- 20 Aralık 2014
- 3.010
- 9.325
- 158
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
Teşekkür ederimKırmızı donu ilk yazan sen olmuşsun takdire şayanvarsın danteli eksik olsun
![]()

Kk hayatım boyunca hep bunu yapmak istemiştim, sonunda başardım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederimKırmızı donu ilk yazan sen olmuşsun takdire şayanvarsın danteli eksik olsun
![]()
çok iyi ben de şunu yazmazsam çatlarımBunu yapmazsam çatlarım:
Kırmızı gecelik ve iç çamaşırı giyilmeli![]()
çok iyi ben de şunu yazmazsam çatlarım
iç gıcıklayıcı fantazi gecelik giy yemek hazırla masada mum yak yatağın üzerine gül yaprakları koy
Ha tabi ben evlendim ama bunlara uymadım orası ayrı :)Benim çocukken sağdan soldan duyduğum:' dışarda hanımefendi, mutfakta aşçı, yatakta ... :) '
Espri güzel tamam ama hakkaten benimki kırmızı gecelik deyince aklı çıkıyor beaBunu yapmazsam çatlarım:
Kırmızı gecelik ve iç çamaşırı giyilmeli![]()
Kırmızının şanı boşuna değilmiş demekEspri güzel tamam ama hakkaten benimki kırmızı gecelik deyince aklı çıkıyor bea
Laf boşuna değil yani![]()
Kırmızının şanı boşuna değilmiş demek![]()
Cok guzel valla 2-3 defa vay bee :)Evlendigimizden beri sadece 2-3 defa arkadaslariyla gezmeye gitmistir. Izin vermedigimden degil sadece 1 gunumuz var onuda birlikte gecirmekten zevk duyuyoruz :)
Ikimizde cok inatciyizdir , bazen o dedigi lafi yer bazende ben zaten boyle olmazsa evlilik yurumez.
Onuda ben kovdum temizlik yapicaktim ayak altinda olmasin diyeCok guzel valla 2-3 defa vay bee :)