Evlilikte eski sevgili krizi

Siz olsanız ne yaparsınız?

• Yazarım

OY: 6 8,7%
  • Yazmam

OY: 62 89,9%
  • Kararsız

OY: 1 1,4%

• Ankete Katılan
    69
  • Anket Kapalı .
O iki çocuk annesi kadinin kocasina yahut kendisine ulaşirsan bacım tünelin sonu bomb..bir yere çıkıyor.

En iyisi kocanin yularini bir sık bir gözdağı ver. Pammik varmış bey tünelin sonunda de...
Zaten işin kötü yanı şu ben çok gözdağı verdim önceden şu an konu önüme hediye paketi ile taze sunuldu. Burada vereceğim tepki çok önemli bence.

İnanın zaten konuşayım dedim de ne diyeceğimi de bilmiyorum zaten ondan danışıyorum. Çok üzgünüm aynı zamanda dünya üzerime yıkılmış gibi. Her ne kadar konuşmasa bile sanki arkamdan çevrilecek işlerin fragmanı gibi geldi ister istemez insan şüphe duyuyor. Çünkü kadının eşiyle sorunlar yaşadıkça dönüp dolaşıp eşime geçmişte yazmış olması nabız yoklaması falan.

Eşiniz defalarca reddetmiş kadını, ben eşinizin bir yamuğu olduğunu düşünmüyorum
Bu arkadan iş çevirme değil ki, zaten sizinle problemli olduğu bir dönemde bir de eski sevgiliden bahsedip iyice huzur bozulmasını istememiş adam
Bence dolduruşa gelmeyin

Hemen telefonun kısılması da ilginç bir refleks yalnız. Neden gizleme ihtiyacı duyduysa; hani kardeşi kendinden bir şeyler anlatacak olur, onun özelidir dersin kısarsın, ama bu telefon konuşması eşinize dair bir konuşma ve sizden saklama ihtiyacı hissediyorsa, gayet de şüpheli bir hareket. Sonradan da overdoz bir tepki verilmesini, o şüpheyi karşı tarafa (yani size) geçirdiğini düşünerek şov ile kapatma ihtiyacından yaptı diye yorumlarım şahsen.

Tabii eşinizi ve onun kardeşini; neler yapabileceklerini ve olaylara nasıl sahici/sahte tepkiler verebildiklerini siz daha iyi bilirsiniz.

Bunu söylemek için eşim çok geç davrandı ama bana göre bu da beni huzursuz ediyor
Eşiniz kadınla görüşse ve saklasa tamam ama görüşmemiş ki
Görüşse bile söylemez ki. Ya bu senaryo tamamen doğru değilse? Belki de ikinci kez aramız kötü iken eşim erkek kardeşinden numarasını istediğinde fake bir hesaptan ulaştı.

Çok güzel bir yorum kesinlikle. O dönem aramız açık kavga gürültü olduğu için birde kıskançlığımla uğraşmak istememiş iyice kopmak istememiş. Bu konulara vereceğim tepkiler ile ilgili önceden tabiri caizse gözdağı verdiğim içinmiş. Zaten o an sıkıntımız sorunumuz varmış.

Ya bu senaryo doğru değilse eşiniz eski sevgilisiyle bir otelde yattıysa?
Ya bu senaryo doğruysa ve eşinizin hiç suçu yoksa, siz acaba acaba diyip ona inanmazsınız diye sizi kaybetmekten korkup panik yaptıysa yada o kadına size söyleyecek kadar bile önem vermiyorsa?
Ya kardeşi herşeyi çarpıtıp abartıp sizi ayırmak için aklınızı çeliyorsa?

Kadın başka bir şehirde. Eşimle konuşurken gelmiş buluşmuşlar aralarında bir şeyler olmuş zaten o zaman. Yani birlikteyken 10 yıl önce. Yoksa basit bir sevgililik durumu yok kaygılarım bu yüzden fazlaca.

Of mesajları okurken beynim durdu resmen, hepsini iki üç kere okudum hala mal gibiyim inanmıyorum kendime
Bu yorum burda dursun yarın sakin kafayla tekrar bakıcam.

Eşinizin kardeşiyle arası zaten iyi değilmiş, çok güvenip kardeşim dediği biri değil. Evliliğini riske atacak eski sevgiliyle görüşme olayını neden kardeşi üzerinden yapsın. Kadın gizli değil saklı değil istese kendi ulaşır konuşurdu. Kardeşi de sizin aranız bozulunca gelip size anlatmış. Gerçek kardeşlik böyle mi olur, bence kocanız masum, o kardeşe de güvenmeyin ailecek

X sana ulaşmaya çalışıyor ,ara onu diyen, eşiniz bu kadını arasın diye hırsız polis parmak izi bir milyon yalan söyleyen veya yalana alet olan kardeşi...yanınızdayken "seni arıyor " diye telefonu eşinizin eline tutuşturup o kadınla konuşması için neredeyse zorlayan yine kardeşi..yaşadığınız evlilik krizi sırasında koşa koşa gelip sanki kendisinin yaptıkları çok normalmiş gibi eşinizi kötüleyen yine kardeşi..kocanız sonra konuşurum diye kadının numarasını da alabilir..kadını beni rahatsız etme diye aramak istemiş ama aramamış da olabilir eşin.Ama eşinin üvey kardeşi müthiş sıkıntılı..hem kendi sebep olmuş kadının kardeşine ulaşmasına hem gelmiş kardeşini kötülemiş.Gidip kadını otogardan alıp evinize "bir arkadaşım " diye getirmediği kalmış resmen !!ben o kardeşi evime bile sokmazdım .

Kadina ulasirdim ve gercegi sorardim. Ortada yalanlar var, kandirilmak istemedigimden ne oldugunu anlatmasini isterdim. En azindan sansimi denerdim, anlatmazsa, ters teperse yapacak bir sey yok. Ama bu isin sonu karanliga cikardi, yani sonucta ne olursa olsun guvensizlik yasamaya basladiysam, o evlilik biter.

Ben olsam yazmam o kadına. Bunların karın ağrısı bitmeyecek zaten, bir şekilde size ulaşılacak. Şimdi sabırsızlık edip yazarsanız kendini bişey sanar, aaa ne korktu kocasını kapıcam diye der. Eşinizin kardeşi bu fırsatı hiç kaçırmaz. Sessiz kalıp çıldırmalarını bekleyin, hata yapacaklar.

kadına ulaşmanızı gereksiz buldum, eşinize sağlam ayar çekmeniz yeterli diye düşünüyorum

Teşekkür ederim güzel yorumlarınız için hanımlar. Dün gece zaten uyuyamadım. Sabah uyandığımda ise gayet gerginim eşime ben herkesi anladım da sen nasıl yaparsın bunu benden nasıl saklarsın dedim. Hemen kendini savundu sen asıl kardeşimin söylediklerini benden nasıl sakladın diye düşündüm şimdi o da haklı. Fakat ben aralarını bozan kişi olmak istemediğimi ve bunlara çok çok inanmadığımı dile getirdim. Bu konuşma üzerine bir kaç kez beni azarladı. Artık dayanamadım ve hem benim evliliğim ile oynanıyor arkamdan türlü işler dönüyor hem de yine ben azarlanıyorum dedim. O kadın bence beni aramadı kardeşim iftira atıyor kadının iki çocuğu var beni ne diye arasın kaç yıl geçmiş dedi. Ben de yeter artık soralım kurtulalım dedim kadına yazdım. Acil dön diye. Çünkü bir yandan eşimin kardeşi çok tehlikeli biri olduğu için o kadının belki adını kullandı geçmişte ilişkisi olduğu için eşi duyup sıkıntı çıkarmasın istedim böyle yazdım. Sonra kadın bana döndü bak bacım bende evliyim benim kimseyle işim olmadı gittiğim bir evle ben kötü oldum onlarında bir şeyleri çalındı bana çamur atmak için şikayet ederse parmak izim var nolur diye sormak istedim çok korktum benim senin eşinle işim yok hatta evli olduğunu bile bilmiyordum çok sevindim hayırlı uğurlu olsun dedi. Sonra birden ben senin x olmadığını anladım dedi kocamı kastederek. Ben de nerden dedim demeye kalmadan o bana ismimle hitap etmez dedi. Sinirlerim bozuldu parmağında dövme olan kime ait olduğunu bilmediğim her zaman bana kimseye ait değil dediği dövmedeki isim çıktı.

Cidden bugün çok yoruldum. Psikolojimi bozdular. İnsanın kendinden başka güveneceği kimse kalmamış benim güvenim çok fazla zedelendi. Eşimin çok dürüst olduğunu her zaman dile getirip bana tonla üzerinde tek tek durduğum konularda yalan söylemesi beni çok itti. Ben saf değilim ki neyin normal neyin anormal olduğunu biliyorum ben bu olayda sadece seyirci oldum oyuncuları izledim ve sonuç karşıma açıldı. Cidden eşim doğru söylüyor gibi gelmişti bana yine de tam emin olamıyordum. Ama eşim hala bana yalan söyleyebildiğine göre beni salak sanıyor olmalı buna sinirlerim bozuluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…