Bu nasıl bir Türkçe öğretmenliği?Arkaslar herkese merhaba. Bir konu hakkinda fikirlerini ve goruslerinizi almak istiyorum. Uzun bir iliskim var.ben tukce ogretmeniyim evlenmeyi dsundgum insanda elektrik teknisyeni.lise kpss yle grdgi bir kamu kurumunda calsyor.ayni zamnda su anda aciktan universitesini okuyor.cevremdeki insanlar evlenmk istedgmzi ogrendikleri anda daha tanimadan etmeden karsmdaki insanin bana denk olmadgni sylediler ve bunu bir engel olarak onumuze koyuyorlar.ben ise oyle dsunmuyorum.ama yakin cevrem bunda israr ettgi icn evlenemyecgmzden korkyorum.byle bir durumu yasayan varmi varsa snrasnda ne oldu nasil sonlandi bu durum.icimin rahatlamsina ihryacim var.cevap yazarsaniz sevinirim
Birlikte olduğunuz kişiye karşı tam olarak ne hissettiginizi ve neden onun hayatınızda olmasını istediğinizi ailenize aciklayabildiginizi ben pek sanmıyorum."Benim dengim o" deseniz bence ailenizin de bir direnci kalmazdı...Peki izah etmedgm kanisina nerden vardiniz
Bu nasıl bir Türkçe öğretmenliği?
Bir haftadr zaten ailemle bunun mucadelesini veriyorum ve kafa yapimizin, hayattan beklentilerimizin, hayallerimizn ayni oldgundan bahsedyorum. onunla aramzda denk degilsinz dedkleri ucurumun olmadgni anltmya calsyorum. Bu konuyuda benzer seyler yasayanlar ve mucadeleyi kazananlr varsa biraz olsun icimi rahatlatsinlar fikir versinler dye actim.cnku gerckten su anda bu destege cok ihtyacim varBirlikte olduğunuz kişiye karşı tam olarak ne hissettiginizi ve neden onun hayatınızda olmasını istediğinizi ailenize aciklayabildiginizi ben pek sanmıyorum."Benim dengim o" deseniz bence ailenizin de bir direnci kalmazdı...
Syle soyleyim.beni ondan daha fzla mutlu eden kimse olmadi bu zamna kadr :)Sen bu insanla mutlu musun bu çok önemli
Bir de benzer kültürde mi büyüdünüz yoksa kültürel farklılık çok fazla mi?
Bunlara dikkat etmeni oneririm
Syle soyleyim.beni ondan daha fzla mutlu eden kimse olmadi bu zamna kadr :)
İste ailem bu universite mevzusu yuzunden sicak bakmiyor. Ama tanscaklar. İnsallh tansdiklarnda byle bir ucurum olmadgnida gorurlerBu çok önemli birşey
Ailen sıcak bakıyor mu peki
Arkaslar herkese merhaba. Bir konu hakkinda fikirlerini ve goruslerinizi almak istiyorum. Uzun bir iliskim var.ben tukce ogretmeniyim evlenmeyi dsundgum insanda elektrik teknisyeni.lise kpss yle grdgi bir kamu kurumunda calsyor.ayni zamnda su anda aciktan universitesini okuyor.cevremdeki insanlar evlenmk istedgmzi ogrendikleri anda daha tanimadan etmeden karsmdaki insanin bana denk olmadgni sylediler ve bunu bir engel olarak onumuze koyuyorlar.ben ise oyle dsunmuyorum.ama yakin cevrem bunda israr ettgi icn evlenemyecgmzden korkyorum.byle bir durumu yasayan varmi varsa snrasnda ne oldu nasil sonlandi bu durum.icimin rahatlamsina ihryacim var.cevap yazarsaniz sevinirim
Hayret. Aslında eğitim farkının sorun teşkil etmemesi lazım, siz de bu yazıyla Türkçe öğretmeni gibi durmuyorsunuz nasılsa. Çok sırıtmaz.Arkaslar herkese merhaba. Bir konu hakkinda fikirlerini ve goruslerinizi almak istiyorum. Uzun bir iliskim var.ben tukce ogretmeniyim evlenmeyi dsundgum insanda elektrik teknisyeni.lise kpss yle grdgi bir kamu kurumunda calsyor.ayni zamnda su anda aciktan universitesini okuyor.cevremdeki insanlar evlenmk istedgmzi ogrendikleri anda daha tanimadan etmeden karsmdaki insanin bana denk olmadgni sylediler ve bunu bir engel olarak onumuze koyuyorlar.ben ise oyle dsunmuyorum.ama yakin cevrem bunda israr ettgi icn evlenemyecgmzden korkyorum.byle bir durumu yasayan varmi varsa snrasnda ne oldu nasil sonlandi bu durum.icimin rahatlamsina ihryacim var.cevap yazarsaniz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?