- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
Yalanın rengi olmaz,beyazı siyahı morvicerti hepsi aynı benim için.Eşim böyle birşey yapsaydı sıkı tavır koyardım.Iyi geceler kizlar..
Eşiniz sizin asla kabul etmeyeceginiz kotu bir sey kullanmişşa ve siz bunu 6.hissiniz sayesinde ogrenmişşeniz ve bunu 1 kere degil 1 ayda 3 kere kullandigini ogrenseydiniz ne yapardiniz???
Ve şuan üste çikiyor millet karisina mi soruyor içerken diye ve sevgiliyken 1 kere kullandigini soylediginde ayrilmiştim...
Resmen güven sorunu yasiyorum bana kendi deyimiyle soylemis oldugu bir suru beyaz yalan var ne yapmaliy bilmiyorum...
Guvenimi defalarca kirdi ama beyaz yalan soyleyen buyuk yalanlar da soyler...!!!
Not : sigara gibi ama degil anlamissinizdir sz ama acik acik yazmak istemedim...
Yalanın rengi olmaz,beyazı siyahı morvicerti hepsi aynı benim için.Eşim böyle birşey yapsaydı sıkı tavır koyardım.
6. hissine saglik Pinksürekli böylemi esin belki sürekli icici farketmedin... takipte kal kolay gelsin
İma ettiğiniz madde bağımlılık yapmaz ama ciddi zararları var. Beyaz yalan kategorisine girmez bence. Hadi 1 kez yaptı meraktan der affedersiniz orası size kalmış da, bu resmen ciddi bir yalan olmuş. Büyük tepki verirdim. Eşiniz kaç yaşındaki?
Sigara alkol dışında bence kabul edilemez. Ama sigara ve alkol için bile beyaz yalan söylenmemeli, hiçbir konuda. Ben ciddi problem yaşardım böyle bi madde kullansa.
Ayda üç kere çok fazla hadi bir iki kere kullandı arkadaş ortamında falan diyelim. Ki bu kadarı da yasal mı bilmiyorum ve asla böyle şeylerin kullanımını onaylamıyorum. Yaptı bir hata diyeceğim de üç fazla. Güzelce diyaloğa girin bence inatlaşmadan. Bunun sizin için problem olduğunu bilsin bu konuda net olun. Eğer olmuyorsa bunun için merkezler var oralardan yardım alabilir. Ama ısrarcı olacaksa bu eylemde gerisi için karar size kalmış.
Bağımlılığı her neyeyse artık , tedavi olsun .
Olmuyorsada yolunuza bakın derim ...
Kızmayın lütfen ama eşiniz bir yetişkin. Istemiyorum diyebilir, o ortama girmeyebilir. Madem seçim yapmış sonucuna da katlanmalı. Kavga etmek basit kaçar, sessiz protesto ile pişman edin yaptığına.Hayir beyaz yalanini cok yakaladim. Ama bu icicilik konusunda anlattiklarim haric 1 kere daha süphelerm var sadece. Onun haricinde hic olmadi... ayrica arkadas ortamina kurban gidiyor.
Bir kere başka ayda üç kere başka. Besbelli abartıyor. Bağımlılık yaratmıyor diye kulaktan kulağa yayılıyor ancak psikolojik bir bağımlılık yaratmış belli ki. Keyif verici madde sonuçta ipin ucu kolay kaçmış. Net bir şekilde istemediğinizi söyleyin eğer rahatsızsanız bunun başka yolu yok. Ben olsam böyle bir konuda ben eşimin peşinden acaba bugün ne yaptı diye kafayı yiyeceğim bir yaşam istemiyorum derdim, millet yaparken eşine mi soruyor demiş ya git hesap sormayanından bul derdim. Kolay kolay her konuya ayrıl boşan falan yazmam. Kolay gelsin size.Sevgiliyken ayrildim bu konuyla ilgili. O da benden once 1 defa denemiş oldugu icin... bunu bilerek yapiyor. Beni resmen salak saniyor her yalanini ortaya cikardm hic utanmiyor
Kızmayın lütfen ama eşiniz bir yetişkin. Istemiyorum diyebilir, o ortama girmeyebilir. Madem seçim yapmış sonucuna da katlanmalı. Kavga etmek basit kaçar, sessiz protesto ile pişman edin yaptığına.
Bağımlı değilse bile yakındır.Konuda sabıkası da varmış.Yaşlandıkça çok kötü olacak.Asla normal bir insan gibi algılamayacak hiçbirşeyi,sağlıklı düşünemeyecek..Hiçbirşey olmasa bulamadığında sinirli olacak.Sinirini çıkarmak için bahane arayacak.Sen de zamanla sineceksin.Çekilmez bir hayatın başlangıcındasın Allah yardımcın olsun.
Bir kere başka ayda üç kere başka. Besbelli abartıyor. Bağımlılık yaratmıyor diye kulaktan kulağa yayılıyor ancak psikolojik bir bağımlılık yaratmış belli ki. Keyif verici madde sonuçta ipin ucu kolay kaçmış. Net bir şekilde istemediğinizi söyleyin eğer rahatsızsanız bunun başka yolu yok. Ben olsam böyle bir konuda ben eşimin peşinden acaba bugün ne yaptı diye kafayı yiyeceğim bir yaşam istemiyorum derdim, millet yaparken eşine mi soruyor demiş ya git hesap sormayanından bul derdim. Kolay kolay her konuya ayrıl boşan falan yazmam. Kolay gelsin size.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?