Evlilikte bunlar ne kadar önemli???

bir taraftan bakarsanız hepsi önemli...
diğer taraftan bakarsanız hiç biri önemli değil...
kişinin hayattan beklentisine göre değişir..neyi sorun yaparsanız o sorundur...
bence arkadaşınız bu çocuğu sevmiyor...
eğer mantıklı bakıyorsa da bana göre mantıklı bir ilişki değil...

evlilik boyutuna taşınmış değil.. ama eğer başlanırsa ciddi bir ilişki olucak.. ve çocuğun demesine göre fazla uzatmak istemiyormuş, yani kısa bir süre sonra nişan ve evlilik diyormuş.. dün buluştular hatta bende gittim:):):) arkadaşım yanlız gitmeyi istemedi ilk buluşma tlfda zaten resmiyiz birde konuşçak hiç birşey bulamam ben dedi... ben arkadaşım onları tanıştıran ortak arkadaşları ve çocuk buluştuk... çok elit biyerdi.. çocuk arkadaşıma çiçek getirdi bizede tek gül almış katkılarımızdan dolayıymış.. yani ilk bakıştı eğitim farkı çokta farkedilmiyor.. çocuk kendini geliştirmiş..ama arkadaşım bu seferde görüntüsüne takıldı... biraz fazla kglolu 1.83 boy 99 kg:):)yada arkadaşım bahane arıyorda olabilir... içine pek sinmediği için... bilemiyorum başlamadanda bitebilir yani..

sayılan sebeplerın onemlı oldugu dusunmuorum ...egıtım sart denmış her egıtımlı kısı ınsan olamıor yada kulturlu olamıyor maalesef ..hep savunmusumdur okumakla cahıllık gıder eseklık bakı kalır ..kendım de turkıyenın en ıı fakultelerınden bırınden mezun olmama ragmen okuldakı cevrem ınsanlar aman aman hayat gorusu olan kısıler degıllerdı hatta cogu zaman bana cok sığ gelırlerdı hala da öylee..unıversıte egıtımın cok sey kazandırdıgını dusunmuyorum onemlı olan aıleden alınan egıtım ve terbıye saglam karakterlı olma her seyden once...bunu da hıcbır unıversıte kazandıramaz ...arkadasınızın bu krıterlere gore degerlendırmede bulunmasını onerırım ben ..

erkek kendını gelıstırmısse zaten kompleksı de yoktur neden olsunkı ?..afedersınız mal gıbı unıversıteye gelıp aynı odunlukta cıkan zerre nasıp alamayan erkekler o kadar cok kı ama onemlı olan bısey o da aıleleler arası gelenek gorenek farkı..bunun onemlı oldugunu gordum ozellıkle batılı bı aıle ıle dogulu aıleler zıtlasabılıyor 2 halam ve bır kuzenımde gordugum sorunlar hep bu kokenlı...

en azından 1 ev ne demek yahu
1 ev 100 bın lira zaten, genc bır erkekte bır ev kolay bulunabilen bir şey değil.

nerede o 100binlik ev hemen alıyorum.... :lepi:
100bin neymiş 200-300...
ev şart değil ama bence böyle detaylı tanışmadan, aileyi karşıya alarak olmaz o iş..
eğitim durumu çok önemli, bence denk olmazsa en büyük sıkıntı orada.. insan kavga ederken abuk sabuk laflar edebiliyor, aile karşı ise bu aşağılık kompleksi yaratabilir...
iyi düşünsünler derim ben..

hem sevgi yok hem de denklik yok
neden peki evlenmek istiyor? yasim geldi diye mi

sevgi varsa arada demekki kafaları uyuşuyor düşünce tarzları aynı evlenebilir derdim ama madem sevgi yok sırf evlenmek için de evlenmesin.
eğitim şart diyenlere katılmıyorum. nice üniversite mezunu adam olamamış insan var. maalesef adam olmanın yolu üniversiteden değil kişilikten geçiyor

- doğulusu batılısı lazı çerkezi insan olsun yeter.anlaşabiliyorlarsa ne ala

neden öyle dıosunuz kı neden sans vermesınkı .....kımse ne olacagını bılemez belkı hayatının askı odur .belkı mutlu bı evlılıgı olacak tanımadan bılınmezkı onyargılarla yaklaşmasın arkadasınız tabı sızdee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…