- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
Ne içmiş? Alkol mu yoksa madde falan mı? Ona göre yorumlar değişir çünkü.
Güzel bir hayatı hak ediyorsunuz. Siz sağlam durun bence dönecektir. Canınızı hiç sıkmayın duruşunuz bu olduktan sonra.Tesekkurler bunlarin hepsini biliyor ve gerekli cevabi verdim...
Guvensizlige hic gelemiyorum.. kendide madem sikayetci gitsin baskasini blsun o zaman. O konuda rahat olun devam ederse aman laftan anlamiyor birakayim asla demem...
O zaman kendini ona göre hazırla.Aslaaa...!! Bu hayatta buyuk ne konustuyssam basima geldi ama bunu asla ve asla kabul etmem...! Gerekirse boşanirim...!
Hatta bazı ülkelerde yasal bunu içmek de der o şimdi.Hatta kime ne zararı var ya sigara gibi bişey işte der.Zamanla gelen hasarın büyüklüğünü göremez.Hatta o normal olur da herkes anormal.Keyif veren bir dudak içkisi diyelim ya da onum tabiri boyle
Eşime sağlam bir rest çeker o akrabayıda hayatımdan çıkarırdım26 yasinda... bu 1 ayda bir akrabamla cok takiliyor onun ortaminda iciyormuş yani 6.hissim ve itiraflar bunu gosteriyor. Akrabamda laf anlatilacak biri degil sonucta benim akrabam
Güzel bir hayatı hak ediyorsunuz. Siz sağlam durun bence dönecektir. Canınızı hiç sıkmayın duruşunuz bu olduktan sonra.
O zaman kendini ona göre hazırla.
Bir keresi iki keresi üç keresi yok bu işin.Kim ne derse desin Bir kere içmeye bakar o iş.
Hatta bazı ülkelerde yasal bunu içmek de der o şimdi.Hatta kime ne zararı var ya sigara gibi bişey işte der.Zamanla gelen hasarın büyüklüğünü göremez.Hatta o normal olur da herkes anormal.
Sorsana ona madem keyif vericiymiş çocuğununda içmesini istermiymiş
Eşime sağlam bir rest çeker o akrabayıda hayatımdan çıkarırdım
Ne kadar tepkili olursaniz o kadar cok icmek ister ve icer gizli gizli.
Çok gençsin.Bu yalanda öyle beyaz küçük minik bişey değil.Seninde hayatını etkiler çocuklarınında.Yakından şahit olduğum bir örneği olduğundan mı bilmem ben yapmazdım ama sen bir kere şans ver istersen.
Yalan yalandır.Birkaç kez söyleyebildiyse yine söyleyecektir.Net.
Evet bu bir boşanma sebebimi ? Bilmiyorum.
Ama suna inaniyorum
Ya bu deveyi gudeceksin ya bu diyardan gideceksin
Hâlâ devam etmiyorsa tövbe etmişse affederim zaten
Yok eğer hâlâ devam ediyorsa ; ki imâ etmeye çalıştığın şeyi biliyorum malesef ki affedemezdim alıp satmak , kullanmak kadar suçtur öyle değil mi?
Dozunu kaçırırsa ölebilir dikkat edin keyif yapıcam diye
Ona ne kadar ciddi olduğunuzu belli eden bir konuşma yapın. Kırıcı, yargılayıcı olmaksızın ama.Yalanın sizin için affedilemez olduğunun altını çizin. Ona güvendiğinizi ve yalanın ne şekilde olursa olsun bu güveni zedelediğini söyleyin.Bir daha böyle bir şey yaşanmayacağına dair söz isteyin mesela. Böyle akıl verir gibi oldu ama amacım açıklayabilmek.
Eğer sizin sınırları çizmenize rağmen yalanda ısrar ediyorsa bence bu boşanma nedenidir. Bir sonraki yalanın ne olacağını tahmin edemezsiniz. Ya da beyazdan siyaha göre olan değerlendirmede neyin siyah neyin beyaz olduğunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?