Eşim üstüme gelmiyo bu konuda tedavi olmam gerektiğini söylüyo ben ne zmn istersem o zaman deneyecegimizi söylüyo beni asla zorlamıyo.ama ben kötü hissediyorum.bu yüzden boşanmalar çok fazla benm başımada gelmesnden korkuyorum.doktora gitmeye bile çekiniyorum..
eczaneye krem şipariş ettim,konuyla ilgili kitap aldım.umarım bunların bi faydasını görürüm.
gerçekten moralim acayip bozuluyo kendimi eksik hissediyorum.
eczaneye krem şipariş ettim,konuyla ilgili kitap aldım.umarım bunların bi faydasını görürüm.
son bi kaç haftadır rüyalarımda hep birinin bebeği oluyo,benm kardeşimin falan.ben çok korkuyorum hamile kalmaktan.hazır hissetmediğim için.bu yüzden ilişki sırasında kasılıyo olabilirmiyim?
hergün denemiyoruz.aslında haftada bir bile denemiyoruz artık.eşim umutsuzluga kapıldı sanırım artık olmuycak die düşünüo.
bende ertelemeye çalışyorum sanki elimde deil.hafta içi olmaz diyorum arkadaşlar yürüyüşün sorunlu olur dediler.acayip korkuttular aslında beni.çok kanıyo hastanelik oldum dedi birisi.benmde kafam karıştı heralde.
hergün denemiyoruz.aslında haftada bir bile denemiyoruz artık.eşim umutsuzluga kapıldı sanırım artık olmuycak die düşünüo.
bende ertelemeye çalışyorum sanki elimde deil.hafta içi olmaz diyorum arkadaşlar yürüyüşün sorunlu olur dediler.acayip korkuttular aslında beni.çok kanıyo hastanelik oldum dedi birisi.benmde kafam karıştı heralde.
Evliliğin %80i cinselliktir. Zaten cinsellik için evleniliyor gibi birşey, demek istediğim cinsellik diye birşey olmasaydı bütün sevgililer birlikte yaşardı, evleniyorsun ve artık hayatında cinsellik oluyor. Evlilik=Cinsellik tam karşılığı bu.
herkese merhabaaaaaaaaa
cinsellik olmazsa olmaz.. ama aşk ve güven yoksa da cinsellik olmaz, olsa da olmuş olsun diye olur sorunlu ve eksik olur.. ama cinsellik olmayınca da inanılmaz sorunlar olur.. Bunlar puzzle ın parçaları gibidir.. tamamlar Birbirini..
Eşimi çok seviyorum.onunla yaptıgım her şeyi seviyorum yenı evliyim ama iş ona gelince.yapamıyorum.kasılıyorum.
Bu bitsin istiyorum artık.eşimi de bu konuda mutlu etmek istiyorum ama yapamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?