Evlilikte beyaz yalanlar

Sessizmi kalmaliyim ?
Gitmelimiyim arkadasim var bitane sehir disinda onun yanina gitsem ??? Bi sure donmesem ne olur. Ayrica bu arkadas esimin akrabasi iyi anlasiyoruz
Bak simdi sen karar ver.benim kp alkolik.yani baya baya.kv bir o kadr nefret eder.ama adamin bir gun bile icmedigini bilmem.anlayinca kv tirip atar kuser ama sonuc degismez.ekmek almaya giderkn bile iki tane icmis olur.o derece.kadin ustune gittikce adam inat yapiyor gibi.
Bense bu konunun hic bahsini acmadim esime.bir iki kere ictigini gordum ses etmedim ,banane kendi sagligi neden rahatsiz etsin beni 35 yasinda adam diye dusunuyorum.o ozel gunler disinda gormedim esimde ne sigara ne alkol. Hatta bir laf arasinda kv ye soyledim bir kizdi ogluna.bende onun gibi kizsaydim belki benimkide tiryaki olurdu.
Yani bosver derim ben.

Esrar mı..
Bence valla bu beyaz yalan değil...Nasıl baba olacak bu adam ...kafası güzelken neler ypmaz Allah korusun

Kesin net bir şekilde konuşur, bir süre uzaklaşırdım, tatil olur, ailenin yanı olur, bir arkadaş olur.

Otursun düşünsün, sen evlilikten neler bekledin, o sana ne verdi diye? Madde bağımlısı biriyle de evli kalınmaz. Bunun ileri safhası bu olacaktır.

Ne iş tutturur, ne yardımı olur. Tüm evi satar savar, gencecik yaşında çözüm bulmazsan ileride kesinlikle çözemezsiniz.

Ben de önce kesin iyi bir kavga ederdim.Gerçi benim eşimle kavga edilmez pek.Haksız olduğu konuda ya susmayı yada odadan kaçmayı seçer.O kaçar ben evin içinde çenemle beraber onu kovalardım.Kızımdan sonra bunu da pek yapamıyorum ya.Artık önce diyeceğim varsa kavga etmeden diyorum sonra beni ikna edene kadar konuşmuyor,onu görmezden geliyorum.Eşini en iyi sen bilirsin ona göre tavır koy.

onun adı esrar bır kere ıcen yıne ıcer, sana mı sorcam dıyen adam zaten bagımlı hale gelmıstır, guven yoksa ılıskıyıde surdurmenın anlamı yok bence cunku sızın nedenınız cok cıddı bır neden...!!!
bende esıme karsı guven problemı yasıyorum mevzu bahıs maddıyat -gereksız harcama yuzunden borc yapması yanı.....
hatta konumda var bunla ılgılı..
ama cozulebılecek bırsey bızımkı, sızınkı bagımlılık yapan bır madde kullanıyor ve ılerde sızede zarar verebılır..

Bu beyaz yalan değil ..Düpedüz korkunç bir şey !!!
Beyaz yalan kilo almış eşine yok aşkım gayet iyisin gibi kırmamak için söylenen sözler,cümlelerdir bana göre ..
Tedavi olsun,bıraksın ne yapması gerekiyorsa yapsın ..
Özür dileyerek de kurtulunacak bir şey değil bu .

Yalanin beyazi moru olmaz lutfen boyle kliselerle yalani masumlasitirmaya calismayin. Ustelik esinizin soyledigi sizin kategorilendirmenize gore "beyaz" kisma da girmiyor.

Sevgiliyken ayni seyi yaptigi icin ayrilmissiniz, o zaman neden baristiniz ki? Sinyalini vermis olayin ve sizdeki affetme refleksini de gormus...

Bu durumdan rahatsiz oluyor musunuz yoksa sadece beyaz yalan soylemesi mi sizi rahatsiz eden? Hos ikisi de birbirinden kotu ama uzuldum sizin icin, bu huylarindan vazgecirmekte israrli olun bence cunku boyle seylerin sonu iyiye gitmiyor.

Eger ki anlayacak biri olsaydi bunlari oturup inan anlatirdim ama anlayacak biri degil işte. Bide ben buna cocuk yapacam. Icimde ki sevgi sanki nefrete donuşmuş gibi asiri sogudum bu yalanlarindan
Bence bu cocuk olayini biraz rafa kaldirmalisin. Adam bir de bagimli olursa... dusunmek bile istemiyorum.

tekrar al karşına konuş ve bu seninle son konuşmam bu konu hakkında de bağırmadan sinirlenmeden anlat

Ne yapardiniz ? Saglikli dusunemiyorum onceden olsa direk kavga ederdim bardaklar havada ucusurdu ama suan cok sessizim konusmyorum
Yine yapacağını bilsem evlenmezdim, Bir daha yaparsan hiçbir şey şimdiki gibi olmayacak, her şeyi mahvedeceğini bil de.
Bir hata bir kere yapılır, gururunu bir kenara koy olumsuz cevap ver artık de. Madem erkeklik gururundan reddetmiyorsun kadına gidelim deseler onu da mı erkeklik gururundan reddetmeyeceksin de. Evliyiz biz ve evliliğimizi huzurumuzu gelecekte kaçırabilecek şeylere karşı bireysel hareket edemeyiz. Bu seni son uyarışım de.
Burada olay içmesinin yanında erkeklik gururundan reddedememesi. Bu ciddi bi sıkıntı. Demek daha fazlasını da reddedemez. Değişmeli.
Dediğin gibi ya güdersin ya gidersin.

Bu beyaz yalan degildir.
Bağımlılık yapmaz ama yanlis ve kötü bir sey oldugunu değiştirmez.
Esinizin yasi genc herhalde bu kadar toy davrandıgina gore..
Tavrinizi devam ettirmekle birlikte konusmak isterse de neden böyle bir sey kullanmaya ihtiyaç duydugunu sorabilirsiniz.
Bazi arkadas ortamlari itebiliyor genc yastakileri, o ortamdan uzak kalma sözü isteyin. Ve yanlis bir sey yapsa dahi paylasalim deyin. Saklayinca daha huzurusuz ve mutsuz oluyoruz deyin

Çok garip, her sorunda kavga mı etmeniz gerekiyor ?

ciddi bir durum. olay ailelere kadar yansırdı sanırım.çocuk varsa daha da ciddi bir durum tabi. tepkimi düşünemiyorum bile...

Cnm aslinda evet yazdiklarindan kafamda biseyler canlandi hala ayri yatiyorum. Ve bugun beni yalana sen itiyorsun dedi.
Evet hakli ben itiyorum ama napim benim ondan baska kimsem yok. O benim herseyim annem ,babam ,sevgilim , dert ortagim. Bunu anlamiyor.
100 defa disari ciksa bitanesine yok desem onun lafini yapiyor cok zoruma gidiyo ama gelde laf anlat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…