Evlilikte cinsellik

olmadığında büyük bir eksiklik bence
birbirini seven 2 kişi arasındaki en güçlü bağlardan en güzel duygulardan biri

ilk zamanları hatırlıyorum, çocukluğumuzdan beri duyduğumuz bir dünya korku filmi tarzı hikayeden olsa gerek çok paniklemiştim
delice severek evlendiğim ve arzuladığım eşimle bu anlamda eksik kalamazdım ve hemen doktora gittim

2 adet krem vermişti, biri kayganlaştırıcı biri de anestezik
uzun süre kullandım diyemem, kremler bitmeden işler yoluna girdi zaten

bir an önce bir kadın doğum uzmanına görün bence
ya da kendin o kremlerden alabilirsin

Canım eşinin anlayış göstermesi güzel bişey tabiki ama biyere kadar gösterir sonuçda cinsellik çok önemli bişey hem erkek için hemde bayan için çok önemli ama erkekler cinsellikden uzak kalmaya çok fazla tahammül gösteremezler yapıları itibari ile. Bi şekilde tatmin olmak zorundalar. O yüzden en kısa süre içinde bu konuyu halletmelisin Allah korusun eşini dışarıya itersin bu durumun çok uzun sürerse. Canım korkacak hiçbişey yok inan sen kendini kasarsan acıycak diye düşünürsen hiç yapamazsın kendini rahat bırakıcaksın birde şöyle düşün bunu şimdiye kadar nice nice insanlar yapabilmişde ben neden yapamayayımki diye düşün ucunda ölüm yok canım sen biraz rahat olsan inan doktora bile gerek kalmaz. Hepimizin başından geçti bizlerde zorlandık elbette ama anlık bişey zaten ve atlatırsan sonrasında seninde vazgeçemeyeceğin bişey olucak umarım bu zevkden daha fazla mahrum kalmazsın canım iş sende bitiyor doktorada gitsen herşey senin elinde unutma bunu..

eczaneye krem şipariş ettim,konuyla ilgili kitap aldım.umarım bunların bi faydasını görürüm.
gerçekten moralim acayip bozuluyo kendimi eksik hissediyorum.

eczaneye krem şipariş ettim,konuyla ilgili kitap aldım.umarım bunların bi faydasını görürüm.

canım kendini eksik hissetme başarabilirsin dediğim gibi anlık bişey bu gerekirse sakinleştirici bişey al banyonu yap kendini rahatlat bi şekilde eşininde yardımıyla yaparsın. Birde yapamıyorum diye denemeyi bırakma hergün deneyin sürekli deneyin canım korkarak nereye kadar.

canım kendini eksik hissetme başarabilirsin dediğim gibi anlık bişey bu gerekirse sakinleştirici bişey al banyonu yap kendini rahatlat bi şekilde eşininde yardımıyla yaparsın. Birde yapamıyorum diye denemeyi bırakma hergün deneyin sürekli deneyin canım korkarak nereye kadar. Yada hafif alkol falan al kafan biraz çakır olsun cesaret gelir

valla bazılarına ters gelebilir ama alkol al ilişkiden önce güzelim....

Son düzenleme:
son bi kaç haftadır rüyalarımda hep birinin bebeği oluyo,benm kardeşimin falan.ben çok korkuyorum hamile kalmaktan.hazır hissetmediğim için.bu yüzden ilişki sırasında kasılıyo olabilirmiyim?

son bi kaç haftadır rüyalarımda hep birinin bebeği oluyo,benm kardeşimin falan.ben çok korkuyorum hamile kalmaktan.hazır hissetmediğim için.bu yüzden ilişki sırasında kasılıyo olabilirmiyim?

Canım dur bismillah daha bişey olmadan şimdiden niye hamile kalmaya korkuyosun korunma diye bişey var. Ayrıca olacağı varsada olur dünyanın sonu değilki bu. Doktora gidip korunma yöntemleriyle ilgili bilgi alırsın. Sen suan hamileliği düşünme önce önündekini atlat ondan sonra düşünürsün onları. Kafana bunları takıp en güzel günlerini zehir etme. Hem hazır hissetmiyorum diye bişey yok bence genç bi bayansın seninde cinsel arzuların vardır elbette tek sorunun korkunu yenmek buda sende bitiyo. Sen dediklerimi dene canım.

hergün denemiyoruz.aslında haftada bir bile denemiyoruz artık.eşim umutsuzluga kapıldı sanırım artık olmuycak die düşünüo.
bende ertelemeye çalışyorum sanki elimde deil.hafta içi olmaz diyorum arkadaşlar yürüyüşün sorunlu olur dediler.acayip korkuttular aslında beni.çok kanıyo hastanelik oldum dedi birisi.benmde kafam karıştı heralde.

yapma Allah aşkına. yürüyüşün değişirmiş hastanelik olmuşmuş. saçmalık yani sen de inanıyorsun.
hiç iğne vuruldun mu? iğne vurulurken kendini kasarsan ne olur canın yanar. bu da aynı mantık. kendini kastığın sürece olmayacak.
kendini rahat bırak. eşini de kendini de böyle bir zevkten mahrum etme. seks olmadan evlilik tam olarak evlilik olmaz.

arkadas mı dusman mu bunlar ya.gercekten cok sınırlendım.ne yuruyus degısmesı,ne cok kanamadan hastanelık olma durumu olur.bende uzun bır zaman sonra yapabıldım.kendıne guven.benı okudugum bır yazı cok etkılemıstı.kocanız ıcın 1 kere 5 dk deneyın.ucunda olum yok ya.o buna degmez mı yazıyordu.kendıne guven canım.sen hasta degılsın.yapabılırsın.kımler kımler yapmıyor kı boyle dusun ve korkma.ınan benım kadar korkamazdı kımse.basaracaksın.lutfen o arkadaslarınla bu tarz konularını konusma.

canım bende çok korkuyordum ama 1 acıyor 2 acıyor ama 3 e acımıyor bu kesinlikle senin elinde kendini sıkarsan acır ama sıkmazsan kesinlikle acımaz ayrıca yürüyüşünde falan hiçbir değişiklil olmaz olsaydı bütün kadınar farklı farklı yürür dü sen kimseyi dinleme bak bir önerim var bunu dene eşimibu konudda mutlu etmek istiyorum demişin bunu düşünerek gerekirse güzel iç çamasırlarından giy ve kendini sadece esine teslim et sonra gerisi kendiliğinden olusur olmayacak düşüncesini kafandan sil .

Canım niye dışardan söylenen kulakdan dolma laflara itibar ediyosun saçmalama öyle şeymi olur ne kadar saçma şeyler sokmuşlar senin kafana her söylenene kulak asarsan işin var senin. Asla yürüyüşün falan değişmiyor o ne saçmalık öyle çok fazla kanda gelmiyo nerden uyduruyolar bunları. Bu işin hafta içi yada hafta sonu mu var kendini niye şartlandırıyosun eşine haksızlık etme daha fazla sonra eşin dışarıya bi kayarsa daha önünü alamazsın. Bir an evvel bu durumdan kurtul artık.

Evliliğin %80i cinselliktir. Zaten cinsellik için evleniliyor gibi birşey, demek istediğim cinsellik diye birşey olmasaydı bütün sevgililer birlikte yaşardı, evleniyorsun ve artık hayatında cinsellik oluyor. Evlilik=Cinsellik tam karşılığı bu.

Çok doğru evlenince önceki hayatımıza göre en büyük değişiklik aynı evde yaşamak ve cinsellik kesinlikle katılıyorum ve cinsellik olmasa heralde evliliğinde bi tadı olmazdı bence.

En doğru cevap.. Cinsellik evliliği ayakta tutan önemli şeylerin başında gelir bence de

Eşimi çok seviyorum.onunla yaptıgım her şeyi seviyorum yenı evliyim ama iş ona gelince.yapamıyorum.kasılıyorum.
Bu bitsin istiyorum artık.eşimi de bu konuda mutlu etmek istiyorum ama yapamıyorum

Bence seni ilk ilişki ile ilgili fena korkutmuşlar... Bak ben hemşireyim ve 4 senelik evliyim. Hiç korkma. Rahat ol ve kendini aşka bırak. Hiç farketmezsin bile. Ama en büyük yük eşinde. Anlayışlı ve sabırlı olmalı. Tabi kayganlaştırıcı da kullanman süper olur. Marka fark etmez.

Eşim anlayışlı sağolsun ama bazen sabrının sınırında oldgunu farkediyorum.3 ay oluyo evleneli.beni zorlamadı hiç.
Kayganlaştırıcı aldım.denedim bi sefer ama yine olmadı.tam olacakken çekiliyorum istem dışı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…