- 17 Nisan 2020
- 384
- 210
- 18
- Konu Sahibi Paradise lost
Sevgili kk üyeleri sizle hem dertleşip hem de akıl almak istiyorum ben 1 yıllık evli biriyim eşim sürekli başkasını sözüne gelip evde tartışma çıkaran birisi. Ufacık bir konuya takılıp beni eleştirir hakaretler eder. Ailemin önünde onlara çok iyi davranır ama evde bana soğuk davranır ikimiz çalışıyor olsakta hep benden hizmet bekler. Ben yapmazsam ya soğuk davranır günlerce ya beni veya ailemi eleştirir. Bazen çok ağır hakaretler eder. Bir ablası var sürekli eşimi kendi tarafına çekip eşime beni kötüler. Eşim de çoğu zaman onun lafına gelir. Eşime düzelmesi için zaman verdim ama gördüm ki ablası her fırsatta yine aramızı açabiliyor çünkü eşim buna izin veriyor. Ablası da ne zaman yan yana gelsek alttan altta eşimin önünde bana laf sokar. Artık ben de yıprandım eşimin benim arkamda olmamasından ve boşanma kararı aldım. Ailem ise sürekli her evlilikte olur erkekler sinirlenince hakaret ederler diyorlar. Eşimin gelip hatasını anlayıp ben düzelecek değişecem demesini istiyorum eğer öyle olmayacaksa da boşanacam. Ama ailem eşimle konışıp bizi buluşturmak istiyor adım atan yani babam eşim barışmak için adım atmıyor. Ben artık çok soğudum ama ailem ise çok değerimden düşürüyor sorunları yaratan eşim o yüzden düzeltebilecek kişi de o ama babam kendi düzeltmeye çalışıyor. Bu yüzden eşim bana sen ayrılsan bile ailen kendi eliyle seni geri getirlee diyor. Bu yüzden evliliğimde hiç değerim olmuyor eşim sürekli ailemi memnun etmeye çalışıyor beni değil benim istediklerimi önemsemiyor çünkü ayrılınca da babamı tanıdığı için onun sorunları kendi çözeceğini biliyor. Siz olsanız bu durumda ne yapardınız?