Evlilikte cinsellik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

gibivegibi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2015
464
En iyi cevaplar
1
696
103
33
Merhaba arkadaşlar,

Bu konuyu açmak bile çok zor benim için. Yaklaşık 2 senedir evliyim hâlâ eşimle bir ilişkimiz yok. Benim de çok utangaç bir yapım var. Sarılırız yada minik öpüşürüz o kadar. Evlenmeden önce de öyleydi. Bu arada çok zor zamanlar atlattık, eşim beni çok destekledi. Anlayışlıdır, kariyeri iyi, ev işlerini benden daha çok yapar. Ve yakışıklı olmasına rağmen benden önce hiç sevgilisi olmamış sanırım. Ikimiz de 30 larımızın başlarındayız. Neler önerirsiniz, nasıl bir konuşma yapmam lazım? Açıkçası sanki benim de ona karşı romantik hislerim azaldı. Bir hafta boyunca denemek için hiç sarılmamayı düsünüyorum.

En iyi cevap
2 sene boyunca hiç ilişki olmaması normal mi sizce? Bunca zaman konuşmadınız mı?
Normal değil farkındayım, ben de sürekli bişeyler olduğu için erteledim kafamda. Daha doğrusu genel olarak destekleyici biriyken bunu sormak ya da sorun etmek ayıp geldi. Aslında baskıcı bir ailede büyümedim ama nasıl yetiştiriliyoruz biliyorsunuz. Ve açıkçası kırmadan nasıl konusacağımı bilmiyorum. Düzenli terapiye gidiyorum bir süredir, doktoruma bile diyemedim. Acaba eşime direkt çift terapisine gitmeye mi önersem?
Fark etmeyebilirsiniz çok iyi gizliyordur vs vs. Paravan evlilik yapmış olabilir. Yoksa mümkün değil bir erkek karısına 2 yildır hiç dokunmasın bir şey yapmasın.
Ama siz daha konuşamıyorsunuz bile nasıl olacak bilemem? Evlenmeden önce konuşuluyor artık beklentiler istekler bunda utanılacak bir şey yok. Evli bir insanın eşinden cinsellik beklemesi kadar doğal bir şey yok.
Haklısınız, bilmiyorum keşke farklı bir sekilde yetistirilseydik. Ben anneme azıcık dedim pek umursamadı. Nasıl bir konuşma yapmam lazım bilmiyorum, bizim çocugumuz olmaz ki çocuk seviyor. Bizim nasıl çocugumuz olacak mı diye mi sormam lazım.

Aynen sorunlar atlattık demişsin ama sonraki yorumlarda mavi hap deyince bu sefer eşin 2 yıldır hiç girişimde bulunmadiysa yazmaya elim varmıyor ama gay de olabilir veya başka sorunlar da olabir sen değil eşin tedavi olsun
Benden kaynaklı bir sorun yok zaten, varsa da anlayamam 😃 sadece böyle şeyleri erkeklerden beklerim. Ama ben de sarılırım öperim uzak durmam çekici bulduğumu belli ederim.
Gay olsa bu zamana kadar anlamazdim, cünkü hicbir kimseye karsi bir seyini görmedim. Aseksüel olabilir gerci. Geyse zaten cok kötü.

Ev işlerinde vs. de çok yardımcı normal bir erkeğe göre, bilmiyorum hani kompanse etmek için mi yapıyor, içinden gelerek değil de

Benden kaynaklı bir sorun yok zaten, varsa da anlayamam 😃 sadece böyle şeyleri erkeklerden beklerim. Ama ben de sarılırım öperim uzak durmam çekici bulduğumu belli ederim.
Gay olsa bu zamana kadar anlamazdim, cünkü hicbir kimseye karsi bir seyini görmedim. Aseksüel olabilir gerci. Geyse zaten cok kötü.

Ev işlerinde vs. de çok yardımcı normal bir erkeğe göre, bilmiyorum hani kompanse etmek için mi yapıyor, içinden gelerek değil de
Hiç öpüşürken veya yakinlastiginda sertleşmiş erekte olduğunu falan gördün mü

Farketmeyebilir. bunun sizin icin faydali olacagini dusunmem. Cok acik bir insan olmasaniz da zamanla aranizda bu arzunun olusmasi gerekirdi. Demek ki ikinizde de istek yok. Kadin olarak sizde istek olmamasina cok hak veriyorum, belli ki çekingen birisiniz ve hepimiz de seks yapmama baskisi ile buyuyoruz, bence evlendikten sonra bu baskidan zihnimizin siyrilmasi zor oluyor. Ama erkek olarak onun uzak durmasını anlayamiyorum. Cok mu baski ile buyumus? Zaten seks yapmiyorsaniz mavi ilaca neden ihtiyaç duysun ki? Nasil birisi? Cok sessiz, sakin, sanki travmasi varmis gibi mi?

Ben olsam bir aksam yakinlasir, isi yatağa ve sonuna kadar gotururum. Yani fiziksel ilerlerim.
Evet beni güzel anlatmışsınız, ben dediğiniz gibi de yapmıştım o da başarısız oldu.
Şimdi tatilimiz var, belki öyle hamle yaparım, ama zorlamak da istemiyorum biraz gururuma dokunuyor. Dudaktan öpüşürken bile gözünü kapatıyor.
Mavi ilaca belki lazım olur diye almıştır, bilmiyorum.
Ailesi baskıcı değil. Normal bir insan sessiz de değil. Sadece ben bir kere cinsel organına dokunurken (ve sert değildim) dokunma demiști. Küçükken 'göster amcana vs' denir, ben de hiç uygun bulmuyorum, ondan kaynaklı dokunulunca rahatsız oluyormuş. Oradan bir travması var, ne kadar ciddi bilmiyorum.

Açıkçası doktora bile gitsem yada burada yazsam bu zamana kadar niye demedin gibi bir tepki almaktan da korktum, yada tek derdin bu olsun gibi.

Ama yani en basitinden bizim nasil çocugumuz olsun, zaten böyle bir evlilige çocuk getirilir mi?

Ürolojiye mi gitse bi eşiniz yani 2 sene olmamış da neyi bekliyor.. tedavi içinde çaba harcamıyorsa size karşı ilgisi yok demektir . Farklı yönelimleri vardır
Sizle ilişki yoksa mavi hap ne alaka
Hic hakkında bir kere bile konuşmadı. Ama hani bir gün çocuğumuz olursa ona bakarım şöyle güzel vs. diye, nasil olacaksa.

Hic hakkında bir kere bile konuşmadı. Ama hani bir gün çocuğumuz olursa ona bakarım şöyle güzel vs. diye, nasil olacaksa.
Valla saçma ya çocuğumuz olsa die konuşup sizde bu çocuk nası olacak diyemıyorsanız boşanın gitsin eşiyle konuşamayan çift mi olur sizde iletişimde yoksa nasıl gectı bu 2 sene hayret ettim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X