Evlilikte aile sorunları

meral358

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2025
5
0
1
44
Merhaba eşim ile 11 yıllık evliyiz ikimiz mükemmel anlaşsakta sorun hep ailesi. Aşırı müdahaleci herşeye karışan anne. Oğlunu oğlu olarak değilde kocası olarak görüyor harcamalarının yaptığı herşeyin hesabını soruyor. Eşim önemseme dese de bu konu beni aşırı rahatsız ediyor. En son çıktığımız bayram tatilinde benim duyacağım şekilde yarı parasını benden almasını söyledi eşime. Geçenlerde bu durumdan sonra eşimin telefona msj attım annesi ile ilgili olumsuz şeyler yazdım ölmeden bize rahat yok ben artık görüşmek istemiyorum gibi. Msjları okumuş bu arada oğlunun telefonunu kurcalıyor. Şimdi konuşmuyoruz bu durumdan aşırı rahatsız oldum yüzleşip ben seni sevmiyorum sende beni sevmiyorsun biz görüşmeyelim artık diye bir konuşma yapıcam. Sizce ne demeliyim. İnsan başkasının telini kurcalarmı ya

Merhaba eşim ile 11 yıllık evliyiz ikimiz mükemmel anlaşsakta sorun hep ailesi. Aşırı müdahaleci herşeye karışan anne. Oğlunu oğlu olarak değilde kocası olarak görüyor harcamalarının yaptığı herşeyin hesabını soruyor. Eşim önemseme dese de bu konu beni aşırı rahatsız ediyor. En son çıktığımız bayram tatilinde benim duyacağım şekilde yarı parasını benden almasını söyledi eşime. Geçenlerde bu durumdan sonra eşimin telefona msj attım annesi ile ilgili olumsuz şeyler yazdım ölmeden bize rahat yok ben artık görüşmek istemiyorum gibi. Msjları okumuş bu arada oğlunun telefonunu kurcalıyor. Şimdi konuşmuyoruz bu durumdan aşırı rahatsız oldum yüzleşip ben seni sevmiyorum sende beni sevmiyorsun biz görüşmeyelim artık diye bir konuşma yapıcam. Sizce ne demeliyim. İnsan başkasının telini kurcalarmı ya
Eşinizle mükemmel anlaşsanız ailesi her şeye karışamaz eşiniz müdahale ettirmez diye düşünüyorum. Sandığınız kadar mükemmel anlaşamıyor olabilir misiniz

11 yıl iyi dayanmissiniz o zaman ben yeni evlisinizdir diye düşündüm. Esinizde mesafe koymak zorunda.

Eşinizle mükemmel anlaşsanız ailesi her şeye karışamaz eşiniz müdahale ettirmez diye düşünüyorum. Sandığınız kadar mükemmel anlaşamıyor olabilir misiniz
Bana karşı saygı sevgide sorunu yok. Fakat insanları olduğu gibi kabul et diyor görme duyma ama artık bu konu hakkında yorum yapmalı

Yarim yarim olsun dünya düşman olsun derdi babaannem
Eşinizde Sorun yoksa kaynana ha söylesin

Bana karşı saygı sevgide sorunu yok. Fakat insanları olduğu gibi kabul et diyor görme duyma ama artık bu konu hakkında yorum yapmalı
İnsanları olduğu gibi kabul et “bırak telefonumu karıştırsın özel mesajlarımızı okusun annem” demek miymiş 😬 eşiniz size saygı duymuyor daha da acısı siz bunun farkında değilsiniz. Suçlu kv değil eşiniz

İnsanları olduğu gibi kabul et “bırak telefonumu karıştırsın özel mesajlarımızı okusun annem” demek miymiş 😬 eşiniz size saygı duymuyor daha da acısı siz bunun farkında değilsiniz. Suçlu kv değil eşi
İlk ben kendimi suçlu hissettim neden bunları yazdım diye sevmiyorsan görüşme ölmesini istemek falan ne dedim ama. İnsanı canavarlaştırıyorlar artık .okumasaydı hiç suçluluk duyamıcqm hislerim bu ne olacaksa olsun

Karı koca arasında illaki bel altı konuşmalarda olur diye düşünüyorum, şimdi bu kadın özel mesajlarınızıda mı okuyor yani?

Onu bilemem hep mi bunu yapıyor. Kendi konusu geçince okuduğunu söylemiş belkide hep yapıyor
Kendi konusunun geçtiğini görmesi için sürekli bakıyor olması gerekir tabii 🥲 ve bence bu korkunç bir şey, geri adım atmayın önce kocanıza sonra anasına hadlerini bildirin, iki seçenek var bence ya kaynananız .ike .ike oğlunu memeden kesecek artık bir zahmet ya da siz ikisini birden hayatınızdan def edeceksiniz, hiç çekilir dert değil sizinki.

Back
X