Evlilikte cinsel yaşam?

Telefonunda bakıyorum da normal erkek arkadaşlarıyla konuşuyor sürekli . Hani onlara da saçma foto atmamış atmaz da . Onun dışında bisey yakalamadim pek .

Yok öyle bisey araştırdım. Kendisine soramadım . kırıcı olmak istemem
o zaman ona yetiyordur belki. belki iş yerinde çok yoğunsa o da olabilir.neyse tek sorunun bu olsun idare et o zaman eğer konuşamayacaksan kabullen.

a bak aklıma bir şey geldi. erotik kıyafetler filan giysene süpriz yap onun için hazırlan süslen mesela.......

Enteresan erkekler var mi derseniz var var çok duydum valla hafta da 1 gecede de 1 olanları var fantazi yok romantizm yok çogunlugu da sonuca odaklılar
nefes alsın yeter muhabbeti galiba.

Evlilikte cinsel yaşam çok önemli. Bir nevi amaç o değil mi zaten, sevgili olmaktan ayıran temel özellik Bence normali çalışan çiftler için haftada 1-2.. Aslında bu sayı evlilikten evliliğe de değişkenlik gösterebilir. İş stresi, sorumluluk yorgunluğu, çiftlerin cinselliğe bakış açısı bu rakamı değiştirebilir. 3 yıllık evliyim, eşimin çok stresli dönemlerinde 1 ay boyunca ara verdiğimizde olmuştur. Bu tip durumlarda eşler anlayışlı olmalı diye düşünüyorum.

Bu iyi mi .genelde herkes buna kötü diyor . Hani erkek fazla.duramaz derler ya O acıdan?
Ya çok saçma. Her erkeğin mizacı farklı erkek arkadaşımın tanıdığı var evli adam 2 hafta da 1 kez birlikte oluyorlarmış eşiyle. Kimisine böyle yetiyor.. Ama genelleme yapılırsa 2 bilemeden 3 günde bir erkek ister GENELLEME. Herkes bunun içinde olacak diye bir kaide yok

Ya orasi öyle tabi . Ama bu süre 3 ay kadar bir süre olabilir mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…