- Konu Sahibi Prensescann
ilişkiyi mi kastediyorsun
Evet
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilişkiyi mi kastediyorsun
anladım canımbiz kavga sebebi ile de çok ayrı yatıyoruz,
sürekli bir gerginlik tartışma hali var bizde, kavga iken de horlamasına asla katlanamıyorum,
bilemiyorum bi çok ama çok soğuduk hele de ben,
sizin durum bizmki gibi değilmiş
eşimin anne babaıs tamamne ayrı hayat sürüyorlar aynı evde,Biz hiç ayrı yatmayız. Doğum yaptığımda bile ayrı uyumadık. Horlama tedavi edilebilir bir şey diye biliyorum. Bizde de var horlama sorunu ama bunun için yatak ayırmaya niyetim yok hiç olmadı. Bu biraz yapısal bir şey. Ben rahmetli annemden öyle görmüştüm kavga da etsen yatak ayrılmaz derlerdi hep. Misal biz de tartışsak eşim yatağa gelene kadar huzursuz olurum o gelince rahat uyurum. Benden uzaklaşmayacak hissi veriyor bana. Eşim de bensiz uyuyamaz pek. Sizin sorununuz kavga etmeniz soğukluk girmesi aranıza bence. Horlama falan değil.
ne güzel............Biz tek kişilik yatakta bile beraber yatıyoruz
ne güzel............
hayalim hep sıcacık olabilmekti
Evliligimin ilk yillarinda esim asiri horluyordu ama 1 gece bile ayri yatmadim. Uyku laboratuvarina gitti. Ayri yatmak yerine cözüm bulmaya calismalisiniz.horluyor, dürtsem sinirleniyor,
kalkıp gitsem morAlim bozuluyor kalan zamanda uyku tutmuyor
kulak tıkacı kullanıyourm aynı yatakta yatınca her yer kulak tıkacı, bıktım artık başımı çok ağrıytıyorlar,O doktora gitmiyorsa kulak tikaci falan kullanin yada kameraya cekin izlesin ne kadar rahatsizlik verdiğini ayri yatmak çözüm değil bu sekilde evliliği sürdürmek cok zor olmalı...
Teşekkür ederimayy çok tatlısın..:)