Vajinismus gibi bişey.yoksa eşimi arzuluyorum iş o kısıma gelince olmuyor.kasılıyorum istem dışı.
Vajinismus gibi bişey.yoksa eşimi arzuluyorum iş o kısıma gelince olmuyor.kasılıyorum istem dışı.
Merhaba kızlar
bi sorum olacak
cinsellik evlilikte ne derece önemli???
Olmazsa olmazmı?
Olursa herşey daha ılımlı mı olur?
cinsellik olmazsa olmaz.. ama aşk ve güven yoksa da cinsellik olmaz, olsa da olmuş olsun diye olur sorunlu ve eksik olur.. ama cinsellik olmayınca da inanılmaz sorunlar olur.. Bunlar puzzle ın parçaları gibidir.. tamamlar Birbirini..
Eşimi çok seviyorum.onunla yaptıgım her şeyi seviyorum yenı evliyim ama iş ona gelince.yapamıyorum.kasılıyorum.
Bu bitsin istiyorum artık.eşimi de bu konuda mutlu etmek istiyorum ama yapamıyorum
Jelin ismini ögrenebilirmiyim?
Herkes bir sevgi saygı güven sadaattir tutturmuş. Söyle söyleyeyim cinsellik evliliğin en temel taşıdır bence. Bu sıralamalar falanda hikaye. Hepsinin yeri ayrıdır. Hepsinin sağlıklı olması için cinselliğin iyi olması lazım. Cinsellik hiç yoksa ne sevgi ne aşk nede sadakat kalır hepsi bir yere kadar gider ama bir yerde biter. Ayrıca cinsellik erkek için değil kadın içinde önemli.Kısacası bana göre en temel taş cinsellik. Ha ama eşlerden birinin sağlık sorunları olur birden bire cinsel hayat durur aa cinsellik bitti diye evlilik bitmez tabiki.
Sevgili konu sahibi bu utanılacak falan bir durum asla değil. Bu iş için kesinlikle doktora gitmelisin ve bu sorunu yaşayan kişilerden destek almalısın. Sana bu konuyla ilgili link vermiş zaten arkadaşlarımız. Öncelikle orada yazışmaya başla istersen eminim bu sorunu yaamış arkadaşlarımızın sana katkısı olacaktır. Erteleme ve utanma bence. Sevgiler
Aynen öyle size katılıyorum....22 yaşıma kadar bu konuda bi bilgi edinmedm edinmeyide suç bildim çünkü aileden böyle geldi ayıp günah bişey.ve biizden 1 gecede seksi kabul etmemiz bekleniyor.olmayınca neden deniyor.kolay bişey değil anlaması zor.
Kesinlikle canim bunda senin sucun yok hicbirimizin sucu yok. Bunca yilin birikmisligini 1 gecede atip ustunden nasil sanki herseyi cok biliyormuscasina yasayabilirsin ki... Hem bakire istiyorlar hemde sonra hersey bilsin kendilerini mutlu etsin istiyorlar bunlar mumkun seyler degil.Aslinda erkeklerde sexe cok duskun degil veya kadinlar daha az dusunuyor diye birsey yok, Erkekler duygularini isteklerini bastirmaz sexi ozgurce yasarken biz hep uzak tutulup bastiriyoruz cunku boyle yapmamiz gerekiyor. Tum bu sartlar altinda maalesef her bayanda sorunlar oluyor.
3 yıl evlı kaldım bosandım
tüple cocugum oldu sezaryan oldum
bakıreyım..
neye gore bakırelık hem
bana gore bakırelık el ele tutusmayla ilk öpüşmeyle bitmiştir.
Bize günah yasak olan şeyi evlendiğimiz gece kusursuz yerine getirmemizi bekleyen aileyemi kızmalı, yoksa bakire olmasan evlenmeyecek adamın üstün körü hatta bilgisizce sevişmenin ardından kadından neredeyse profosyonel bi tavır beklenmesımı daha abestir ben bilemedim.
birde kadına nereye .... yapcam derse o kadın vajinismusta olur frijite kadar gider yolu
Eşim üstüme gelmiyo bu konuda tedavi olmam gerektiğini söylüyo ben ne zmn istersem o zaman deneyecegimizi söylüyo beni asla zorlamıyo.ama ben kötü hissediyorum.bu yüzden boşanmalar çok fazla benm başımada gelmesnden korkuyorum.doktora gitmeye bile çekiniyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?