- Konu Sahibi Yalniz dertli
-
Olur olur öyle bir tanıdığımda vardı ama muhtemelen mastbasyon yapıyor. Yada bir problem var okadar Normal değil bence tabiki.Ya orasi öyle tabi . Ama bu süre 3 ay kadar bir süre olabilir mi ?
Bir erkek 3 ay boyunca esiyle beraber olmuyorsa ve kendi kendine de birşeyler yapmiyorsa libidosu baya düşüktür. Zaten bir süre sonra ruyalanmasi gerekir. Kasık ağrısı olur erkeklerde. Benimkisi adet dönemini zorla atlatiyor.valla bilemedim benimkini. Önceden böyle olmayıp sonra olması tuhaf değil mi
Mast yapması da normal mi sürekli olarak ?Olur olur öyle bir tanıdığımda vardı ama muhtemelen mastbasyon yapıyor. Yada bir problem var okadar Normal değil bence tabiki.
Bir erkek 3 ay boyunca esiyle beraber olmuyorsa ve kendi kendine de birşeyler yapmiyorsa libidosu baya düşüktür. Zaten bir süre sonra ruyalanmasi gerekir. Kasık ağrısı olur erkeklerde. Benimkisi adet dönemini zorla atlatiyor.
Benim ki de istisna !!Ozaman benimki bi istisna
Cok sükür yalniz degilmisimBenim ki de istisna !!
Sizde durumlar nasıl
Aynı derken :) başını bilmiyorum ki , bizde durumlar fena , zoraki ilişkşye giriyor , libidosu çok çok düşük , artık gerçekten sevilmekmsitiyorum diye bağırasım var , siz de de böyle bişey miCok sükür yalniz degilmisim
Ayni degisen bisey yok
Sevişmek istiyoruım diye bagırcammmmmAynı derken :) başını bilmiyorum ki , bizde durumlar fena , zoraki ilişkşye giriyor , libidosu çok çok düşük , artık gerçekten sevilmekmsitiyorum diye bağırasım var , siz de de böyle bişey mi
Keşke benimkine de yetmeseBen şoknasil duruyor yaw
Walla komik gibi ama aslınd a çok yaralayıcı bir durumSevişmek istiyoruım diye bagırcammmmmsesli güldüm ya
Canım bende şakasına güldüm ya yanlış anlamaWalla komik gibi ama aslınd a çok yaralayıcı bir durum
Öyle sinirli öyle mutsuz bir İnsan haline döndüm ki ,
Terapist terapist geziyorum , ben erkek olsam gider adam gibi tedavi olurum
Nasıl rahatsız oluyor anlamadim bi değişikler yaa...Keşke benimkine de yetmese
, benimkine yettiği gibi bi de üstüne ereksiyon sorunu yaşıyor , ben de normal istekli biriyim , benim istekli olmam dan bile rahatsız.
Ben de anlayamıyorum maalesefNasıl rahatsız oluyor anlamadim bi değişikler yaa...
Yooo seninki kadar mühim degil bizim durum :)Aynı derken :) başını bilmiyorum ki , bizde durumlar fena , zoraki ilişkşye giriyor , libidosu çok çok düşük , artık gerçekten sevilmekmsitiyorum diye bağırasım var , siz de de böyle bişey mi
O daha kötü değil mi ve hep o şekilde hayat geçer mi olur muYa ben anlamam gerçekten bu durumu bir erkek eşi varken aynı evde aynı yatakta nasıl bir şey yaşamaz bu kadar süre, ya hayatında biri var ya da mast.... tercih ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?