- 24 Aralık 2015
- 524
- En iyi cevaplar
- 1
- 718
- 103
- 33
- Konu Sahibi gibivegibi
-
Benim değişeceğine yönelik gram ümidim yok sağlıklı düsününce, ama bazen şu mu bu mu diye düşünüyorum kendimceBugüne kadar nasıl geldiyse bundan sonra da öyle gider. Boşa kürek çekiyosun. Hayat senin hayatın, dilerim doğru karar verirsin
Ya gay ya aseksüel benceBenim değişeceğine yönelik gram ümidim yok sağlıklı düsününce, ama bazen şu mu bu mu diye düşünüyorum kendimce
Bence de öyle. Zaten heteroseksüel bir erkek en azindan doktora giderdi çözmeye calisirdi diye düşünüyorum. Eşim ilişkimizin olmamasından değil benim konuyu açmamdan rahatsız oluyorYa gay ya aseksüel bence
Hiç bir cinsel deneyim yaşamamış mı?Bence de öyle. Zaten heteroseksüel bir erkek en azindan doktora giderdi çözmeye calisirdi diye düşünüyorum. Eşim ilişkimizin olmamasından değil benim konuyu açmamdan rahatsız oluyor
Bunu sormadim. Benden önce kız arkadaşı olmamiş. Yakışıklı da, muhafazakar bir yerde de yetişmemiş. Hatta biz arkadasken ona yürüyen kızlar da oluyordu ama görmüyorduHiç bir cinsel deneyim yaşamamış mı?
Adamın karşı cinsle işi yok çünküBunu sormadim. Benden önce kız arkadaşı olmamiş. Yakışıklı da, muhafazakar bir yerde de yetişmemiş. Hatta biz arkadasken ona yürüyen kızlar da oluyordu ama görmüyordu
Aynı iş yerinde çalisiyorduk ve çalışıyoruz. Arkadaslıktan evrildi covid döneminde. Ama sevgiliyken ilişkimiz olsun ve devam etsin diye ben zorladım açıkcasi. Kimi zaman bir taraf daha israrcı olur ya o bendim. Sonra ben yurtdışında iş buldum. Onun da gelmesi kolay olsun diye hızlıca evlendik. Evlendikten 3 4 sonra da zaten yurtdışına taşındık. Açıkcasi sevgiliyken evlenmeye pek gönüllü degildi. Hatta babam cinsel problemleri var bence demişti. Nereden bildi, bilmiyorum.Siz nasıl tanıştınız?
Baban nasıl bir sorunu olabilir demiş miydi?Aynı iş yerinde çalisiyorduk ve çalışıyoruz. Arkadaslıktan evrildi covid döneminde. Ama sevgiliyken ilişkimiz olsun ve devam etsin diye ben zorladım açıkcasi. Kimi zaman bir taraf daha israrcı olur ya o bendim. Sonra ben yurtdışında iş buldum. Onun da gelmesi kolay olsun diye hızlıca evlendik. Evlendikten 3 4 sonra da zaten yurtdışına taşındık. Açıkcasi sevgiliyken evlenmeye pek gönüllü degildi. Hatta babam cinsel problemleri var bence demişti. Nereden bildi, bilmiyorum.
Sonra evliligimizde göç etmenin zorluklari, ailemizde kayıplar yaşadık (biri de babam). O zaman bana çok destek oldu, ben de ona.
Ürolojide ne testler yapıldı hormon mu bakıldıAramizda hiçbir şey yaşanmadı. En son bir ay önce konuşmuştum. O konuşmamimın üstüne çok depresif oldu, işe bile gitmedi. "Ben artik dayanamam, aklıma kötü şeyler geliyor" dedi. Öyle olunca ben de bir süre onu ve kendimi saldim. Ama görüyorum ki hiçbir şey değismeyecek. Üstelik gelecekte çocuğumuz olursa vs. muhabbeti bile yaptik arada, sanki leylekler getirecek
Evet, pek detayli değildi. Ona da checkup kapsamında götürmüştümÜrolojide ne testler yapıldı hormon mu bakıldı
O da yok. Sarılır öper, ama aramızdaki fiziksel temas neredeyse liseli sevgililer kadar.Cinsellik evliliğin yarısı bence evet önemli ama sizi diğer yollarla rahatlatma girişimi de mi yok?
İyi bi eş kolay bulunmuyor kararsız kaldım
Bu isteğinizi belirtin benceO da yok. Sarılır öper, ama aramızdaki fiziksel temas neredeyse liseli sevgililer kadar.
Belirttim, hem indirekt olarak, hem de konuştum da. Birlikte çok vakit geçirmiyoruz ondan oluyor vs. dedi. Ama yine değişen bişey olmadi. Cinsel terapiste de devam etmedik. Ben gecelik giysem vs. de fark etmedi, toplam ön sevişmemiz bile çok azdır. Hatta benim yakın olma çabamdan bile sanki rahatsız oluyor, bu bana da öyle geliyor olabilir.Bu isteğinizi belirtin bence
Belirttim, hem indirekt olarak, hem de konuştum da. Birlikte çok vakit geçirmiyoruz ondan oluyor vs. dedi. Ama yine değişen bişey olmadi. Cinsel terapiste de devam etmedik. Ben gecelik giysem vs. de fark etmedi, toplam ön sevişmemiz bile çok azdır. Hatta benim yakın olma çabamdan bile sanki rahatsız oluyor, bu bana da öyle geliyor olabilir.
Evet dışarıdan bakınca sapasağlam duruyor genç, yakışıklı.O zaman bence kesinlikle başka bi sorun olabilir psikolojik vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?