Evlilikte cinsellik

Vajinismus gibi bişey.yoksa eşimi arzuluyorum iş o kısıma gelince olmuyor.kasılıyorum istem dışı.

sen vajinusmussun.. sen vajinusmusu içeri girdiğinde kasmak sanıyorsun. sen içeri hiç alamıyorsun ki.. bu daha da zor bir durum ... vakit kaybetme önerdiğim topiği oku, yoksa yıllarca sarkabilir, hem kendini de eşini de böyle zevkli ve doğal bir ihtiyaçtan mahrum bırakma

Merhaba kızlar
bi sorum olacak
cinsellik evlilikte ne derece önemli???
Olmazsa olmazmı?
Olursa herşey daha ılımlı mı olur?

:- Onemli değil demek olmazz ama aman aman da değil yanii.Aşk Sevgi Sadakat Herşyden önemli Ama cinsellikte eşini Kendine dahada bağlarsın Herşeyın yerı ayrıDır

bosu bosuna zaman kaybetmeyin ve doktora gidin lütfen.vajinismus sunuz siz.bu utanilacak bir durum degilki utaniyorsunuz.birkac gün sonra doktora gittiginizi yazin buraya lütfen.

sevdiğin insana dokunmak onu hissetmek..evliliğin bir parçası çok öenemli bir parçası yani seven her iki taraf için de öyle olmalı

Eşimi çok seviyorum.onunla yaptıgım her şeyi seviyorum yenı evliyim ama iş ona gelince.yapamıyorum.kasılıyorum.
Bu bitsin istiyorum artık.eşimi de bu konuda mutlu etmek istiyorum ama yapamıyorum

gamzecim bende 6 aylık evliyim. ve ilk başlarda aynı senin gibi sorun yaşadım ve hemen doktora gittim hiç bir problem olmadığını sadece 2 gün ara vermemizi söyledi.bende ilişkiye girerken tıpkı senin gibi kendimi kasıyordum.bir yakınımın vasıtasıyla jel kullandık. ve o sorunumuz tamamiyle ortadan kalktı.bir dahada olmadı.sana tavsiyem mutlaka jel kullan.bence kesinlikle faydasını görüceksin.o zaman canın yanmıyor.bende öyle olmuştu.allah acil şifa versin canım.

dip not: kim ne derse desin, cinsellik evliliğin %50 sini kapsar..

Bir kiz cocugu ulkemizde yetistirilirken hep evlenene kadar sex yapmamasi empoze edilirek yetisir, genellikle aileden duyulan ikazlarda soyledir....aman sakin elini oraya surme, dokunma orana, erkeklerle gezme...

Hatta annellerimizden , diger bAYAN akrabalardan ve cevredeki bizden buyuk bayanlardan bile hep bir elestri ve ikazlar aliriz. Mesela suslu ic camasiri almak istersin hemen anneler igneler bunlari giymeye utanmiyor musun denilir? evlenince alirsin giyipte gosterecegin birimi var diye azarlar duyulur. genc kizin psikolojisi alt ust olur.Agda yaptirmaya gider veya disardan gelir banyo yapar hemen elestriler baslar sen niye bu kadar SIK banyo yapiliyorsun bir haltlar mi karistiriyorsun... Yaz gunu dehil birsey degil agda yapsan ne oalcak gorenin mi var gibi... Biraz eve gec kalirsiniz hemen laflar baslar ya basina bisi gelseydi ya tecavuz etselerdi ya kirletip atsalardi vs...Simdi hepimiz genelde bu sekilde yetisirken etrafimda arkadaslarimin annesinin yaptiklari da bu yonde oldu hep kizkiza dertlestik arkadaslarimla zamaninda... Ne yazikki aileler ve anneler kiz cocuguna o kadar baski kuruyor o kadar evlenene kadar kendini saklasin yok soyle boyle olmasin diyerek sexi beyinde kotu bir yere koyuyor ki.Insan tabiki bunu uzun yillar asamiyor. Sexin kacinilmasi gereken birsey, toplum baskisi o kadar bayanlarin uzereinde agirlasinca pek cok bayan icin sex tabiki onemli olmaz, olamazda zaten. Bunca yil bastirilmis duygular , psikoljik baskilarda sonra o bayandan evlenip bir gunde cinsel iliskiye girmesi tatmin etmesi ve sexte cok basarili olmasi beklenemez. Cogu bayanin sexi sevmemesi veya onemli gormemesid bundandir. Psikolojik olarak bastirilirak buyutulen insanlarin bu durumdan siyrilmasi veya sexe analam yukleyemezler. Cunku bu durumda sexi diledigince yasamak bile zordur.

Erkekler boyle baskilarla buyumedikleri icin onlarin sexe egilimliymis gibi gozukmeleri cok normal. Cunku bu duygularini hic baskiladan ozgurce yasiyorlar. Kadinla erkek yetistirilis tarzlari acisindan fark olmasaydi kadinlar ayni derecede sexe egilimli olabileceklerdi. Ama bu maalesef soz konusu degil yasadigimzi topumda.

Son düzenleme:
Aynen öyle size katılıyorum....22 yaşıma kadar bu konuda bi bilgi edinmedm edinmeyide suç bildim çünkü aileden böyle geldi ayıp günah bişey.ve biizden 1 gecede seksi kabul etmemiz bekleniyor.olmayınca neden deniyor.kolay bişey değil anlaması zor.

Kesinlikle canim bunda senin sucun yok hicbirimizin sucu yok. Bunca yilin birikmisligini 1 gecede atip ustunden nasil sanki herseyi cok biliyormuscasina yasayabilirsin ki... Hem bakire istiyorlar hemde sonra hersey bilsin kendilerini mutlu etsin istiyorlar bunlar mumkun seyler degil.Aslinda erkeklerde sexe cok duskun degil veya kadinlar daha az dusunuyor diye birsey yok, Erkekler duygularini isteklerini bastirmaz sexi ozgurce yasarken biz hep uzak tutulup bastiriyoruz cunku boyle yapmamiz gerekiyor. Tum bu sartlar altinda maalesef her bayanda sorunlar oluyor.

Evt canım haklısın bakirelik kavramından dolayı kızlarımız küçüklüğünden bu yana cinsellik ayıp yasak ancak evlenirsen yaşayabilirsin düşüncesiyle yetişiyor. Erkekler bu konuda hep özgür yaşıyorlar. Ama günümüzde baktıgımızda çogu bayanda erkeklerden geri kalır yanı yok. Cinsellik yaşı iyice düştü insanlar artık evlilik dışında yaşıyorlar herşeyi. Bazı tabuları yıkıyorlar çocuk yaşda dediğimiz kızların herşeyden haberi var artık. Erkekler özgürce yaşıyor diyoruz ama tek taraflı yaşamıyorlar sonuçda. Ama en dogrusu insanın evlendiği insanla paylaşması keşke herkez böyle yapabilse. Bir kız çocugunu yetiştirirken cinselliği çok kötü birşeymiş gibide yansıtmak dogru değil korku içinde yetişmesi hiç dogru değil. Hayatın doğasında var bu bi anne kızına bazı şeyleri anlatabilmeli zamanı gelince yaşaması gerektiğini ancak kötü bişey olmadıgını açıklamalı bence. Sonra bayanlarda bu gibi korkular içine yer ediyo Allah korusun hastalık çıkıyo eşiyle mutlu olamıyo. İnşallah arkadaşımızda zaman içinde korkusunu yener uzun sürmez umarım..

3 yıl evlı kaldım bosandım
tüple cocugum oldu sezaryan oldum
bakıreyım..
neye gore bakırelık hem
bana gore bakırelık el ele tutusmayla ilk öpüşmeyle bitmiştir.
Bize günah yasak olan şeyi evlendiğimiz gece kusursuz yerine getirmemizi bekleyen aileyemi kızmalı, yoksa bakire olmasan evlenmeyecek adamın üstün körü hatta bilgisizce sevişmenin ardından kadından neredeyse profosyonel bi tavır beklenmesımı daha abestir ben bilemedim.
birde kadına nereye .... yapcam derse o kadın vajinismusta olur frijite kadar gider yolu

Son düzenleyen: Moderatör:

Evt canım erkeğe çok iş düşüyo bence eşin anlayışlı olması nazik ve kibar davranması çok önemli. Paldır küldür görev yerine getirir gibi sadece kendi zevkini düşünen bir erkek olursa zaten bi bayan vajinismus olmasa bile zevk alamaz. Bir erkek nasıl davranması gerektiğini bilmeli eşine destek olmalı bi rahatsızlık varsa eşinin desteğiyle bi bayan daha kolay atlatır diye düşünüyorum.

Eşim üstüme gelmiyo bu konuda tedavi olmam gerektiğini söylüyo ben ne zmn istersem o zaman deneyecegimizi söylüyo beni asla zorlamıyo.ama ben kötü hissediyorum.bu yüzden boşanmalar çok fazla benm başımada gelmesnden korkuyorum.doktora gitmeye bile çekiniyorum..

gamzecim herhangi bir eczaneden alabilirsin.biz direk bi eczaneye gittik jel istedik. hepsinin görevi aynı canım sonuçta. marka okadarda önemli değil. sen bi dene ,eminim bu sıkıntılarının hepsi geçicek. bak ben aynını yaşadım şu an o kasılmamdan eser yok. sen hasta falan değilsin.bende ilk evlendiğimde aynını yaşadım. hiç sıkma canını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…