Canım evliliği aşk,sevgi,saygı,hoşgörü,sabır ve cinsellikten oluşn puzzle gibi düşün.Cinsellik yoksa bi parça eksik demektir.
Kusura bakmayın buraya yazıyorum ikide bir ama bende ne yapıcamı bilmyiroum doktora gitmeyi düşünüyorum ama çokta utanıyorum kimseyle paylaşamıyorum ne yapsam bilemiyorum...
Herkes bir sevgi saygı güven sadaattir tutturmuş. Söyle söyleyeyim cinsellik evliliğin en temel taşıdır bence. Bu sıralamalar falanda hikaye. Hepsinin yeri ayrıdır. Hepsinin sağlıklı olması için cinselliğin iyi olması lazım. Cinsellik hiç yoksa ne sevgi ne aşk nede sadakat kalır hepsi bir yere kadar gider ama bir yerde biter. Ayrıca cinsellik erkek için değil kadın içinde önemli.Kısacası bana göre en temel taş cinsellik. Ha ama eşlerden birinin sağlık sorunları olur birden bire cinsel hayat durur aa cinsellik bitti diye evlilik bitmez tabiki.
Sevgili konu sahibi bu utanılacak falan bir durum asla değil. Bu iş için kesinlikle doktora gitmelisin ve bu sorunu yaşayan kişilerden destek almalısın. Sana bu konuyla ilgili link vermiş zaten arkadaşlarımız. Öncelikle orada yazışmaya başla istersen eminim bu sorunu yaamış arkadaşlarımızın sana katkısı olacaktır. Erteleme ve utanma bence. Sevgiler
Kusura bakmayın buraya yazıyorum ikide bir ama bende ne yapıcamı bilmyiroum doktora gitmeyi düşünüyorum ama çokta utanıyorum kimseyle paylaşamıyorum ne yapsam bilemiyorum...
Vajinismus gibi bişey.yoksa eşimi arzuluyorum iş o kısıma gelince olmuyor.kasılıyorum istem dışı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?