- 26 Ağustos 2014
- 370
- 72
- 123
- 31
- Konu Sahibi siyahpembe
-
Sokak ortasında evire çevire dayak yemişsin.
Üstelik sabrımı zorluyosun,yani sen bunu hakettin diyen bir kocan var.
Bu demek oluyor ki, kocanın her sabrını zorladığında yer mekan farketmeksizin evrile çevrile dayak yiyeceksin.
Kendisine saygısı olan ve normal psikolojideki bir insan boşanır.
Dayak yahu bu, saçmalamasın kimse.. O zaman sen de kick boxa falan git sonra da kocanı evire çevire döv seni sinirlendirince.
gül gibi geçinip gidersiniz..
eski konunu da az önce öğrendim kocanın seni aldattığını.
Yahu hem aldatma hem de dayak.iki büyük boşanma sebebi.macera mı arıyorsun da duruyorsun orada daha? bazılarını anlamak çok güç çok!
Anlatamıyorum galiba soddeti savunmadigimi daha kac defa yazmam lazim bilmiyorum sebepsiz yapanlari kınıyorum dedim farkindaysaniz (icki icip kafayi bulan hayvanlar) sürekli siddet olunca evlilik dayanılmaz bosanır hepinizin böyle saldirmaya
Şimdi eski konunu gördüm ablacım,eşinden şiddet görüyormuşsun.
Daha 21 yaşındasın neden çekiyorsun?
Ahh kızamadım sana,şiddet için de yaşadığın için şiddeti normal görmeye başlamışsın.
Şiddet normal birşey değil,yazık değil mi sana?
biz de diyoruz ki şiddeti haklı gösterecek sebep ne olabilir? yani sen ne için dayak yediğinde "hmm ama bu sefer haklıydı" diyorsun? gerçekten bu mantığı anlamak için soruyorum!
Gerçekten çoğu zaman kendimize bakmiyoruz hep suçu onlarda arıyoruz dayak attığı için degil bu her konuda böyle inanin ben erkekten cok kadinlardan korkuyorum çünkü seytani bile alt etmisler aldatmaya neden olan da onlar yuva yikanda araya giren kadinlar oluyor lütfen hatayi az kendimizde arayalim erkek hersey iyiyken tabi insan olan neden durduk yere bunlari yapsin ki ben kendi adima konuşuyorum bende cok asiyim ve çoğumuz laf altında kalmiyoruZ biz sindiriyoruz ama onlar bizim gibi degiller
doğru. onlar birer ilah.yani erkekler..Gerçekten çoğu zaman kendimize bakmiyoruz hep suçu onlarda arıyoruz dayak attığı için degil bu her konuda böyle inanin ben erkekten cok kadinlardan korkuyorum çünkü seytani bile alt etmisler aldatmaya neden olan da onlar yuva yikanda araya giren kadinlar oluyor lütfen hatayi az kendimizde arayalim erkek hersey iyiyken tabi insan olan neden durduk yere bunlari yapsin ki ben kendi adima konuşuyorum bende cok asiyim ve çoğumuz laf altında kalmiyoruZ biz sindiriyoruz ama onlar bizim gibi degiller
Her tokat yiyen boşanmalı mı bilmiyorum ama her tokat yiyen bunun boşanılacak bir şey olduğunu düşünse karşıdakine de düşündürtebilse tokat olayı azalırdı. Malesef yaptırımlar olmadan kötü huylardan kendiliğimizden vazgeçmiyoruz..
Tabii ki de basit birsey değil ama her tokat yiyen bosansa ne olacak hic düşündünüz mü? Yani ortada 10 aylik bir evlilik var daha cok yeni cok taze birbirini tanimayan iki insan zaman lazım bu ne en ufak birseyde hadi boşan olir mu öyle yaa kendi diyenler bosaniyolar mi lafta cok kolay ama gercekler boyle değil maalesef burasi Türkiye yazık günah yani o kadar zahmete katlanip çocukları için 50 yıl ceken anellerimiz olmasaydı hic birimiz burda konuşuyor olmazdik az once de dedim şiddet asla kabul edilemez ama tek care boşanmak degil konuşmak care aramak
Herkesin hayatı sizinki gibi güllük Gülistanlik değil belki bu yüzden savunuyorum şiddeti savunmadigimin altını çizdim ama insanlar yaptığı hatalardan pişman olurlar belki bi daha yapmayacak belki karısını cok seviyor vs bi anlık sinir neden hep kadınlar savunuluyor erkeğin sabrini da tasiran bizleriz kimse keyfinden dayak atmaz yapanlarida şiddetle kinarim kadin kafami kesip önüme indirdi demedi bi tokat dedi sabret sin ilerlerse tabi ki o evde durmanin anlami yok ama insanlar evliliklerini kolay düzene koymuyirlar 10 ay cok az bir zaman
Imm durum karışık.
Baban mevzusunda sence kim haklı?
Ee beklediğin tepki gelmiş işte?
Sen sinirlenip annesi hak. konuşmuşsun o da tokadı basmış.
Hep mi yapıyor huyunu biliyorsanız dayak yememek için uygun zamanı bekleyin.
Herkesin hayatı sizinki gibi güllük Gülistanlik değil belki bu yüzden savunuyorum şiddeti savunmadigimin altını çizdim ama insanlar yaptığı hatalardan pişman olurlar belki bi daha yapmayacak belki karısını cok seviyor vs bi anlık sinir neden hep kadınlar savunuluyor erkeğin sabrini da tasiran bizleriz kimse keyfinden dayak atmaz yapanlarida şiddetle kinarim kadin kafami kesip önüme indirdi demedi bi tokat dedi sabret sin ilerlerse tabi ki o evde durmanin anlami yok ama insanlar evliliklerini kolay düzene koymuyirlar 10 ay cok az bir zaman
çok pardon da
baba mevzusunda arkadaşın eşi haklı olsa ne yazar bu ona dövme hakkı mı veriyor
konu sahibi arkadaşım eyrılmalısın üstelik ilk de değilmiş alışkanlık olmuş
ilerde şiddetin boyutu çok daha büyümüş olur Allah korusun öldürülen kadınlarımızı göz önüne getirin
bir kere olduysa hep olucaktır
eşin sana saygı duymuyor sevgi tartışılır bana göre seven insan sevdiğine bu hakareti yapmaz
karar senin-hayat senin daha yolun başındayken çocuk yokken iyi düşün doğru karar ver
Anlatamıyorum galiba soddeti savunmadigimi daha kac defa yazmam lazim bilmiyorum sebepsiz yapanlari kınıyorum dedim farkindaysaniz (icki icip kafayi bulan hayvanlar) sürekli siddet olunca evlilik dayanılmaz bosanır hepinizin böyle saldirmaya
Ben de 1 2 tokat yedim ve basit birsey olmadığını biliyorum ama ben gitsem ailemin uanina 3 bilemwdin 5 yıl sonra tekrar birine verecekler ben dayağı savunmuyorum ama burası Güneydoğu istediğin zaman çekip gidemiyorsun sıkıntının ne olduğunu bilip bilmeden saldiriyorsunuz defalrca yazdim SIDETTE KARSIYIM ama bunu anlamakta güçlük çekenler var
o senin baban hakkinda konusunca bi tokat atsana bakalim ne olacak? onun annesi kiymetli ise senin de baban kiymetli, kendi ailesine bekledigi saygiyi senin degerlerine neden gostermiyo? kendi kaldiramiyosa kadina da baskasina da yapmayacak arkadas!10 aylik evlilk ccuk yok boyle bi adamdan cocuk istemiyrum zaten esimle babamin bi tartsmasi olmustu dun de konu acildi babam hakkinda olur olmadik konustu bende nasil odugunu anlasin diye annesi hakkinda konustum annesine cok deger veryo babasi yok konu annesi oluncada yedim tokati
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?