• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilikte ailelerden uzakda başka şehirde olmak daha mı iyi evlilik açısından

busra44

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2007
2.446
19
158
40
İzmir
evlilikte ailelerden uzak da başka şehirde olmak daha mı iyi evlilik açısından acaba
ben 7 senelik evliyim evliliğimin 4 senesi ailelerimizle aynı şehirdeydik
son 3 sene ise eşimin tayini dolayısıyla farklı bir şehirdeyiz
sanki ailelerden ayrı başka bir şehre gelince eşimin bana olan ilgisi daha arttı
daha fazla değer vermeye başladı
ona göre asla öyle değil yıllar geçdikçe sevgisi daha artmış
belkide çocuğumuz bizi dahada bağladı birbirimize
belkide dediğim gibi başka bir şehirde yalnız kaldığımız için bu kadar da bağlandık
şimdi kendi memleketimize tayin istedik
ama içten içe de pişman oluyorum
ya tekrar memlekete dönersek buradaki büyü bozulursa

ben asla gurbete gelin gitmem derdim , eşimle memleketlerimiz aynı ama görevimiz başka şehirde olduğu için direkt başka şehirde başladık yaşamaya evimizi kurduğumuz şehir memleketimiz değil yani , ve şimdi hep şükrediyorum gurbette oldugumuza, 2 gün izne gittimiz de bile dedikodu bilmem ne tripler felan burnumuzdan geliyor , her zaman olmasada yinede etkilendiği oluyordu eşimin ailesinden, ailemden çok memnunum anlayışlı ve görgülüdür düşüncelidir ama herkes öyle değil işte karşı tarafta tam aksine hep bencil ve kendi istedikleri olsun ister patavatsızdır program yapamayız bozarlar izinde bile mutsuz oluyorum , kaldıki aynı şehir allah korusun ,

aileme çok çok düşkün olmama çok özlememe rağmen kendi memleketimden soğudum ben eşimin ailesi yüzünden hiç gitmek istemiyorum o kadar yaNİ, tabiki gurbet daha iyi ilgi bölünmüyor , tamamen eşine odaklanıyorsun, gaz veren fitne sokan kalbi kara insanlar yok , sadece yuvan ve sevgi var mutlulukta otamatik olarak geliyor şükür :)

bizde tayin isteme konusu açıldığında ben yazdırmıyorum uzak olsun diyorum, huzurun tadını alınca çekemiyor insan bence

sizde bu sorunlar yoksa içiniz rahat etsin bence evi uzak tutarsınız olur biter , ama eşinizde ki fark oldukça büyükse gitmemeniz daha iyi olabilir belki, çok bahsetmemişsiniz o yüzden çok yorum yapamıyorum kendi durumumu anlattım benzer şeylerse dediğim gibi uzaklık çok daha iii en azından huzur var, yok ama zaten 4 yıl yaşamışsınız o kadar kötü geçmediyse anlayışlı insanlarsa alışmışsanız aile özlemi çekmemeniz açısından kötü de olmaz pişman olmazsınız

ben asla gurbete gelin gitmem derdim , eşimle memleketlerimiz aynı ama görevimiz başka şehirde olduğu için direkt başka şehirde başladık yaşamaya evimizi kurduğumuz şehir memleketimiz değil yani , ve şimdi hep şükrediyorum gurbette oldugumuza, 2 gün izne gittimiz de bile dedikodu bilmem ne tripler felan burnumuzdan geliyor , her zaman olmasada yinede etkilendiği oluyordu eşimin ailesinden, ailemden çok memnunum anlayışlı ve görgülüdür düşüncelidir ama herkes öyle değil işte karşı tarafta tam aksine hep bencil ve kendi istedikleri olsun ister patavatsızdır program yapamayız bozarlar izinde bile mutsuz oluyorum , kaldıki aynı şehir allah korusun ,

aileme çok çok düşkün olmama çok özlememe rağmen kendi memleketimden soğudum ben eşimin ailesi yüzünden hiç gitmek istemiyorum o kadar yaNİ, tabiki gurbet daha iyi ilgi bölünmüyor , tamamen eşine odaklanıyorsun, gaz veren fitne sokan kalbi kara insanlar yok , sadece yuvan ve sevgi var mutlulukta otamatik olarak geliyor şükür :)

bizde tayin isteme konusu açıldığında ben yazdırmıyorum uzak olsun diyorum, huzurun tadını alınca çekemiyor insan bence

benimde eşimin ailesiyle aram iyidir
ama kayınvalidem oğluna aşırı düşkündür ama lafta
bana gelince düşkün yani aman oğluma karışma arkadaşlarıyla buluşsun oynasın
aman elleme dinlensin aman evde bir bardak bile kaldırmasın o erkek
zaten evde iş yapan biri değildir eşim
kaldıki kendi döküklerini bile toplamaz
arkadaşlarıyla buluşmasına da karışmam bende kendi arkadaşlarımla buuluşurum zaten
ama böyle şeyelere burnunu sokar sağolsun
ama mesale ben hasta falan olsam annemden de iyi bakar
hakkınıda inkar edemem
ama işte birde milletin dedikodusu var yok onu giydin
bu böylee dedi yok anneme neden soğuk davrandın
yok öyle yok böyleee....
gurbette olunca bu yönlerden kafan rahat oluyor
ama bir yandanda yalnızlık çok zor
çocuğunun yalnız büyüdüğünü görmek kötü bir duygu
annenesiyle babannesiyle dedeleriyle büyümek varken gurbette yalnız büyüyecek
akrabalık bağları kuvvetli olmayacak
işte kafam böyle karma karışık

benim de 1 ay sonra düğünüm var inşallah. nişanlımla aynı memleketteniz ama farklı bi şehirde yaşıycaz işimizden dolayı. başlarda çok üzülüyordum ailemden ayrıyım, yalnızlık gurbet çok zor diye. ama kendimi alıştırmak için mi böyle düşünüyorum bilmiyorum, artık iyi yönlerini görmeye başladım. en azından evliliğimizin ilk zamanları birbirimizi daha iyi tanırız kimsenin müdahalesi olmadan, birbirimize daha çok bağlanırız, kıymet biliriz. herkes ileride memleketine gelmek bile istemeyeceksin diyo. bilmiyorum belki de öyle olacak ama ne de olsa memleket, aile.. özleniyor. ama yıllar sonra gelince yalnızlığa alışmış olucaz, o zaman rahatsız olabiliriz gibi geliyor ailelerle sürekli görüşmek etmek.. bilmiyorum. zor gerçekten.. ikisinin de iyi ve kötü yönleri var gibi..

ben hiç aynı şehir de yaşamadım o yüzden bilemiyorum güzellikleri varmı , mutlaka vardır hastalıkta kötü anında ailen akraban olur ama lafçı insanlara tahammül edemiyorum, hadsiz insanlardan hoşlanmıyorum düşünmeden konuşan insanlar çok fazla , komşu bile saçmalayabiliyor, cvp versen adın gelin hemen o bile laf , hep ezil istiyorlar insanlar toplum öyle benimsemiş ya, hep sustukça hasta oluyorsun, en iyisi yüz göz olmadan uzak olmak , gidince de sabır ediyosun gün sayıyosun, ama aynı şehirde bi gün patlak verir diye düşünürüm hep

çocuk konusunda haklısınız akrabayla kuzenle büyümesi güzel bişy, madem çok kötü bi ortam yok rahatsız edecek kadar , evinizi uzak tutun 2 vasıtalık olursa o kadar içli dışlı olmazsınız en azından o kadar etkilenmez yuvanızda , sizde ailenize doyarsınız pişman olmayın ozaman hayırlısı ....

benim de 1 ay sonra düğünüm var inşallah. nişanlımla aynı memleketteniz ama farklı bi şehirde yaşıycaz işimizden dolayı. başlarda çok üzülüyordum ailemden ayrıyım, yalnızlık gurbet çok zor diye. ama kendimi alıştırmak için mi böyle düşünüyorum bilmiyorum, artık iyi yönlerini görmeye başladım. en azından evliliğimizin ilk zamanları birbirimizi daha iyi tanırız kimsenin müdahalesi olmadan, birbirimize daha çok bağlanırız, kıymet biliriz. herkes ileride memleketine gelmek bile istemeyeceksin diyo. bilmiyorum belki de öyle olacak ama ne de olsa memleket, aile.. özleniyor. ama yıllar sonra gelince yalnızlığa alışmış olucaz, o zaman rahatsız olabiliriz gibi geliyor ailelerle sürekli görüşmek etmek.. bilmiyorum. zor gerçekten.. ikisinin de iyi ve kötü yönleri var gibi..

canım bence kesinlikle evliliğin başlarında ayrı memlekette olmak çok daha iyi
birbirinize daha fazla zaman ayırırsınız
hem ne kadarda olsa mutlaka evlilikte aileler yüzünden tartışmalar oluyor
uzakda olmak bu yönden de iyi
birde insan ailelerinden uzakda olunca daha çok bağlanıyor birbirine
keşke bende ilk evlendiğim yıllarda gurbette olsaydım
ama özellikle çocuk oldukdan sonra insan daha çok istiyor ailesinin yanında olmayı
yada en azından ben öyleyim

aselcim hiç üzülme endişe etme, bende direkt eşimle farklı şehirde yaşamaya başladık iyi ki diyorum hep, aynı şehirdeyken birbirinize ısınmanıza huyunuzu çözmenize izin vermeden dolduruşla bambaşka kişilik çıkıyor içlerinden sorunlu başlayınca da hep öyle gidiyor arkadaşım çok öyle keşke taşınsak diyen bıkmış hepsi ama gidemiyorlar işleri aynı memlekette evleri ,aileleri , baştan uzak olunca direkt eşin sen yuvan oluyor ilgi böülünmüyor sürekli dolduran yok bişyler dikte etmeye çalışan yok, gaz veren yok , verselerde tel de o kadar etki etmiyor, hem daha çabuk ısınıyorsunuz birbirinize hem daha saygılı olunuyor baştan saygıyı yitirmemek lazım, evlilik zaten zor bi olay birde heryerden çekiştirince daha da zorlaşır, en güzeli eşin yuvan sen , hiç üzülme kafan karışmasın, tatlı gelir gidersiniz ailenle de sürekli telde konuş nette görüş onlarda gelir gider , en azından kafan rahat olur, dediklerimi evlendikten sonra memleketinize izne gittiğinde anlayacaksın :) evlendikten sonra gösteriyorlar insanlar iç yüzlerini .

canım bence kesinlikle evliliğin başlarında ayrı memlekette olmak çok daha iyi
birbirinize daha fazla zaman ayırırsınız
hem ne kadarda olsa mutlaka evlilikte aileler yüzünden tartışmalar oluyor
uzakda olmak bu yönden de iyi
birde insan ailelerinden uzakda olunca daha çok bağlanıyor birbirine
keşke bende ilk evlendiğim yıllarda gurbette olsaydım
ama özellikle çocuk oldukdan sonra insan daha çok istiyor ailesinin yanında olmayı
yada en azından ben öyleyim

evet kesinlikle katılıyorum.. çocuk konusu beni çok düşündürüyor. ben çalışıyorum. Rabim nasip eder de çocuğumuz olursa inşallah kim bakacak. memleketinde olsan anneannesi babaannesi bakar. hem aklın kalmaz, hem sevgiyle büyür. gurbet ellerde güvenerek kime emanet edeceksin.. en büyük dert o bence..

ben hiç aynı şehir de yaşamadım o yüzden bilemiyorum güzellikleri varmı , mutlaka vardır hastalıkta kötü anında ailen akraban olur ama lafçı insanlara tahammül edemiyorum, hadsiz insanlardan hoşlanmıyorum düşünmeden konuşan insanlar çok fazla , komşu bile saçmalayabiliyor, cvp versen adın gelin hemen o bile laf , hep ezil istiyorlar insanlar toplum öyle benimsemiş ya, hep sustukça hasta oluyorsun, en iyisi yüz göz olmadan uzak olmak , gidince de sabır ediyosun gün sayıyosun, ama aynı şehirde bi gün patlak verir diye düşünürüm hep

çocuk konusunda haklısınız akrabayla kuzenle büyümesi güzel bişy, madem çok kötü bi ortam yok rahatsız edecek kadar , evinizi uzak tutun 2 vasıtalık olursa o kadar içli dışlı olmazsınız en azından o kadar etkilenmez yuvanızda , sizde ailenize doyarsınız pişman olmayın ozaman hayırlısı ....

bende o dediğin dedikoducu insanlara tahammül edemiyorum
giyiminden tutda evine kadar herşeyine karışıyor insanlar laf ediyorlar
benim ne giydiğimden insanlara ne nasıl bir zihniyettir bu anlam veremiyorum
ama özelliklede doğuda böyler insanlar daha çok malesef
gurbette olunca birde izmirde böyle şeyler yok rahatlık var
ama yalnızlık da var

:)

kendimi buldum , saçlarım -onu bile laf etmişler, dümdüz uzundur eşimde çok sever, yok makyajı yapmasın o saçı örsün :) diye , mutfakta hep toplar ve örterim zaten kendi evimde de başka yerde de onun dışında kime ne , gezmeye gidiyoruz yada düğün vs saçını örsün diyolarmış , herşey laf herşey laf, komşuları da kendi gibi, bi gün hastayım nası sancım var yaprak sarıyoruz , komşu kadın başladı bu yeni evlilerde niye dövüşürse kavga eder küserse diye, :) aptal kadın senaryoyu yazdı , ben canım derdimdeyim gülüp oynamıyorum diye onu bile dedikodusunu yapıp açık arıyor , gülsemmi densizliğine kızsammı bilemedim :) zır cahil insanlara tahammül edemiyorum , bari hanım ol beyefendi ol süzünde saçmalama demi ama , laf diye konuşan çok, attığın adım laf oluyor, sedir de otururken normal oturmıcakmışsın ayağını altına alçakmışsın bilmem ne , ayyyy ruhum daraldı bak yine hatırladıkçai BOĞUYOLAR ADAMI yahu, gelde sev :) hadi

kıyafet giyim konusu da var tabi sen diyince hatırladım, kısa kollu düz tişört giyerim orda o da yasak , kolunu kaldırınca kolun görünmicekmiş :) uzun giycekmişim , sanki alırken peçeliydim :) hep aynı ben yani, sen bakmazsan nerden görüyosun kolumu :) diyenlerin kendi çocuklarını görsen daracık taytla gezerler laf olmaz sen yarım kol giyersin düdüğe koyar öttürürler :)))

neyse neyse rabbime şükürler olsun ki uzağım mutluyum :=)

:)

kendimi buldum , saçlarım -onu bile laf etmişler, dümdüz uzundur eşimde çok sever, yok makyajı yapmasın o saçı örsün :) diye , mutfakta hep toplar ve örterim zaten kendi evimde de başka yerde de onun dışında kime ne , gezmeye gidiyoruz yada düğün vs saçını örsün diyolarmış , herşey laf herşey laf, komşuları da kendi gibi, bi gün hastayım nası sancım var yaprak sarıyoruz , komşu kadın başladı bu yeni evlilerde niye dövüşürse kavga eder küserse diye, :) aptal kadın senaryoyu yazdı , ben canım derdimdeyim gülüp oynamıyorum diye onu bile dedikodusunu yapıp açık arıyor , gülsemmi densizliğine kızsammı bilemedim :) zır cahil insanlara tahammül edemiyorum , bari hanım ol beyefendi ol süzünde saçmalama demi ama , laf diye konuşan çok, attığın adım laf oluyor, sedir de otururken normal oturmıcakmışsın ayağını altına alçakmışsın bilmem ne , ayyyy ruhum daraldı bak yine hatırladıkçai BOĞUYOLAR ADAMI yahu, gelde sev :) hadi

seninkiler daha bi fenaymış canım
bizde allahtan yakın akrabalardan bu kadar dedikoducu insan yok
kayınvalidemde öyle dedikoducu değildir
ama ne bileyim yinede insan tedirgin oluyor işte

vala en güzeli bende evlenince herkesten uzak biyerde olmak isterim

bende gurbete gelince anladım ki kesinlikle insan ilk evlendiği yıllar ayrı şehirde olacak arkadaş
hem birbirlerine daha çok bağlanıyorlar
hemde evliliğin ilk yılları yok anneme niye böyle yaptın
yok kayınvalide onu dedi bu bunu dedi gibi aptalca şeylerle geçmemiş olur

bende gurbete gelince anladım ki kesinlikle insan ilk evlendiği yıllar ayrı şehirde olacak arkadaş
hem birbirlerine daha çok bağlanıyorlar
hemde evliliğin ilk yılları yok anneme niye böyle yaptın
yok kayınvalide onu dedi bu bunu dedi gibi aptalca şeylerle geçmemiş olur

bide diyolar ya yabancı yerde dost yok akraba yok hastalık olsa bişe olsa nolucak ya valla ortamını bulunca bazı arkadaşlar akrabadan daha iyi oluyor sevgilim şuan için onun şehrinde yaşayalım istiyor bişeyleri oturtana kadar ama kısmet ya kendide diyor baktık herkes gelip gidiyor bunaltıyorlar ozaman uzakalşrz diyor ki işlerimiz neyi gösterirse onu yapcaz :) hayırlısı

resmen beni anlatmışsın dün eşimle bu yüzden dolayı kavga ettik hala aramız bozuk benim trip atmama sinir olduğunu söylüyo herşeyi kafama takıyomuşum ama aynı senin anlattığın gibi kendi istedkleri olsn istiolar program yaptığımzda hep bişey çıkıyo onlar yzünden. benm ailemde aynı şehrde yaşıyo ama hiç gitmek istemiyorum Allah biliyo ya.

zaten sen kırıldığında ya çok abartıyor olursun , ya alınganlık ediyorsun dur, yada onlar gayet masumane ŞAKA yapmıştır , nası şakaysa işlerine gelmeyince şaka, sen desen ooooo alır yürür tepene binerler , hiç ağzını açmadığın halde madurken suçlu konumuna getirirler sen bile farkına varmazsın, zaten öylesi durumlarda eşinde gözüne canavar gibi görünüyor birde savunması yokmu tamamen tepen atıyor sinirini ondan çıkarıyorsun, aslında derslerini vermek gerek anladıkları dilden ama aldığın görgü aile terbiyesi müsaade etmez , içine atarsın , ben kendime hiç yakıştıramıyorum onlar gibi densiz patavatsız olmayı kalp kırmayı o zamanda üzülen hep ben olurum , ha bide aynı şehirde olur aileler ama senin ailen yok gibi davranırlar , onlarda sonuna kadar kalırsın keyifleri yeter de söylerlerse 1 gün kendi ailene gidersin , sanki yurttan alındın ailen yok gibi.

eşinde zamanla anlar iç yüzlerini hiç merak etme canım , ama asla gelip te söylemezler evet ailem şöyle ne yapabilirim dese yine ferahlarsın ama yok yani o eldeki bi kalıp sabun hiç bitmez :) kendi kendini çok yersin üzersin hiç de değmez onlar daha çok seviniyor , zamanla eşinle tam aile olmaya başladığınızda biraz daha korumaya alıyor seni, ama burda kilerinde dediği gibi evliliğin başlarında hepsi bi ailesine kene gibi yapışıyor kıymete biniyor nedense, kazığı yer yer yine de kötü yanını vermezler , o yüzden sen üzüldüğünle kalırsın zamanla bakıyorsun değişen bişy yok pişkinlikleri hiç değişmicek bırakıyorsun takmayı , sen kavga ettikçe onlar 4 köşe olurlar, inatlarına daha samimi ol eşinle onların yanındayken ki fırsat bulamasınlar .
ama yanlarında değilkende haklıysan asla taviz verme alışmasın

zaten sen kırıldığında ya çok abartıyor olursun , ya alınganlık ediyorsun dur, yada onlar gayet masumane ŞAKA yapmıştır , nası şakaysa işlerine gelmeyince şaka, sen desen ooooo alır yürür tepene binerler , hiç ağzını açmadığın halde madurken suçlu konumuna getirirler sen bile farkına varmazsın, zaten öylesi durumlarda eşinde gözüne canavar gibi görünüyor birde savunması yokmu tamamen tepen atıyor sinirini ondan çıkarıyorsun, aslında derslerini vermek gerek anladıkları dilden ama aldığın görgü aile terbiyesi müsaade etmez , içine atarsın , ben kendime hiç yakıştıramıyorum onlar gibi densiz patavatsız olmayı kalp kırmayı o zamanda üzülen hep ben olurum , ha bide aynı şehirde olur aileler ama senin ailen yok gibi davranırlar , onlarda sonuna kadar kalırsın keyifleri yeter de söylerlerse 1 gün kendi ailene gidersin , sanki yurttan alındın ailen yok gibi.

eşinde zamanla anlar iç yüzlerini hiç merak etme canım , ama asla gelip te söylemezler evet ailem şöyle ne yapabilirim dese yine ferahlarsın ama yok yani o eldeki bi kalıp sabun hiç bitmez :) kendi kendini çok yersin üzersin hiç de değmez onlar daha çok seviniyor , zamanla eşinle tam aile olmaya başladığınızda biraz daha korumaya alıyor seni, ama burda kilerinde dediği gibi evliliğin başlarında hepsi bi ailesine kene gibi yapışıyor kıymete biniyor nedense, kazığı yer yer yine de kötü yanını vermezler , o yüzden sen üzüldüğünle kalırsın zamanla bakıyorsun değişen bişy yok pişkinlikleri hiç değişmicek bırakıyorsun takmayı , sen kavga ettikçe onlar 4 köşe olurlar, inatlarına daha samimi ol eşinle onların yanındayken ki fırsat bulamasınlar .
ama yanlarında değilkende haklıysan asla taviz verme alışmasın

çok güzel anlatmışsn canım tam benim düşündüklerim söylemek istediklerim. anlatsam çok şey var... 1 yıllık evliyim ve 2 aylık bebeğm var. eşim bana değiştin diyip duruyo ben herşeye sabır ediyodum tamam diyodum ilk evlendik balayından snra 1 ay gittk onların ailesinin yanında kaldık ramazandı oruç tutuyoduk. ben diyebilirdim yeni evliyiz evimizde kalalım diye ama demedim. aileme bile 2 bilemedin 3 kere gitmişimdir kalmadım bile. şimdi şimdi hakkımı savunmaya isteklerimi söylemeye başlayınca değişmiş oldum. geçen ay yine orada kaldık. 27 temmuzda yine gidicez ve 1 ay ordayız ben napıcam bilmiyorum çok stres basıyo düşündükçe. şuan konuşmuyoruz zaten geceden çıktı uyuyo gündüzleri. bilmiorm böyle gitmez ama ya ben yine herşeye tamam dicem yada hep böyle tartışıcaz

çok güzel anlatmışsn canım tam benim düşündüklerim söylemek istediklerim. anlatsam çok şey var... 1 yıllık evliyim ve 2 aylık bebeğm var. eşim bana değiştin diyip duruyo ben herşeye sabır ediyodum tamam diyodum ilk evlendik balayından snra 1 ay gittk onların ailesinin yanında kaldık ramazandı oruç tutuyoduk. ben diyebilirdim yeni evliyiz evimizde kalalım diye ama demedim. aileme bile 2 bilemedin 3 kere gitmişimdir kalmadım bile. şimdi şimdi hakkımı savunmaya isteklerimi söylemeye başlayınca değişmiş oldum. geçen ay yine orada kaldık. 27 temmuzda yine gidicez ve 1 ay ordayız ben napıcam bilmiyorum çok stres basıyo düşündükçe. şuan konuşmuyoruz zaten geceden çıktı uyuyo gündüzleri. bilmiorm böyle gitmez ama ya ben yine herşeye tamam dicem yada hep böyle tartışıcaz

işine gelmeyince değişmişmi sin :) valla herkes ayrı bir birey canım benm, kimse kimsenin kölesi değil, bende evlenene kadar neler yaptılar evlendim daha da azdılar :) 9 ay felan çok çekiniodum eşime de sesimi çıkarmaya , gurbettesin akıl verenin yok, nasıl davrancagını bilmiosn eşine de ailesine de, içine at at, gel diolar gidiosn git diyince gidiosn, kendi memleketimden soğudum sayelerinde, en sonunda doldum patladım 9 ay boyunca yut yut , eşimi aldım karşıma güzelce anlattım gayet ciddi şekilde sıkıntılarımı söyledim , bu dedim böyle olmaz kusura bakma, senin ailen olduğu için normal geliodr ama ben çok yadırgıyorum ben şaka sevmiyorum belki dedim her lafı sokup şaka yaptık diye bişy yok yani dedim, kızkardeşlerini , yengelerini, babasının dengesizliğini anlattım tek tek , sen olsan napardın dedim , hatrın için yutuyrum ama artık yeter dedim , vazgeçemez sanma dedim ,
baya anlattım yani memleketimden soğuttunuz beni be dedim hanginizi pışpışlıcamı şaşırdım biri şunu yap dio yapıorm öteki nie öyle yaptın die laf sokuyo hanginizle evlendim hanginizi memnun etcemi şaşırdım dedim , suçlandı yazık :) ondan sonra biraz daha mantıklı davranmaya başladı sanki , benim açımdan da bakmaya başladı bi nebze, tabi ki tamamen değişmedi ama eskiye göre çok şükür ii yani. kız eklesene beni özelden görüşelim ben bilmiorm tam nası yazışılıo ,

Back
X