Evlilikte beyaz yalanlar

Tesekkurler bunlarin hepsini biliyor ve gerekli cevabi verdim...
Guvensizlige hic gelemiyorum.. kendide madem sikayetci gitsin baskasini blsun o zaman. O konuda rahat olun devam ederse aman laftan anlamiyor birakayim asla demem...
Güzel bir hayatı hak ediyorsunuz. Siz sağlam durun bence dönecektir. Canınızı hiç sıkmayın duruşunuz bu olduktan sonra.

Keyif veren bir dudak içkisi diyelim ya da onum tabiri boyle
Hatta bazı ülkelerde yasal bunu içmek de der o şimdi.Hatta kime ne zararı var ya sigara gibi bişey işte der.Zamanla gelen hasarın büyüklüğünü göremez.Hatta o normal olur da herkes anormal.
Sorsana ona madem keyif vericiymiş çocuğununda içmesini istermiymiş

26 yasinda... bu 1 ayda bir akrabamla cok takiliyor onun ortaminda iciyormuş yani 6.hissim ve itiraflar bunu gosteriyor. Akrabamda laf anlatilacak biri degil sonucta benim akrabam
Eşime sağlam bir rest çeker o akrabayıda hayatımdan çıkarırdım

Çok gençsin.Bu yalanda öyle beyaz küçük minik bişey değil.Seninde hayatını etkiler çocuklarınında.Yakından şahit olduğum bir örneği olduğundan mı bilmem ben yapmazdım ama sen bir kere şans ver istersen.

Güzel bir hayatı hak ediyorsunuz. Siz sağlam durun bence dönecektir. Canınızı hiç sıkmayın duruşunuz bu olduktan sonra.

Duruşumdan hep şkayetci olmuştur. Ben cok yoruldum artik. Zaten evlilik basli basina sorumluluk gerektiriyor bunun altinda kalmaktan skildim artik. O kimki beni salak yerine koyuyor

O zaman kendini ona göre hazırla.
Bir keresi iki keresi üç keresi yok bu işin.Kim ne derse desin Bir kere içmeye bakar o iş.

Işte bu oturup konuşmayla olacak sey degil esimi biliyorum kavga etmedigim surece sineye cektigimi dusunuyor oyle degil ama o oyle saniyor. Kavga edemiyorum kommsularim tanidik milletin agzina sakiz vermek istemiyorum..

Eger ki anlayacak biri olsaydi bunlari oturup inan anlatirdim ama anlayacak biri degil işte. Bide ben buna cocuk yapacam. Icimde ki sevgi sanki nefrete donuşmuş gibi asiri sogudum bu yalanlarindan

Bana gore beyaz degil tabiki onun deyimi bu şekilde oldugu icin oyle yazdim bu benim icin buyuk bir problem hayatta kabul etmem...
Canım sıkıldı baya.
Aglayamiyorumda icime atinca daha fena oluyorum.
Ben şans veririmde guven benim icin cok onemli...
Nisanliyken guvenimi yerle bir etmişti.
O zman ayrilmaliydim..!!!

Hâlâ devam etmiyorsa tövbe etmişse affederim zaten

Yok eğer hâlâ devam ediyorsa ; ki imâ etmeye çalıştığın şeyi biliyorum malesef ki affedemezdim alıp satmak , kullanmak kadar suçtur öyle değil mi?

Dozunu kaçırırsa ölebilir dikkat edin keyif yapıcam diye

Evet bu bir boşanma sebebimi ? Bilmiyorum.
Ama suna inaniyorum
Ya bu deveyi gudeceksin ya bu diyardan gideceksin

Ona ne kadar ciddi olduğunuzu belli eden bir konuşma yapın. Kırıcı, yargılayıcı olmaksızın ama.Yalanın sizin için affedilemez olduğunun altını çizin. Ona güvendiğinizi ve yalanın ne şekilde olursa olsun bu güveni zedelediğini söyleyin.Bir daha böyle bir şey yaşanmayacağına dair söz isteyin mesela. Böyle akıl verir gibi oldu ama amacım açıklayabilmek.
Eğer sizin sınırları çizmenize rağmen yalanda ısrar ediyorsa bence bu boşanma nedenidir. Bir sonraki yalanın ne olacağını tahmin edemezsiniz. Ya da beyazdan siyaha göre olan değerlendirmede neyin siyah neyin beyaz olduğunu.

Bende oyle dusunuyorum

Cok tesekkur ederim ama bende kocami biliyorum kavga etmedigim surece devam edecek. Guzelce konussam tamam yapmicam soz dicek ve tutmicak cnku o guzllikle konusunca degil kavga edince anliyor. Hani bi cocuga yapma dersin yapmaya devam eder ama eline bi tane vurursun korkar hesabi bu da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…