Herkese merhaba
Yeni evliyim evliliğimizin ilk ayları köyde geçti bağ bahçe işleriyle,onlar bitti evime döndüm derken üniverste başladı yine bir yoğunluğa girdim son sene de olduğum için stajlar,dersler, ev sorumluluğu derken yoğun bir hayatim var.
sıkıntım şu ki
Yeni evliyiz ama çok monotonuz normal mi diye çok düşünmeye başladım.
Her gün yaptığı şey işten gelip yemeğini yiyip ,çayını alıp koltukta tv izlemek.Maddi sıkıntılarımız var geçim yönünden kiradayiz benim okul masraflarim filan derken hadi dışarı çıkalım bile diyemiyorum.,zaten o da hiç cikmak istemez hep yatmak ister yoruluyorum diye

bersber hiçbir sey yapamıyoruz konuşamıyoruz bile sus pus oturuyoruz.Ortak hiçbir yanımız yok.Gel kitap okuyalım desem gelmez,ders çalışıyorum merak bile etmiyor sen napiyorsun diye elinde telefon hep oyunda.Önceden güzel sözler söylerdi,seni seviyorum bile duymuyorum artık ağzından ben dersem söylüyor.
Evdeki tek işim temizlik yemek çamaşır ve gece olunca yatış hayatımız bundan ibaret.
Haftasonu da köyde çünku köy işleri hiç bitmiyor yani haftasonu da beraber çıkamıyoruz bir şeyler yapamıyoruz.
Bazen ne zorum vardı da evlendim diyorum.Cok sevdim çok severek evlendim ama bu hayat beni çok üzüyor bu evlilik beni mutlu etmiyor.Eşime sürekli daha 7 aylık evliyiz çok monotonuz konuşmuyoruz,ortak bir tarafımız yok desem de evet diye gecistiriyor.Napsam bilmiyorum tek istediğim okulu bitirmek ve bu psikoloji beni çok yoruyor.Içimi dökmek istedim sadece erkenden evlenirsen böyle olur demeyin lütfen.