- 25 Ağustos 2018
- 750
- 177
- 103
- Konu Sahibi Yalniz dertli
-
Peki cinsellik olmaz ise evli olmanin.bir anlamı var mıdır?Evliligin ustune kuruldugu yegane amac cinselliktir. Tum sorunuza cevap olarak evet cok onemli.
Cinsel hayat olmayan çiftler n3 kadar sağlıklı, olmaz ise sorum var mıdır?Cinsellik elbette önemli
Yok canım o kadar da değil . Sadece belli bir zamandan sonra olmaz ise ne olur durum anlamında sordum ?Eee o zaman normal arkadaş olun. Niye evlendiniz
Uzaklasirsnz kavga edersnz sogursunuz erkeklerin durabildiği maksimum iki gundurYok canım o kadar da değil . Sadece belli bir zamandan sonra olmaz ise ne olur durum anlamında sordum ?
Ozaman benimki bi istisnaUzaklasirsnz kavga edersnz sogursunuz erkeklerin durabildiği maksimum iki gundur
Ozaman benimki bi istisna
Cinsel hayat olmayan çiftler n3 kadar sağlıklı, olmaz ise sorum var mıdır?
Peki.bu süre iki günden uzun ise , hafta hatta aylar kadar uzun bir süre uzak durursa erkek ? Ya da bu konuda bir yaklaşım istek yoksa erkekte ?Uzaklasirsnz kavga edersnz sogursunuz erkeklerin durabildiği maksimum iki gundur
Arkadaş olarak da değil de , mesela yat odasına geçince bir istek yoksa ya da bir arzu bu yönde bir belirti yoksa erkekte ?Karşı taraf arkadaş olarak yaşamayı kabul eder mi bilemem
O zaman sorun onda tedavi olsun doktora gitsn bencePeki.bu süre iki günden uzun ise , hafta hatta aylar kadar uzun bir süre uzak durursa erkek ? Ya da bu konuda bir yaklaşım istek yoksa erkekte ?
Ne olabilir ki acaba sorun olarak ?O zaman sorun onda tedavi olsun doktora gitsn bence
Nasıl yaniOzaman benimki bi istisna
Hafta bir yetiyor esime onu demek istedim :)Nasıl yani
Arkadaş olarak da değil de , mesela yat odasına geçince bir istek yoksa ya da bir arzu bu yönde bir belirti yoksa erkekte ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?