• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilikte aile önemlimidir ?

insan hep ya o büyük yaşını başını almış o arayı bulsun o biraz lafına dikkat etsin istiyor (kv için)
ama bu maalesef zor..belki de anamızın babamızın evinde hep buna alıştığımız için böyle düşünüyoruz
ama gerçekten de neden biz gelinler orta yolu bulma aman pot kırmama yaranma gibi çabalar gösterelim ki
insan yoruluyor herkes kendini bilse lafını hareketini ona göre yapsa ne güzel olacak herşey
ama bu tozpembe bi hayat olur ne de olsa kvler oğullarını paylaşamıyolar ve her oyunu çeviriyolar
hele de işler ciddiye binince..e tabi oğullarına nazları geçtiği için gene aynı devranı süreyim
biraz da kız uğraşsın modundalar hep
ama çok yoruldum..çok yorulduk...
hayır yani evlatları mutsuz olduğunda ellerine ne geçecek anlamıyorum ki

o benle iyi anlaşsaydı kızı gibi görseydi iyi davransaydı bende ona karşı iyi olurdum ve oğlunuda mutlu ederdim ama adam şimdiden bizim aramızda kaldı evlensek daha büyük sorunlar olucak ya nolur bu kadın düzeltse kendini :(

o benle iyi anlaşsaydı kızı gibi görseydi iyi davransaydı bende ona karşı iyi olurdum ve oğlunuda mutlu ederdim ama adam şimdiden bizim aramızda kaldı evlensek daha büyük sorunlar olucak ya nolur bu kadın düzeltse kendini :(

bu onun tasalanacağı bişi canım
sen bunları düşünüp üzme kendini
sevgilinle mutluluğuna bak..
seninki arada kalıyosa da kalsın anasının yüzünden kalıyo senlik bişi yok ki
bunun farkında olması bile yeter gerçekten şuan avantajlısın
yoksa sorunlu gelin diye adını çok güzel çıkarıyolar ileride herşeyin yükü sana kalıyo
boşver o baştan hatasını yaptı ve sorunlu kendisiymiş gibi gösterdi
sen keyfine bak yansıtma hiç ilişkine

Ailesini karıştırmıcaksa takma derim yani seni savunabilecekse, ezdimeyecekse
Aileye göreyse pöhöö ben babam yüzünden hayli hayli kaybetmiştim

Ailesini karıştırmıcaksa takma derim yani seni savunabilecekse, ezdimeyecekse
Aileye göreyse pöhöö ben babam yüzünden hayli hayli kaybetmiştim

diyoki bigün sneinle evlenirsek söz veriyorum annemi sadece düğünde görüceksin ya gereçkten bunu yaparsa ben kendimi çok kötü hissederim anne oğul arasına girilirmi ya .s

diyoki bigün sneinle evlenirsek söz veriyorum annemi sadece düğünde görüceksin ya gereçkten bunu yaparsa ben kendimi çok kötü hissederim anne oğul arasına girilirmi ya .s

Aralarına girmek değil o abartmış biraz o kadar da olmaz yine bayramı seyranı sözü nişanı doğumu vs. bir sürü olay var
Şimdi içini rahatlatmak için öyle demiş
Ama biraz gözlemle derim bakalım annesi laf edince ne tepki verecek tavrını koyacak mı tabi bunu evlenmeden gözlemlemeni tavsiye ediyorum sonra iş işten geçmiş olur :1:

Aralarına girmek değil o abartmış biraz o kadar da olmaz yine bayramı seyranı sözü nişanı doğumu vs. bir sürü olay var
Şimdi içini rahatlatmak için öyle demiş
Ama biraz gözlemle derim bakalım annesi laf edince ne tepki verecek tavrını koyacak mı tabi bunu evlenmeden gözlemlemeni tavsiye ediyorum sonra iş işten geçmiş olur :1:

sadece takma ya bende takmıyorum diyo ne onu ne beni savunmuyo

sadece takma ya bende takmıyorum diyo ne onu ne beni savunmuyo

Canını sıkmak gibi olmasın ama bu pek de iyi değil :/
Siz birbirinizi yeseniz bir tartışma olsa durup takma mı diyecek arada pasif mi kalacak ay böyle çok konu gördüm hiç başıma gelmedi ama

aile çok önemli bazı erkekler benimlemi evleniyon ailemlemi der takma kafanı.ama zaman geçtikce anlarsın ki ailesiylede evlenmişin çok iyi düşünün derim :34:

Back
X