evlilikte ayrı yatmak

Ilk 3 yil hic ayri yatmadik. Sonraki 3 yil ilk cocuktan sonra bazen beraber ayri
Ikinci cocuktan sonraki 3 yil ise bi ay icinde beraber yattigimiz parmaklarin sayisini gecmez :deli:

Tartıştığımız zaman bazen bende yatağımı ayırırım ama 6 yıl nedir ya :)
Benim eşim de horluyor yan dönsün diye dürtüyorum. Bazen rahatsız etmemek için salona gidiyor :) ama bazen:)

Aynı dertten muzdaribim
normal şartlard açok iyi anlaşsak belki bu derece yıpranmam ama artık zıvanadan çıktım boşanacağım dedim ayrı yatma yüzünden tabi altında bi süür şey de var aslında,
çok da dokunsal biri değil zaten maalesef,
iyice çıkmazdayım çok yoruldum,
siz kaç yıllık evlisiniz durumunuz nasıl

Ayrı yatıyorsanız demekki yalnış giden birşey var.konuşup sorun neyse halledilemz bir sorunmu var ?böyle dahada soğukluk başlar ve biter evlilik bence. Kavga olsada ayrı yatılmamalı
bitmeye doğru gidiyor,
sorunlar aşılamıyor maalesef......yatak odasından nefret ediyourm artık

evet her gece böyle
eşimle yatak odamızda yataga aynı saatte gireriz . ama ben gece elime yastıgı alıp diğer odaya gecerım illa
gece 2-3 arası olur genelde :)

misafirlik benim için işkence oluyor
ilk yatınca 2-3 saat uyuyorum ama sonrasında eşimin hareketlerınden dolayı sabahı sabah ediyorum ve ertesi gün sersem oluyorum

otelde de iki ayrı yatak tercih ediyoruz
ilk uyuyacagımız zaman eşim gel yanıma der yanında yatarım birkac saat öyle uyuruz snr ben yıne diğer yatakta bulurum sabah kendimi:KK70:

Bunun bence evliliği yıpratması ile alakası yok
eşim her aksam işten gelince çok özledim seni der sarılır,
gün içinde 5-6 kez arar
bensiz birsey yapmaz herseyı benle yapmak ister

arayı soğutsaydı bu durum biz soğurduk yani.

Bizde de ayni, esim asiri horladigi icin tedavi goruyor( özel bir oksijen maskesi ile uyuyor), uyuma odalarımız ayrıdır ama bunun sevgiyle baglilikla cinsel hayati etkilemesiyle falan hiçbir alakası yok.

Misafirlik, otelde kalma kesinlikle iskence, ertesi gun tamamen harap oluyor benim icin uykusuzluktan. Yillar once 5 hafta ayni odayi paylaşmak zorunda kalmistik, ev arkadaslarimiz vardi gecici bir süreliğine, o 5 haftayı hatırlayınca tüylerim diken diken oluyor hala. Nöbetleşerek uyuyorduk beraber uyuyamadigimiz icin(onun horlamasından) :))

Ayrı yatmayız yatamayız eşimin iş için evde olmadığı geceler hariç ondada uyuyamıyorum onsuz zaten neyse ayrı yatmayız çocuk oluncada yer yatağına yattık zaten kenarıma çocuğu yatırıyodum sonra çocuklar beraber yattı yanımıza odanın ortası yatak olurdu hep küsüp ayrı odaya gitsem uyuyamazdum yine yanına gider yerime kıvrılır yatarım sarılır uyuruz horlamaz ama bazen oluyo yorgunsa hastaysa ama ben sevdiğimden rahatsız olmam şimdi çocuklar büyüdü ayrı odaya alıştılar şimdi bizde odamıza yatıyoruz küsersek de arkamızı döneriz ki küs kalamayız unuturuz kvye kmye gittiğimizde soğuk diye çocukları ortamıza almak istiyoruz kv izin vermez karıloca yatakları ayırmaz ortalarına yatılmaz diye ki bende öyle istiyorum puruş puruş bi nene olsamda ölürken hep onun yanında uyumak isterim sadece çocuklar küçükken gece çok sık uyanıyo eşim de yola gitcek diye bikaç kez ayrı odada yattı ben isyedim onuda 6yıl çok fazla horlama için tedevi olsun eşin

Bizde de ayni, esim asiri horladigi icin tedavi goruyor( özel bir oksijen maskesi ile uyuyor), uyuma odalarımız ayrıdır ama bunun sevgiyle baglilikla cinsel hayati etkilemesiyle falan hiçbir alakası yok.

Misafirlik, otelde kalma kesinlikle iskence, ertesi gun tamamen harap oluyor benim icin de uykusuzluktan. Yillar once 5 hafta ayni odaya paylaşmak zorunda kalmistik, ev arkadaslarimzi vardi gecici bir süreliğine, o 5 haftayı hatırlayınca tüylerim diken diken oluyor hala. Nöbetleşerek uyuyorduk beraber uyuyamadigimiz icin(onun horlamasından) :))
Evet yani insan nasıl rahat edecekse o şekilde uyur
bana çok komik geliyor ayrı yatınca soğukluk girermiş falan muhabbetleri
sanki illa yatağa yatınca mı birliktelik oluyor

beraber yatıp hergün kocadan dayak küfür yiyenler daha mı mutlu sanki

Ayrı yatmayız yatamayız eşimin iş için evde olmadığı geceler hariç ondada uyuyamıyorum onsuz zaten neyse ayrı yatmayız çocuk oluncada yer yatağına yattık zaten kenarıma çocuğu yatırıyodum sonra çocuklar beraber yattı yanımıza odanın ortası yatak olurdu hep küsüp ayrı odaya gitsem uyuyamazdum yine yanına gider yerime kıvrılır yatarım sarılır uyuruz horlamaz ama bazen oluyo yorgunsa hastaysa ama ben sevdiğimden rahatsız olmam şimdi çocuklar büyüdü ayrı odaya alıştılar şimdi bizde odamıza yatıyoruz küsersek de arkamızı döneriz ki küs kalamayız unuturuz kvye kmye gittiğimizde soğuk diye çocukları ortamıza almak istiyoruz kv izin vermez karıloca yatakları ayırmaz ortalarına yatılmaz diye ki bende öyle istiyorum puruş puruş bi nene olsamda ölürken hep onun yanında uyumak isterim sadece çocuklar küçükken gece çok sık uyanıyo eşim de yola gitcek diye bikaç kez ayrı odada yattı ben isyedim onuda 6yıl çok fazla horlama için tedevi olsun eşin
anlattığın şeyler çok çok güzel......:nazar:
keşke ben de böyle bi evlilik yaşayabilseydim

Cinsellikte sıkıntı yoksa ayrı yatılmasının sakıncası yok bence
Uyurken kimsenin kimseden haberi olmuyor zaten ama gece uyuyamadım diye bütün günü gergin geçirmek eziyet olur

evet bu dediklerine de katılıyorum ama bizde genel bir soğukluk var ondan artık en somutu ayrı yatma mevzusu olduğundna bunu ileri sürüyorum

Sizinki evlilik degil ev arkadasligi olmus.
6 yil ayri yatmak ne demek?
10 senelik evliyim hic ayri yatmadik ayni evdeyken.

Cinsellikte sıkıntı yoksa ayrı yatılmasının sakıncası yok bence
Uyurken kimsenin kimseden haberi olmuyor zaten ama gece uyuyamadım diye bütün günü gergin geçirmek eziyet olur
yani yine de hayalimde birlikte yatmak muahbbet etmek sarılmak, ne bileyim çok sıcak mutlu eden şeyler bunlar bence,
çok büyük ütopik hayallerim yoktu

Aynen çok doğru soyluyosyn. Biz beraber uyumayınca degil, beraber uyuyunca araya soğukluk giriyor haha

Ayrica bu soğukluk girer muhabbeti yapanlar sadece yatakta ve gece yarısından sonra birlikte olunabileceğine inanan arkadaslar, ufuklarını acmaya ihtiyac var biraz

Aynen çok doğru soyluyosyn. Biz beraber uyumayınca degil, beraber uyuyunca araya soğukluk giriyor haha

Ayrica bu soğukluk girer muhabbeti yapanlar sadece yatakta ve gece yarısından sonra birlikte olunabileceğine inanan arkadaslar, ufuklarını acmaya ihtiyac var biraz
dediğim gibi sadece ilişki değil mevzu, ya sarılıp yatmak istiyorum o sarılsın istyorum ,
ama genelde kavgalıyız zaten.......

yani yine de hayalimde birlikte yatmak muahbbet etmek sarılmak, ne bileyim çok sıcak mutlu eden şeyler bunlar bence,
çok büyük ütopik hayallerim yoktu
E öyle yap o zaman
Yatar yatmaz uyumuyorsunuz ya
Gir yanına koklaş sarıl
Uykun gelince yerine geç
Birlikte yatıyoruz diye bizde sürekli yapışık değiliz ki zaten
Ben uyuyamam mesela bana dokunurken döner popomu öyle uyurum :110:

ben 4 senedir evliyim hiç ayrı yatmadik. yatamadik çocuk doğdu yanimda yattı:) kavga etsek de ;küssek de 2 dk sonra barişan çiftiz. biz birbirimze dayanamiyoruz. çok da düşkünüz. Allaha bin çok şükürler olsun.
bide kızımız kattı iki katı oldu.. zaman su gibi akip gidiyo:)anlayamadim valla.

Back
X