• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilikte bir bayan nasıl olmalı ?

Bana göre evliliğin en önemli felsefesi "beklentin ne kadar az olursa o kadar mutlu olursun" 6 yıllık evliliğimde en iyi bunu anladım çünkü bende senin gibiydim ilk evlendiğimde sonra sırayla önce ufak sinir olmalar sonra söylenmeler, tartışmalar, bunalmalar, sinir krizleri.... Böyle devam ediyo işte :) sonra aklım başıma geldi koyverdim gitti :) bi baktım daha mutluyum huzurluyum ilişkimiz rayına oturdu o gün bu gündür aynı felsefe ile devam ediyorum Maşallah bi problem yok :)

Sürekli birlikte mi olucaksiniz gitsin gezsin ki sen de git gez komple kendi yaşantını bırakmış olursun diğer türlü bi yerden sonra sende sıkılırsın öyle yaparsan

Bunu yapmazsam çatlarım:
Kırmızı gecelik ve iç çamaşırı giyilmeli :KK53:
çok iyi ben de şunu yazmazsam çatlarım
iç gıcıklayıcı fantazi gecelik giy yemek hazırla masada mum yak yatağın üzerine gül yaprakları koy

çok iyi ben de şunu yazmazsam çatlarım
iç gıcıklayıcı fantazi gecelik giy yemek hazırla masada mum yak yatağın üzerine gül yaprakları koy

Bana da şu kaldı ; küçük kağıtlara sevgi sözcükleri yaz hatta kağıtları takip etsin :KK45:

herşeyin fazlası zarardır aşırı ilgi sevgi hepsi zarardır dünyada öyle karısını hergün ilgiye boğan bi erkek yoktur sanırsam evdeki huzuruda ortamıda sağlayacak kişi sensin herzman eşinin arkasında durduğunu göstermelisin ona o arkadaşlarıyla çıkıyorsa sende hazırlanıp benide arkadaşlarıma bırak falan diyebilirsin yada farklı aktıvitelerle uğraşabilirsin sonuçta hergece çıkmaz herhalde aşırı ilgi bekleme evlenince maalesef olmuyor saçma sapan düşüncelere kapılıp yeme kendini önemli olan birbirinize yeterince vakit ayırabilmek konuşabilmek yada en basitinden bi sinemaya bile gitseniz onun tadını alabilmektir

Ne çok şımart nedeniyle çok ilgi bekle desemde insanın yapısı aşırı ilgiye aliskinsa beklenti olacaktır.sevgide saygıda sorun yoksa çok sorgulama.mutlu yasa

Evlendigimizden beri sadece 2-3 defa arkadaslariyla gezmeye gitmistir. Izin vermedigimden degil sadece 1 gunumuz var onuda birlikte gecirmekten zevk duyuyoruz :)
Ikimizde cok inatciyizdir , bazen o dedigi lafi yer bazende ben zaten boyle olmazsa evlilik yurumez.

Evlendigimizden beri sadece 2-3 defa arkadaslariyla gezmeye gitmistir. Izin vermedigimden degil sadece 1 gunumuz var onuda birlikte gecirmekten zevk duyuyoruz :)
Ikimizde cok inatciyizdir , bazen o dedigi lafi yer bazende ben zaten boyle olmazsa evlilik yurumez.
Cok guzel valla 2-3 defa vay bee :)

valla evlendin diye sen onu eve hapsetceksen yada aynı şekilde sen onu bu iş yürümez.yapışık ikiz gibi hiç sevmem.herkesin arkadaşlarıyla dostlarıyla ayrı görüşmeside gerekir..

Back
X