Evlilikte bunlar normal mi

Çocuk yapmayın bari uzunca bir süre. Atlı kovalar gibi okul bitmeden evlenmişsiniz. Bir de köy işleri falan 💆 hani tamam ben de çok geç evlenmedim ama hani evlenirken akıl bir kutuya konup da denize atılmaz ki. Az mantık ayol adamla ortak noktaniz olmadığı bellidir. Hiç mi bir yerde çay içip sohbet etmediniz? İnsan oturması, kalkması, sohbeti, yemek yiyis tarzı ile bile kendini belli eder. Şimdi rüyadan uyanmış gibi ama ortak noktamız yok demeniz çok tuhaf.

Bekle okulunu bitir, işe gir sonra da paşa eşine tekmeyi vur. Seni sürekli köye götürüyordur anne babasına . Emin ol ki sonra o anne babaya da sen bakacaksın. Bir de lütfen hemen çocuk yapma çünkü gidişat pek iyi değil.

Herkese merhaba
Yeni evliyim evliliğimizin ilk ayları köyde geçti bağ bahçe işleriyle,onlar bitti evime döndüm derken üniverste başladı yine bir yoğunluğa girdim son sene de olduğum için stajlar,dersler, ev sorumluluğu derken yoğun bir hayatim var.
sıkıntım şu ki
Yeni evliyiz ama çok monotonuz normal mi diye çok düşünmeye başladım.
Her gün yaptığı şey işten gelip yemeğini yiyip ,çayını alıp koltukta tv izlemek.Maddi sıkıntılarımız var geçim yönünden kiradayiz benim okul masraflarim filan derken hadi dışarı çıkalım bile diyemiyorum.,zaten o da hiç cikmak istemez hep yatmak ister yoruluyorum diye 😕 bersber hiçbir sey yapamıyoruz konuşamıyoruz bile sus pus oturuyoruz.Ortak hiçbir yanımız yok.Gel kitap okuyalım desem gelmez,ders çalışıyorum merak bile etmiyor sen napiyorsun diye elinde telefon hep oyunda.Önceden güzel sözler söylerdi,seni seviyorum bile duymuyorum artık ağzından ben dersem söylüyor.
Evdeki tek işim temizlik yemek çamaşır ve gece olunca yatış hayatımız bundan ibaret.
Haftasonu da köyde çünku köy işleri hiç bitmiyor yani haftasonu da beraber çıkamıyoruz bir şeyler yapamıyoruz.
Bazen ne zorum vardı da evlendim diyorum.Cok sevdim çok severek evlendim ama bu hayat beni çok üzüyor bu evlilik beni mutlu etmiyor.Eşime sürekli daha 7 aylık evliyiz çok monotonuz konuşmuyoruz,ortak bir tarafımız yok desem de evet diye gecistiriyor.Napsam bilmiyorum tek istediğim okulu bitirmek ve bu psikoloji beni çok yoruyor.Içimi dökmek istedim sadece erkenden evlenirsen böyle olur demeyin lütfen.
Benimkide böyle hep monotonum sabahtan akşama kadar çocuk bakiyorum eskiden severek yaptığım seyler artik yok cok sıkıcı biliyorum bu durumu biryere benimle gitmez dogru duzgun gitsekte burnumdan getirir birsey konussam veya bir fikir söylesem hemen tepki verir insan istiyorki herkez aynı anlayışta olsun ama yok yemek yaparim yaptığım yemegide begenmez sürekli laf soyler kendi yaptigi yemek onun gozunde en onemlisi boyle oluncada nasil evde huzur olacak kimsenin kimseye saygisi yok anlayisi yok

Konu sahibi okulu bitirip mesleğini icra etmeye başla bir an evvel.
Uzunca bir süre çocuk yapmayı aklından geçirme bile.
Ben bu evlilikte bir gelecek göremedim önceki konuyu da okudum.
Eşiniz pasif,rafine zevkleri olmayan,ruh emici biri gibi geldi bana.
Sizden güya 8 yaş büyük ama siz daha olgunsunuz.
Hafta sonu dinlenecegim evimde diyemiyor ailesine koca adam olmuş.
Neyse sen okul bitince ise güce bak ailesini de takma hiç gidip gelme ev işlerini de salla.
Sen hala okuyorsun bunu bilerek evlendi sana yardımcı olması gerek kocanın.

Back
X