evlilikte ayrı yatmak

Eşimin çalışma düzeni 3 evde 3 gün yok şeklinde durum böyle olunca ben tek yatmaya alışıyorum o tek yatmaya alışıyor gelince birlikte oda uyuyamıyor bende uyuyamıyorum çocuk odasındaki yatak alttan çekmeli bir tane daha yatak çıkıyor eşim dalıp horlamaya başlayınca gece bir iki gibi falan çaktırmadan çocuk odasına geçiyorum aslında bende bir çözüm arayışındayım Battal boy yataklar var onlara baktım ama odaya sığmıyor maalesef

çok saçma gerçekten. her ne kadar tartışsam da ayırmam yatağımı. eski eşimde de öyle olmuştu. hiç bir şekilde ayırmadım yatağımı. eşimin horlamasından da rahatsızlık duymuyordum açıkçası :) değişik geldi bana, ne olursa olsun karı koca beraber aynı yatakta uyumalı.
bana da değişik geliyor maalesef,
zaten sürekli tartışma halindeyz, uykum derin olmuyr,
ertesi gün işe geleceğim, hem morla bozuk hem uykusuz yıllardır böyle böyle panik atak başladı bende,

Eşimin çalışma düzeni 3 evde 3 gün yok şeklinde durum böyle olunca ben tek yatmaya alışıyorum o tek yatmaya alışıyor gelince birlikte oda uyuyamıyor bende uyuyamıyorum çocuk odasındaki yatak alttan çekmeli bir tane daha yatak çıkıyor eşim dalıp horlamaya başlayınca gece bir iki gibi falan çaktırmadan çocuk odasına geçiyorum aslında bende bir çözüm arayışındayım Battal boy yataklar var onlara baktım ama odaya sığmıyor maalesef
bizim yatak 2ye 2 ,
yatak boyu ile alakası pek yok sanki

Benım esim kadar sesli horlayan biri daha olamaz herhalde ama ayrı yatmıyorum bazen artık cok uyutmazsa kacıp oglumun yanına gidiyorum. Sonra gelip beni geri kaldırıyor. Tekrar yatağa donup o horlamaları cekıyorum. Ama sizinki cookk cok uzun Bı sure karı koca ilişkisi biter oyle araya cok sogukluk girer ben olsam bısey de Ya sayamam.
Sız en iyisi bi doktora gidin boyle evlilik olmazkı.

Yani biraz sabretseydiniz, 6 yılda horultuda bile uyumaya alışırdınız.. Çokk uzun bir süre.. İyi bir tedavi şart.. Eşler kavga etseler dahi ayrı yatmamalılar, araya bir geceden bile soğukluk giriyor..

bunu neden yaparsiniz bic bilmem her konuda muhakkak oluyor bakin cok yarali bi kadin yaziyor buraya akil almak icin karsidaki insan yaraliyken aman da aman biz acaip duskunuz bir saniye ayrilmadik adeta cifte kumruyuza ne gerek var bunu mu soruyor bize soyle nispet yapat gibi yazmayin cok goze batiyor emin olun varsa oneriniz yaz gec yoksa bari boyle yazmayin

arkadasa katılıyorum

Rahatsız olduğunu söylüyor bi ara düzletmeye çalışıyor sonra işlerin e vs
Morali bozuluyor mış bırakıyor sporu , gerçekten çok çok önemsese halletmez mi diyorum içim içimi yiyor , ayrıca ben hassasmışım herkesin kocası horlarmış

Genellikle öyle ama horluyorlar doğru söylemiş:)

bana da değişik geliyor maalesef,
zaten sürekli tartışma halindeyz, uykum derin olmuyr,
ertesi gün işe geleceğim, hem morla bozuk hem uykusuz yıllardır böyle böyle panik atak başladı bende,

Amann horlamasını niye çekeceksiniz canım, tedavi olmayıp sizle ayrı yatmayı tercih ediyor eşiniz, fazla üstüne düşmeyin o zaman gittiği yere kadar gitsin o memnun demekki baya, ben olsam arada değil tamamen ayrı yatardım beni istemeyeni ben niye zorla birlikte yatacağım ki. Siiz istese gider tedavi olurdu.

Ben hamileyim.Geceleri bikaç kez tuvalete kalkma ihtiyacı hissediyorum.Kalkıp ilaç almam gerektiği de oluyor.Eşim zor uyuyan biri,uykusu da çok hafif.Benim bu kalkmalarımdN rahatsız oluyor aslında.onu uyandırmamak için başka odada yatmayı düşündüm ama yapamadım.Uzaklaştırır gibi geliyo.Artık wc ihtiyacımı hissetmez oldum sabahlıyorum :( siz 6 Yıldır iyi devam ettiriyorsunuz bişeyler eksilmedi mi aranızda ?

Evliliğinizde başka problemler Yok mutluysanız bence takılacak bir konu değil illa herşeyi bi kalıba sokmaya gerek Yok bence

Ben hamileyim.Geceleri bikaç kez tuvalete kalkma ihtiyacı hissediyorum.Kalkıp ilaç almam gerektiği de oluyor.Eşim zor uyuyan biri,uykusu da çok hafif.Benim bu kalkmalarımdN rahatsız oluyor aslında.onu uyandırmamak için başka odada yatmayı düşündüm ama yapamadım.Uzaklaştırır gibi geliyo.Artık wc ihtiyacımı hissetmez oldum sabahlıyorum :KK43: siz 6 Yıldır iyi devam ettiriyorsunuz bişeyler eksilmedi mi aranızda ?
Gebelikte tuvalet tutmak çok sakıncalı belki biliyorsunuzdur ama yine de uyarmak istedim

Ben hamileyim.Geceleri bikaç kez tuvalete kalkma ihtiyacı hissediyorum.Kalkıp ilaç almam gerektiği de oluyor.Eşim zor uyuyan biri,uykusu da çok hafif.Benim bu kalkmalarımdN rahatsız oluyor aslında.onu uyandırmamak için başka odada yatmayı düşündüm ama yapamadım.Uzaklaştırır gibi geliyo.Artık wc ihtiyacımı hissetmez oldum sabahlıyorum :KK43: siz 6 Yıldır iyi devam ettiriyorsunuz bişeyler eksilmedi mi aranızda ?
Çok şey eksildi. Artık sinir krizleri geçiriyorum

Back
X