Evlilikte cinsellik

Aşk dolu bir evlilikse cinsellik olmazsa olmaıdır o evliliğin...

Bende 2,5 senelik evliyim ilk 15-20 gün bende zorluk yaşadım,kasılma yaşadım..
Ama anestol kremin çok faydasını görmüştüm...

Şimdi de sistit ve vajinit belasıyla uğraşıyorum 10 gündür tık yok mecburen iyileşene kadar..Artık aklımız fikrimiz orda sanki

Kısacası mutlu evlilik=aşk ve cinsellik diyorum..

Canım evliliği aşk,sevgi,saygı,hoşgörü,sabır ve cinsellikten oluşn puzzle gibi düşün.Cinsellik yoksa bi parça eksik demektir.

Kusura bakmayın buraya yazıyorum ikide bir ama bende ne yapıcamı bilmyiroum doktora gitmeyi düşünüyorum ama çokta utanıyorum kimseyle paylaşamıyorum ne yapsam bilemiyorum...

Herkes bir sevgi saygı güven sadaattir tutturmuş. Söyle söyleyeyim cinsellik evliliğin en temel taşıdır bence. Bu sıralamalar falanda hikaye. Hepsinin yeri ayrıdır. Hepsinin sağlıklı olması için cinselliğin iyi olması lazım. Cinsellik hiç yoksa ne sevgi ne aşk nede sadakat kalır hepsi bir yere kadar gider ama bir yerde biter. Ayrıca cinsellik erkek için değil kadın içinde önemli.Kısacası bana göre en temel taş cinsellik. Ha ama eşlerden birinin sağlık sorunları olur birden bire cinsel hayat durur aa cinsellik bitti diye evlilik bitmez tabiki.

Sevgili konu sahibi bu utanılacak falan bir durum asla değil. Bu iş için kesinlikle doktora gitmelisin ve bu sorunu yaşayan kişilerden destek almalısın. Sana bu konuyla ilgili link vermiş zaten arkadaşlarımız. Öncelikle orada yazışmaya başla istersen eminim bu sorunu yaamış arkadaşlarımızın sana katkısı olacaktır. Erteleme ve utanma bence. Sevgiler

Kusura bakmayın buraya yazıyorum ikide bir ama bende ne yapıcamı bilmyiroum doktora gitmeyi düşünüyorum ama çokta utanıyorum kimseyle paylaşamıyorum ne yapsam bilemiyorum...

utanılacak bir durum değil bu bence iyi bir doktora gitmeni tavsiye ederim
burada bu konu ile ilgili paylaşımlar var onları takip etmeye çalış
bu konuda sana yardımları dokunabilir
ama utanma lütfen sonuçta bu suç değil ayıp değil herkesin başına gelebiliyor.

Guleysenaz ağzına sağlık söylediklerine harfiyen katılıyorum

Son düzenleme:
Cinsellik olmadan yaşanan evlilik ev arkadaşlığından farksızdır...
Cinsellik kadın ve erkek olmanın farkındalığını sonuna kadar hissetmektir.
O yoksa, eksikse veya azsa bence evlilik de yoktur, eksiktir ya da bitme noktasındadır.

cinsellik sevgi saygı sadakat hepsi bir bütündür hepsi evlilikte çok önemlidir.bunlardan biri olmazsa evlilik ya biter yada mutsuz bir şekilde devam eder

Gamzeceng sana yardımcı olmak için soruyorum; şuana kadar hiç birleşme yaşayamadınız mı yani hiçbir şekilde organlarınız temas etmedi mi??

canım ilgili başlığı oku oradakileri uygula bu sorununu yenersin inşallah
bu sorun beklemekle geçecek bir sorun değil

evlilikte cinselliğin önemi
evli olan iki bireyin cinselliği önemsediği kadardır.
iki kişinin cinsel ritmi ve fantazi ekolayzırı paralel ilerliyorsa
fikren çıplak sevişebiliniyorsa
düşünce konuşturmalı seks e hayır demiyorlarsa
böylesi doğurgan zevke sefaya kim ne diyebilir?

memnuniyetsiz seks yaşamı iki kişilik mastürbasyondan farksızdır.
ve önemsenecek kadar evli insan sevişirken mastürbasyon yaşıyor.

kendinizi ikna etmeye çalışarak problem gördüğünüzü ertelemeyin,
birçok yeni evlenen birbirine alışıncaya kadar bu süreci yaşar.
birşeyi ne kadar çok deneyimlerseniz, o o kadar kolay gelir,

mutluluklar dilerim size

aa bak bu soru olmadı ,
cinsellik evlilikte olmzsa olmaz dır ,
günümüzde boşanmaların en büyük sebebi ,
eşlerin cinsel anlamda birbirini tatmin edememesidir,
bunu ben demiyorum konunun uzmanları diyor,

bende cinsellikte yeterli olamadığım için az sıkıntılar çekmedim ,
ben kendimi düzelttikçe eşimin bana olan tavırları da değişti ,
ben onu mutlu ettikçe o da benimutlu etmeye başladı(8 yılda anca başardım)
şimdi sorunlarımız en aza indi

cinsellik kesinlikle evliliğin olmazsa olmazlarından, sonuçta siz kardeş arkadaş değilsiniz kar-kocasınız, eşinizle hiç mi ilişkiye girmediniz yani vajinismus tarzı bi durum mu var yoksa isteksizmisiniz biraz açarsanız belki daha yardımcı yorumlar yapabiliriz?

evlilikte cinsellik tabiki önemli. iki taraftan birinde bunu yerine getiremeyecek fiziksel bir durum oluşur o ayrı ama onun dışında olması gereken bir şey cinsellik. cinselliği "erkeğin ihtiyacı, onu bu yolla mutlu etmeliyim" olarak görme. tamamen çift taraflı bir şey bu. sadece fiziksel olarak mutluluktan bahsetmiyorum, iki taraf da birbirini isterse, ikisi de memnun kalarak birlikte olursa eşler arasında daha da yakınlık sağlar cinsellik. sorunun bana da vajinusmus gibi geldi. inşallah yenersin durumunu. cinsellik sadece senin eşine verdiğin bir armağan değil canım, yaşadıkça anlayacaksın iki seven insanın, en özel ve yakın olduğu an bu anlar sadece fiziksel de değil ruhen de. kendin için de çok güzel bir şey.

sıkma canını. zamanla düzelecektir ama yardım almalısın. düzelen bir sürü insan var. ikiniz de sağlıklısınız neden bu yakınlıktan mahrum kalasınız? utanma da senin durumunda çok kadın var. "yok çok acır, yok erkek zevk alır, kadının görevidir...." bir sürü saçma söylentiler daha çocukken insanın bilinçaltına yerleşiyor.

sevdiğin insanla, üstelik de nikahla Allah huzurunda da helalin olan insanla isteyerek birlikte olmak kadar güzel az şey vardır. dünyanın en iyi anlaşan çiftleri de olsanız, sağlıkla ilgili bir problem de yoksa cinsellik olmadan evlilik illaki bir yerde çıkmaza girecektir. sorunla yüzleşmeyip yardım almaktan kaçmak sadece evliliği hırpalar.

bu forumda aynı şeyleri yaşamış aşmış hanımlar var canım bir sürü doktor var, yazık etmeyin kendinize yardım al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…