- 16 Temmuz 2013
- 3.204
- 4.167
- 83
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
Bak simdi sen karar ver.benim kp alkolik.yani baya baya.kv bir o kadr nefret eder.ama adamin bir gun bile icmedigini bilmem.anlayinca kv tirip atar kuser ama sonuc degismez.ekmek almaya giderkn bile iki tane icmis olur.o derece.kadin ustune gittikce adam inat yapiyor gibi.Sessizmi kalmaliyim ?
Gitmelimiyim arkadasim var bitane sehir disinda onun yanina gitsem ??? Bi sure donmesem ne olur. Ayrica bu arkadas esimin akrabasi iyi anlasiyoruz
Esrar mı..Iyi geceler kizlar..
Eşiniz sizin asla kabul etmeyeceginiz kotu bir sey kullanmişşa ve siz bunu 6.hissiniz sayesinde ogrenmişşeniz ve bunu 1 kere degil 1 ayda 3 kere kullandigini ogrenseydiniz ne yapardiniz???
Ve şuan üste çikiyor millet karisina mi soruyor içerken diye ve sevgiliyken 1 kere kullandigini soylediginde ayrilmiştim...
Resmen güven sorunu yasiyorum bana kendi deyimiyle soylemis oldugu bir suru beyaz yalan var ne yapmaliy bilmiyorum...
Guvenimi defalarca kirdi ama beyaz yalan soyleyen buyuk yalanlar da soyler...!!!
Not : sigara gibi ama degil anlamissinizdir sz ama acik acik yazmak istemedim...
Ben de önce kesin iyi bir kavga ederdim.Gerçi benim eşimle kavga edilmez pek.Haksız olduğu konuda ya susmayı yada odadan kaçmayı seçer.O kaçar ben evin içinde çenemle beraber onu kovalardım.Kızımdan sonra bunu da pek yapamıyorum ya.Artık önce diyeceğim varsa kavga etmeden diyorum sonra beni ikna edene kadar konuşmuyor,onu görmezden geliyorum.Eşini en iyi sen bilirsin ona göre tavır koy.2 gundur bende cok sıkı tavır koydum hic konusmadim ben salonda yatiyorum yemek yapmiyorum. Ama bugun misafir geldi konusmak zorunda kaldim gidince tekrar tavrimi korudm buda buna guvenerek yanima gelip bana horozlandi...
Kavga etsek sesimiz yukseliyor ve apartmanda cok goz ustundeyiz ne yapim bilmiyorm susmak daha mi iyi yoksa kavga etmek mi daha iyi bilmiyorum
onun adı esrar bır kere ıcen yıne ıcer, sana mı sorcam dıyen adam zaten bagımlı hale gelmıstır, guven yoksa ılıskıyıde surdurmenın anlamı yok bence cunku sızın nedenınız cok cıddı bır neden...!!!Iyi geceler kizlar..
Eşiniz sizin asla kabul etmeyeceginiz kotu bir sey kullanmişşa ve siz bunu 6.hissiniz sayesinde ogrenmişşeniz ve bunu 1 kere degil 1 ayda 3 kere kullandigini ogrenseydiniz ne yapardiniz???
Ve şuan üste çikiyor millet karisina mi soruyor içerken diye ve sevgiliyken 1 kere kullandigini soylediginde ayrilmiştim...
Resmen güven sorunu yasiyorum bana kendi deyimiyle soylemis oldugu bir suru beyaz yalan var ne yapmaliy bilmiyorum...
Guvenimi defalarca kirdi ama beyaz yalan soyleyen buyuk yalanlar da soyler...!!!
Not : sigara gibi ama degil anlamissinizdir sz ama acik acik yazmak istemedim...
Bence bu cocuk olayini biraz rafa kaldirmalisin. Adam bir de bagimli olursa... dusunmek bile istemiyorum.Eger ki anlayacak biri olsaydi bunlari oturup inan anlatirdim ama anlayacak biri degil işte. Bide ben buna cocuk yapacam. Icimde ki sevgi sanki nefrete donuşmuş gibi asiri sogudum bu yalanlarindan
Yine yapacağını bilsem evlenmezdim, Bir daha yaparsan hiçbir şey şimdiki gibi olmayacak, her şeyi mahvedeceğini bil de.Ne yapardiniz ? Saglikli dusunemiyorum onceden olsa direk kavga ederdim bardaklar havada ucusurdu ama suan cok sessizim konusmyorum
Cok tesekkur ederim ama bende kocami biliyorum kavga etmedigim surece devam edecek. Guzelce konussam tamam yapmicam soz dicek ve tutmicak cnku o guzllikle konusunca degil kavga edince anliyor. Hani bi cocuga yapma dersin yapmaya devam eder ama eline bi tane vurursun korkar hesabi bu da
Bak simdi sen karar ver.benim kp alkolik.yani baya baya.kv bir o kadr nefret eder.ama adamin bir gun bile icmedigini bilmem.anlayinca kv tirip atar kuser ama sonuc degismez.ekmek almaya giderkn bile iki tane icmis olur.o derece.kadin ustune gittikce adam inat yapiyor gibi.
Bense bu konunun hic bahsini acmadim esime.bir iki kere ictigini gordum ses etmedim ,banane kendi sagligi neden rahatsiz etsin beni 35 yasinda adam diye dusunuyorum.o ozel gunler disinda gormedim esimde ne sigara ne alkol. Hatta bir laf arasinda kv ye soyledim bir kizdi ogluna.bende onun gibi kizsaydim belki benimkide tiryaki olurdu.
Yani bosver derim ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?