar iyi felan dedi ama ben annesinden nasıl ayırırm onu olurmu öyle şey

Oğlu 22 yaşında ben 21 sevgilime çocuk gibi davranıyo hala kadın gider gitmez dediki oğlum ben sana demedimmi elalemin kızlarıyla uğraşma niye getirdin şimdi bunu bana sevgilim anne susarmısın evlencem ben onla felan dedi sonra bi odaya çekti konuştu felan kadın gelince hiç bişey demedi ama öyle soğuktuki ya yanımda söylemesin bari bunu ayıp denen bişey var öyle diyince gözlerim doldu :(

anladım canım çok zor gerçekten ama bunun için sevdiğin adamımı bırakacaksın :20: evet aıle destegı olsa cok güzel lurdu şimdi burda mutlugunu paylassan cok güzel olurdu ama napalım kısmet değilmiş. sevdiceğin senin arkandasya boşver gerisini derim ben:34:

erkek arkadaşımda annesiyle pek anlaşamıyo ordan çıkınca aşkım üzülme evlenince annemle çok fazla görüşmeyiz ne kadar uzak o kadar iyi felan dedi ama ben annesinden nasıl ayırırm onu olurmu öyle şey

canım konunu tam okumadım şimdi okuyucam ama
iş evliliğe gelince öyle de bi anneci oluyolar ki inanamazsın
şimdiden bakma böyle dediğine
ha bu arada sanırım görüştünüz de ısınamadınız kv ile
o zaman öp başına koy valla çünkü bu sana bi bahane olur
şimdiden girip çıkmazsın kafan rahat olur aşkınız 2 kişilik olur
emin ol diğer türlüsü daha kötü şeylere yol açıyor
içli dışlı olmak iyi değilmiş o kadar da..
evlenince bile bi duvar olmalıymış arada..bi resmiyet..

vallahi öyle bir önemli ki, ben de evlenmeden önce, benim iyiliğimle iyi olurlar diyordum.. bence çok iyi düşün, sonra çok huzursuzluklar yaşarsın.. yine de iyice tanımaya çalış ondan sonra karar ver. sevgilin çok küçük zaten evlenmek için.

anladım canım çok zor gerçekten ama bunun için sevdiğin adamımı bırakacaksın :20: evet aıle destegı olsa cok güzel lurdu şimdi burda mutlugunu paylassan cok güzel olurdu ama napalım kısmet değilmiş. sevdiceğin senin arkandasya boşver gerisini derim ben:34:

4 yıldır birlikteyiz asla bırakmam onu annesiylede iyi geçinmeye çalışcam ama olmazsa yapcak bişey yok erkek arkadaşımda beni anlar heralde herşeyi oda gördü

öyle olmaz malesef evlenincede aynı tas aynı hamam devam eder

valla seviyorum diyorsan annesinin yaptıklarını sıneye çekçen kendini sevdirmeye çalışçan yok olmuyorsa bn yapamam diyorsan ayrılcan çünkü yok görüşmem annemle onlar köprüyü gecene kadar hem neden görüşmesin annesi sonuçta mutlaka görüşür konuşu onun dediklerini dinlemiyor gibi gözüksede dinler kulağının arkasında da olsa kalır bn yıkıcı olmaya çalışmıyorum ama bilemedim yani ya sevdircen kendini acaba öyle davranmasının nedeni ne yada kendi huysuzluğumu öyleyse şayet sevdirmen zor ön yargılı insanlar değişmez ozamanda sineye çekçeksin yapçak bişey yok

Gencecik kızsın asıl senin ne işin var elalemin ailesinin evinde?
Flört edersin,gezersin,eğlenirsin anlarım da bu yaşta aileye girmek de neyin nesi?

4 yıldır birlikteyiz asla bırakmam onu annesiylede iyi geçinmeye çalışcam ama olmazsa yapcak bişey yok erkek arkadaşımda beni anlar heralde herşeyi oda gördü

canım şu anda arada ortada kalan da seçim yapması gereken de sen değilsin
zaten öyle bi ortam da henüz gelişmemiş
lütfen söylediğimi dikkate al ben yandım sen yanma
hazır bahanen de var seni gelip isteyene kadar gidip görüşme kadınla
hatta sonrasında bile mesafeli ol iyi saygılı ol ama mesafeni koru her daim
kendini sevdirmek gibi bi çabaya da girme öyle olduğunu karşı taraf anlıyor ve
iyce adamın tepesine biniyorlar
öyle bi günü hiç yaşanmamış say ve sevgilinle aşkınıza yolunuza bakın
şimdi gidip görüşeyim o büyüğümdür ayıp olur dur iyi görüneyim beni sevsinlere filan girersen
evlendiğinde bile bunun derdini çekersin
herşeyde bi hayır var işte..mesafe koyman için iyi bi bahane olmuş ki mesafe de konmalı zaten
yoksa direk dünden razı damgası vuruyolar insana

Canım sen bakma sevgilinin evlenince cok görüşmeyiz demesine illaki görüşeceksinizz aile bu sonucta :34:
Ama sevgilinle konuş anne durumunu senimi sevmedi yoksa oğlunun evlenmesinimi istemiyor ki evlenmek içinde yası cok ufak sevgilinin.
Anneside ayıp etmiş ama senin yanında böyle konusaraktan,ki bende arada bir söz birşey olmadan aile ile tanısmama taraftarıyım
.Evlendiğin zaman Onun anne babasıyla anlasman cok cok önemli diye dşünüyorum:17:

Kadın açısından evlilikte önemli olan tek şey eşinin duruşudur ve maalesef erkekler genellikle annelerinden yana olurlar :ssz:

Bu durumlarda erkek çok iyi gözlenmeli arada güven varsa devam yoksa tamam demeli ama yine de riske girilmemeli diye

düşünüyorum :20:

Back
X