- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
offf çok kızdım sana, ne o oyle annem babam herseyım dert ortağım ne demek,Cnm aslinda evet yazdiklarindan kafamda biseyler canlandi hala ayri yatiyorum. Ve bugun beni yalana sen itiyorsun dedi.
Evet hakli ben itiyorum ama napim benim ondan baska kimsem yok. O benim herseyim annem ,babam ,sevgilim , dert ortagim. Bunu anlamiyor.
100 defa disari ciksa bitanesine yok desem onun lafini yapiyor cok zoruma gidiyo ama gelde laf anlat
Sanırım bi tek ben anlamadımŞaşkınlıkla okudum.
Bu pis bir şey değil mi?
Ben mi yanlış anlıyorum?
İhbar edilmesi gerekmez mi?
Baştan ben de anlamıyorum sandım ama galiba çözdüm.Sanırım bi tek ben anlamadım
Sevgili iken 1 kere icti diye aytilmissin ya... nasil guvenipte evlenebildin? O zikkimi kim bir kere icmiste bırakmiski?
Ben asla guvenemezdim ama alina yazilmis herkesin evlenecegi kisi. Isimler degissede kader degismez.
ALLAH yardimcin olsun. Ama yalanlarla dolu bir hayat..... bilemiyorum.beyaz yalan dedigide. Senden saklamak icin icin soyledigi yalanlardir. Yani beyaz degil.kandirmaca yalanlar
offf çok kızdım sana, ne o oyle annem babam herseyım dert ortağım ne demek,
yahu işte bu yüzden kaybediyoruz.
sen onun oda senin sadece eşi, sevdiceği ol.
kendine değer ver ki oda sana değer versin.
yalan olayına gelince bir laf var ya yalan söylemedim diyen yalan söyler.yani herkes yalan söyler bence.
biraz gevşet eşinin ipini salver.
böyle istiyor. ama sende rahat ol. danısma ona.
belli ki özeniyor rahat arkadaşlarına.
Yalan konusunda ben de çok hassasım. Ama erkeklerin şöyle bir anlayışı var, ilişkimizi etkilemediği, üçüncü şahıslarla ilgili olmadığı sürece yalanın bir zararı yok diye düşünüyorlar. Birçoğu da biz kızmayalım diye bazı şeyleri saklama yoluna gidiyorlar. Bu mesele hassas bir mesele bence, Allah korusun bağımlılık yaparsa ileride çok kötü şeyler yaşanabilir.Bu sebeple vazgeçmesi için net bir şekilde konuşun. Çünkü bu bir iki defayla kalmayabilir..
Kiz kardeşiniz mi yoksa kiz kardeşinizin eşi mi teklif ediyor? Bu kötü bir alışkanlık ayrılmaya kadar gider Esrar dediğiniz şey sanırım bugün onu tutandan alir yarın diğerlerini allah yardımcınız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?