- Konu Sahibi gibivegibi
-
Gay bu ya.depresyonda olsa denerdi.bildiği birşey var demek ki denemiyor bile.Belirttim, hem indirekt olarak, hem de konuştum da. Birlikte çok vakit geçirmiyoruz ondan oluyor vs. dedi. Ama yine değişen bişey olmadi. Cinsel terapiste de devam etmedik. Ben gecelik giysem vs. de fark etmedi, toplam ön sevişmemiz bile çok azdır. Hatta benim yakın olma çabamdan bile sanki rahatsız oluyor, bu bana da öyle geliyor olabilir.
Bu eş değil ki arkadaş.Cinsellik evliliğin yarısı bence evet önemli ama sizi diğer yollarla rahatlatma girişimi de mi yok?
İyi bi eş kolay bulunmuyor kararsız kaldım
O ne demekArkadaslar secenekleri yazmıslar. Bir diger secenegide ben söyleyim; madonna fahişe sendromu olabilir.
Ben de öyle düşünüyorum. Ben her düşündüğüm anlaşılır, ama eşim öyle değil kapalı kutuGay bu ya.depresyonda olsa denerdi.bildiği birşey var demek ki denemiyor bile.
Kaplı kutu yani birşeyleri saklıyor olabilir mi.inşallh çözülür sizin bu sorununuz ya.Ben de öyle düşünüyorum. Ben her düşündüğüm anlaşılır, ama eşim öyle değil kapalı kutu
Olabilir. Çözüleceğine dair de hiç umudum yok, çünkü hiç cabası da yokKaplı kutu yani birşeyleri saklıyor olabilir mi.inşallh çözülür sizin bu sorununuz ya.
Çabası da yoksa boşanma mantıklı bence. Babanızın söylediği de benim çok ilgimi çekti nereden bilmişOlabilir. Çözüleceğine dair de hiç umudum yok, çünkü hiç cabası da yok
Keşke babam olsaydı şimdi beni desteklerdi diye düşünüyorum.Çabası da yoksa boşanma mantıklı bence. Babanızın söylediği de benim çok ilgimi çekti nereden bilmiş
Bunu ben de soruyorum, üstelik bana hiç demedi bile önceden. Kendini ne yalan söyleyeyim çok acındırıyor "sen beni boşarsin zaten. Ayrilsan hemen birini bulursun" vs.
Allah razı olsun, inşallah.Mağdur edebiyatı yapmasın boşuna. Seni kandıran o. 2 yıldır mağdur eden o. Acınacak halde olan sensin. Acındırmasın kendini hiç. Boşanmış bir kadın olarak yolunu çizmeye çalışacaksın. Umarım karşına gerçekten seni hakeden biri çıkar.
Bu kadar üzgün olması ancak hiçbir çaba göstermemesi aşırı garip yaAllah razı olsun, inşallah.
Bu aralar da sürekli 'ben garibanim' diyor. Böyle deme üzülüyorum, dedim. Yine de devam ediyor.
Niye devam ediyorsun anlamıyorumAllah razı olsun, inşallah.
Bu aralar da sürekli 'ben garibanim' diyor. Böyle deme üzülüyorum, dedim. Yine de devam ediyor.
Allah razı olsun, inşallah.
Bu kadar üzgün olması ancak hiçbir çaba göstermemesi aşırı garip ya
Ya çaba gösterecek ve çözülecek ya da ayrılacaksiniz yani böyle sonsuza kadar gidemez, o da biliyor. Elimde tutabildigi kadar tutmaya çalışıyor mağdur edebiyatıyla. Siz bi ciddi konuşma yapın eğer sizi kaybetmeyi göze alamiyorsa tutuşur birseyler yaparAllah razı olsun, inşallah.
Ben bir ay önce ciddi konuşma yapmiştım, "biz böyle devam etmeye ikimiz razı miyiz, ilişkimizin dinamiği değişmeyecek." demistim. Hatta "bitirdin mi?" diye sordu, sonra değişeceğim dedi. Ama hiçbir şey değişmedi tabiki. O konuşmamızdan sonra baya kötü oldu, aklıma kötü şeyler geliyor (intihari kastederek) dedi. Üç dört gün sadece duvara bakarak yaşadı. Benim onu bir daha uyarmaya cesaretim yok. "Sen bir daha bana bişey dersen artık dayanamam" dedi. Bu arada hep çok özenle, gurur sarsmayacak şekilde konuştum, ne konuşacağimı önceden hazırlayıp.Ya çaba gösterecek ve çözülecek ya da ayrılacaksiniz yani böyle sonsuza kadar gidemez, o da biliyor. Elimde tutabildigi kadar tutmaya çalışıyor mağdur edebiyatıyla. Siz bi ciddi konuşma yapın eğer sizi kaybetmeyi göze alamiyorsa tutuşur birseyler yapar
Biraz desteklenmek istiyorum sanırım. Ailem çok karşı çıkıyor, sanki çok yanlış düsünüyormuşum acele ediyormuşum gibi.Niye devam ediyorsun anlamıyorum
Yalnız kalmaktan korkuyor. Sen beni bırakırsan hayatımın sonuna kadar yalnız kalırım, dedi. Aslinda bu sözü bile kötü düşününceYalnız kalmak istemiyor boşanınca sebebinin öğrenilmesinden çekiniyor. Yeniden kimi kandırırım da evlenirim diye düşünüyor. Üzgünlüğü bu yüzden.
Ailene seks olmadığını söyledin mi maddi sıkıntı yoksa desteği başkasından bul ömründen çalmaBiraz desteklenmek istiyorum sanırım. Ailem çok karşı çıkıyor, sanki çok yanlış düsünüyormuşum acele ediyormuşum gibi.
Eşinizin gittigi psikologdan randevu alıp kendiniz gidin. Bu durumu anlatın böyle. Nasıl soyleyeceginiz konusunda size yol gösterir. Eşinizin durumuna hakim biri olduğu için sizi daha rahat yönlendirir benceBen bir ay önce ciddi konuşma yapmiştım, "biz böyle devam etmeye ikimiz razı miyiz, ilişkimizin dinamiği değişmeyecek." demistim. Hatta "bitirdin mi?" diye sordu, sonra değişeceğim dedi. Ama hiçbir şey değişmedi tabiki. O konuşmamızdan sonra baya kötü oldu, aklıma kötü şeyler geliyor (intihari kastederek) dedi. Üç dört gün sadece duvara bakarak yaşadı. Benim onu bir daha uyarmaya cesaretim yok. "Sen bir daha bana bişey dersen artık dayanamam" dedi. Bu arada hep çok özenle, gurur sarsmayacak şekilde konuştum, ne konuşacağimı önceden hazırlayıp.
Söyledim, biliyor annem herseyi. Işte yaşim 33, boşanmış olacaksın bașkasıni bulamazsin, eşin de iyi bir insan vs diyor. Kardeşim de niye acele ediyorsun dedi.Ailene seks olmadığını söyledin mi maddi sıkıntı yoksa desteği başkasından bul ömründen çalma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?