mrb ben bu konuyu kuzenım ıcın açıyorum .. evleneceğin İnsanı sevseniz fakat aileler hiç bir şekilde denk olmasa
Sohbet
Ev düzeni
Temizlik anlayışı
Kültür hatta bunu biraz açarsak yeme kültürü giyim ..
Yapılan mesleklerin çok uc boyutta olması
Hatta birinin şivesini diger dünürün anlamaması Bile ve uc cümleden ikisi boyle olsa
İki aile yan yana gelince çok uç kişilikler olduğu bariz belli ise
Kız da bunun farkında aileye o Da ısınamadı özellikle KP e kv bi tık daha kendini yetiştirmiş diyor ..ayrı sehre gidecekler ama daha şimdiden size gelip kalırız elbette yazları artık dizdeyiz muhabbetleri dönüyor :)
Bu ilişkiye nasıl yön verirsiniz
Bu arada kız ailesi bunları görüp yapamazsın dese .. kalbinizi mi beyninizi mi dinlersiniz ?
Not : bu konuda gerçekten düşünceniz onemli ayrıca kendini övme söz konusu degil
Ek olarak
Kuzenimi soyle açıklayım
Süsüne düşkün
Kibar bi kız
Giyim tarzı ile albenisi olan
Bizim bıçak kullanmadığımız bir yemeği bile çatal bıçakla yiyen çıtkırıldım
Aileden kendime katacağım hiç bir şey Yok diyor
Ama çocuğu seviyor
Nitekim görücü usulü degıl anlaşarak evliliğe adım attılar
Aileyi bu zamana kadar tanımadı iş ciddiye binince görmediklerini görür olmuş
Kucuk bi not düşeyim bodrumda yaşayacaklar tatile artık para vermeyiz sizdeyiz Bodrum ve cevresini gezdirir artık diyorlarmış ... tatile giden insanlar zaten degıller ..
Sohbet
Ev düzeni
Temizlik anlayışı
Kültür hatta bunu biraz açarsak yeme kültürü giyim ..
Yapılan mesleklerin çok uc boyutta olması
Hatta birinin şivesini diger dünürün anlamaması Bile ve uc cümleden ikisi boyle olsa
İki aile yan yana gelince çok uç kişilikler olduğu bariz belli ise
Kız da bunun farkında aileye o Da ısınamadı özellikle KP e kv bi tık daha kendini yetiştirmiş diyor ..ayrı sehre gidecekler ama daha şimdiden size gelip kalırız elbette yazları artık dizdeyiz muhabbetleri dönüyor :)
Bu ilişkiye nasıl yön verirsiniz
Bu arada kız ailesi bunları görüp yapamazsın dese .. kalbinizi mi beyninizi mi dinlersiniz ?
Not : bu konuda gerçekten düşünceniz onemli ayrıca kendini övme söz konusu degil
Ek olarak
Kuzenimi soyle açıklayım
Süsüne düşkün
Kibar bi kız
Giyim tarzı ile albenisi olan
Bizim bıçak kullanmadığımız bir yemeği bile çatal bıçakla yiyen çıtkırıldım
Aileden kendime katacağım hiç bir şey Yok diyor
Ama çocuğu seviyor
Nitekim görücü usulü degıl anlaşarak evliliğe adım attılar
Aileyi bu zamana kadar tanımadı iş ciddiye binince görmediklerini görür olmuş
Kucuk bi not düşeyim bodrumda yaşayacaklar tatile artık para vermeyiz sizdeyiz Bodrum ve cevresini gezdirir artık diyorlarmış ... tatile giden insanlar zaten degıller ..
Son düzenleme: