evlilikte ayrı yatmak

Lohusayken sadece 1 hafta ayrı yattık o bile çok uzun geldi.. zaten eşim gece vardiyalı çalışıyo haftada iki gün ayrı yatıyoruz oda mecburi işte.. horlasada bırakmam onu yalnız. oda bu huyumu seviyor yatağa girince yapışıyorum adama sarılmadan yatamıyorum :D

Bence nolursa olsun ayrı yatmayın araya soğukluk girer.

6 yıldır ayrı mı yatıyorsnuz :KK57:

Horlamayla ilgili doktora gözükün .

Kavga sebebıyle her es ayrı yatmıştır ama en fazla 1 2 gun . Bu sorunu düzeltin one öyle ev arkadaşı gibi. Uyanınca onu görmeyı , gece sarılmayı ıstemıyormusunuz ?

Kaç yıllık evlısınız ?

her zaman mı böylesiniz?
misafirliğe ya da otele gidince nasıl yapıyorsunuz
evet her gece böyle
eşimle yatak odamızda yataga aynı saatte gireriz . ama ben gece elime yastıgı alıp diğer odaya gecerım illa
gece 2-3 arası olur genelde :)

misafirlik benim için işkence oluyor
ilk yatınca 2-3 saat uyuyorum ama sonrasında eşimin hareketlerınden dolayı sabahı sabah ediyorum ve ertesi gün sersem oluyorum

otelde de iki ayrı yatak tercih ediyoruz
ilk uyuyacagımız zaman eşim gel yanıma der yanında yatarım birkac saat öyle uyuruz snr ben yıne diğer yatakta bulurum sabah kendimi:D

Bunun bence evliliği yıpratması ile alakası yok
eşim her aksam işten gelince çok özledim seni der sarılır,
gün içinde 5-6 kez arar
bensiz birsey yapmaz herseyı benle yapmak ister

arayı soğutsaydı bu durum biz soğurduk yani.

ama birlikte yatıp gece yer değiştiriyorsunuz hakli sebeblerle... Benim beraber yatmaktan kastım beraber aynı yatağa girmek aksini ev arkadaşlığı gibi görüyorum.
hım evet hep aynı yataga gireriz hatta bir sabah burda uyansam derim ama daha hiç kısmet olmadı :)
ben cok takılmıyorum bu duruma
yataga ayrı girilse de zaten uykuda oluyoruz
eş bize saygılı, bağlı , sevgi dolu ise ayrı uyumanın bir önemi yok bence

İki taraf içinde bu 6 yıl sorun olmamış, çok üzücü. Evliliğiniz bitmişte alışkanlıklarınız bitmemiş bana göre.

hım evet hep aynı yataga gireriz hatta bir sabah burda uyansam derim ama daha hiç kısmet olmadı :)
ben cok takılmıyorum bu duruma
yataga yrı girilse de zaten uykuda oluyoruz
eş bize saygılı, bağlı , sevgi dolu ise ayrı uyumanın bir önemi yok bence
Sizin ayrı yatmanızın sebebi kavga olmadığı için tabiki de önemi olmaz :))
Ama konu sahibi hem horlama hem kavga sebepli :))

defalarca konuştum hem de,
artık delirmiş gibiym çözüm bulmadığı için nefret basıyor içimi
Hepimiz arada horlarız. Bazen uyku tutmaz, gider koltuğa yatarım, orada sabahlarım. Bazen eşim de yapabilir bunu. Ama işte bunlar "bazen" olur. Bunun 6 yıl süren bir alışkanlık haline gelmesi çok büyük sorun. Sürekli horlayan biri doktora gitmeli. Bu sorunu halletmek için hiçbir girişimde bulunmuyorsa, çok da önemsemiyor demektir. Bu durumda ne yaparsınız bilemem. Hayatım boyunca ayrı yataklarda uyuyacağım bir eş istemezdim şahsen. İnsan gece gözünü açtığında onu yanında görmekten bile mutlu oluyor. Bunu kaybetmemek gerekiyor.

evet her gece böyle
eşimle yatak odamızda yataga aynı saatte gireriz . ama ben gece elime yastıgı alıp diğer odaya gecerım illa
gece 2-3 arası olur genelde :)

misafirlik benim için işkence oluyor
ilk yatınca 2-3 saat uyuyorum ama sonrasında eşimin hareketlerınden dolayı sabahı sabah ediyorum ve ertesi gün sersem oluyorum

otelde de iki ayrı yatak tercih ediyoruz
ilk uyuyacagımız zaman eşim gel yanıma der yanında yatarım birkac saat öyle uyuruz snr ben yıne diğer yatakta bulurum sabah kendimi:KK70:

Bunun bence evliliği yıpratması ile alakası yok
eşim her aksam işten gelince çok özledim seni der sarılır,
gün içinde 5-6 kez arar
bensiz birsey yapmaz herseyı benle yapmak ister

arayı soğutsaydı bu durum biz soğurduk yani.
biz kavga sebebi ile de çok ayrı yatıyoruz,
sürekli bir gerginlik tartışma hali var bizde, kavga iken de horlamasına asla katlanamıyorum,
bilemiyorum bi çok ama çok soğuduk hele de ben,
sizin durum bizmki gibi değilmiş

ayrı yatan var mı arkadaşlar?
ya kavga sebebi ile ya da eşimin horlaması yüzünde altı yıldır ayrı yatıyoruz,
misafir geldiğinde veya bir otele gittiysek tek yataklı ise birlikte yatıyoruz
Biz de ayrı yatmadık
Günlerce küs olduğumuzda bile aynı yatağa girdik
Horlamaysa tamam ama çok kavga ediyorsanız sorun bence
Keşke hiç ayırmasanız

Kavga yüzünden ayri yatilmali bana göre. Horlamaya gelince: arkadasimin esi acayip horluyormus.doktora gitmis oda birseyler vermis,ama yinede pek fayda etmemis. Ikisi erken cikmak zorunda. Onun icin aksam beraber yataga giriyorlarmis ama uyumak icin ayri yataklara geciyorlar. Ikiside blylece uyku alabiliyor. Su kavga konusunu cözmeniz lazim ama.

Lohusayken sadece 1 hafta ayrı yattık o bile çok uzun geldi.. zaten eşim gece vardiyalı çalışıyo haftada iki gün ayrı yatıyoruz oda mecburi işte.. horlasada bırakmam onu yalnız. oda bu huyumu seviyor yatağa girince yapışıyorum adama sarılmadan yatamıyorum :KK70:

Bence nolursa olsun ayrı yatmayın araya soğukluk girer.
ayy çok tatlısın..:)

Benimde eşim çok horluyo.Henüz 9 aylık evliyiz dayanmaya çalışıyorum.Sırt üstü yattığında çok horluyo genelde uyandırıp yan yatmasını söylüyorum.

Bence cok da rahat oluyo ayri yatmak . Biz balayinda bile 1gun ayri yatmistik cunku esim hastaydi seni de rahatsiz etmeyim vs demisti. Wcye tasiniyodu ikide bir:D
Biz de kavga sebebi vs de ayri yatariz. Horlayinca da gider iceri. Ne blym bebek hastaysa huysuzsa yanimda yatircaksam ve esim el kol atiyosa uykusunda gene gider falan.. bence birlikte yatmak cok da sey bisey degil bi gosterge degil yani..bence..

Benimde eşim çok horluyo.Henüz 9 aylık evliyiz dayanmaya çalışıyorum.Sırt üstü yattığında çok horluyo genelde uyandırıp yan yatmasını söylüyorum.
biz çok tartıştığımız için zaten derin uykuya dalamıyoru,
üstüne horlayımca iyice gerginleşiyorum,
o da direk yatağa gelmiyor horlamamdan rahatsızsın diye,
ama bu duruma asla razı değilim aslaaaaa zerre kadar.
bıktım

Bi de ben sariliyim yatiyim falan pek sevmem. Rahatima duskunum. Yorganlarimiz da ayridir. :)

Bence cok da rahat oluyo ayri yatmak . Biz balayinda bile 1gun ayri yatmistik cunku esim hastaydi seni de rahatsiz etmeyim vs demisti. Wcye tasiniyodu ikide bir:KK70:
Biz de kavga sebebi vs de ayri yatariz. Horlayinca da gider iceri. Ne blym bebek hastaysa huysuzsa yanimda yatircaksam ve esim el kol atiyosa uykusunda gene gider falan.. bence birlikte yatmak cok da sey bisey degil bi gosterge degil yani..bence..
ben çok açım maalesef,
biz de balayından beri ayrıyız neredeyse yüzde doksan oranında

Biz dönem dönem beraber, dönem dönem ayrı yatarız. İkimiz de sorun etmiyoruz. Bence ilişkiyi olumsuz etkilemiyor.

Back
X