- 21 Eylül 2018
- 159
- 57
- 13
- 36
- Konu Sahibi clare548548548
Arkadaslar merhaba.evlilikte surekli beklentiye girmekten ve beklentimin surekli bosa cikmasindsn cok yoruldum.surekli kalbim kiriliyor bu sebeple.esimle iliskimizin daha sicak daha sevgi dolu olmasini istiyorum bunun icinde adim atiyorum ama ben adim atarsam bir karsilik geliyor az da olsa.ben bisey yapmazsam hicbisey yok karsi taraftan.hic beni sevdigini soylemez hic sevgisini gostermez nerdeyse yani gercekten yiprandim artik.simdi kimse beni prensesler gibi davranilmasini mi bekliyorsun diye elestirmesin lutfen hayir oyle abarti seyler degil beklentilerim aslinda ufacik seyler.uyaninda bir opucuk gun icinde kucul bir msj veya aksam eve gelince sevgi dolu bir sarilma mesela ben sarilmasini bekledigimi ima etmeden kendisinin icinden gelerek...cok uzgunm artik surekli yapmayim bunlaru istemetim beklemeyim diyorum ama yapamadim bugune kadar.kendimi cok mutsuz hissediyorum.daha cok dokunmayi sarilmayi sevdigini sevildgini gostermeyi hissetmeyi isteyen biriyim ben ama esim hic oyle degil.beni sevdigini dusunuyorum ama hissedemiyorum.butun omrum boyle nasil gececek merak ediyorum.1 yasinda bebegimiz var.cok fazla kilo verdim hamilelik oncesinden daha zayifim su an psikolojik mi bilmiyorum herkes asiri zayifladigimi hasta miyim diye soruyor.doktora gidicem bununla ilgili.esime binlerce kere bu durumlardan dolayi dert yandim ama degisen hicbisey olmadi ona gore sevildgimi biliyorum herseyi abartiyorum.bu siralar moreli bozukmus 20-30 bin tl para kaybetti dolar almisti o sebepten boyle geziyormus ama ben sikıldım surekli bir bahanesi var.oyle bir sey olsunki benim kiymetimi anlasin istiyorum artik.bazen diyorum acaba hastalansam filan o zaman degisir mi?sacmaliyorum evet farkindayim ama psikolojim sanirim iyi degil.sevgisizlik bana gore degil mutsuz oluyorum elimde degil.bazi kadinlarin kocalari nasil gozlerinin icine bakar nasil uzerine titrer hayranim oyle iliskilere...nasil beceriyorlar anlamiyorum.bizim suratimiza bakmalari lutuf oldu
bir akil verin ne olur.vallahi su an maddi sikıntim olmada psikologa gidicrm kendimi berbat hissediyorum