Zaten işin kötü yanı şu ben çok gözdağı verdim önceden şu an konu önüme hediye paketi ile taze sunuldu. Burada vereceğim tepki çok önemli bence.O iki çocuk annesi kadinin kocasina yahut kendisine ulaşirsan bacım tünelin sonu bomb..bir yere çıkıyor.
En iyisi kocanin yularini bir sık bir gözdağı ver. Pammik varmış bey tünelin sonunda de...
İnanın zaten konuşayım dedim de ne diyeceğimi de bilmiyorum zaten ondan danışıyorum. Çok üzgünüm aynı zamanda dünya üzerime yıkılmış gibi. Her ne kadar konuşmasa bile sanki arkamdan çevrilecek işlerin fragmanı gibi geldi ister istemez insan şüphe duyuyor. Çünkü kadının eşiyle sorunlar yaşadıkça dönüp dolaşıp eşime geçmişte yazmış olması nabız yoklaması falan.Eşiniz kadınla konuşmamış görüşmemiş, huzursuz olmayın diye de size anlatmamış, kardeşi iğrenç bir insan bel altı vurmaya yuva yıkmaya çalışmış
Siz kadına ne diyeceksiniz hiç anlamadım, siz onun muhatabı değilsiniz ki, kocasını bana kaptırmaktan korktu dan başka birşey elde edemezsiniz, çok basit hareketler bunlar bana göre
Hanım hanıııııım kocamdan uzak dur saçını başını yolarım mı diyeceksiniz
Eşinizin eski sevgilisi sizin değil, gerekeni o söylesin
Umarım öyledir aksini düşünmek bile istemiyorum vaktinde söylemediği için salak yerine konulduğum için çok üzgünümNiyeyse ben eşinizin bir yamuğu olduğunu düşünmüyorum
Eşiniz defalarca reddetmiş kadını, ben eşinizin bir yamuğu olduğunu düşünmüyorumİnanın zaten konuşayım dedim de ne diyeceğimi de bilmiyorum zaten ondan danışıyorum. Çok üzgünüm aynı zamanda dünya üzerime yıkılmış gibi. Her ne kadar konuşmasa bile sanki arkamdan çevrilecek işlerin fragmanı gibi geldi ister istemez insan şüphe duyuyor. Çünkü kadının eşiyle sorunlar yaşadıkça dönüp dolaşıp eşime geçmişte yazmış olması nabız yoklaması falan.
Eşiniz kadınla görüşse ve saklasa tamam ama görüşmemiş kiUmarım öyledir aksini düşünmek bile istemiyorum vaktinde söylemediği için salak yerine konulduğum için çok üzgünüm
Şöyle ki eşimi benim yanımda kardeşi aradı. Seninle görüşmek istiyor dediğini duydum eşim hemen telefonun sesini kıstı duymayım diye tabi o zaman anlamadım ben bunu. Eşimde ne yapacakmış dedi eşime bu hırsız senaryosunu anlatmış olacakki eşim bunlara yönelik yanıt verdi polise versin benle ne ilgisi olabilir vs diye. Çok sıkıştırıyor konuş bi demiş eşime kardeşi, eşimde daha fazla konuyu uzatırsa ben anlarım diye tamam he he konuşurum sonra dedi kapattı. Akabinde olay gelişti. O an ani olduğu için birden evin içinde volkan patladı sanki eli ayağına karıştı. Başka bilgim yok işin açığı sizdeki soru işaretleri bende de mevcut.
Bunu söylemek için eşim çok geç davrandı ama bana göre bu da beni huzursuz ediyorEşiniz defalarca reddetmiş kadını, ben eşinizin bir yamuğu olduğunu düşünmüyorum
Bu arkadan iş çevirme değil ki, zaten sizinle problemli olduğu bir dönemde bir de eski sevgiliden bahsedip iyice huzur bozulmasını istememiş adam
Bence dolduruşa gelmeyin
Görüşse bile söylemez ki. Ya bu senaryo tamamen doğru değilse? Belki de ikinci kez aramız kötü iken eşim erkek kardeşinden numarasını istediğinde fake bir hesaptan ulaştı.Eşiniz kadınla görüşse ve saklasa tamam ama görüşmemiş ki
Çok güzel bir yorum kesinlikle. O dönem aramız açık kavga gürültü olduğu için birde kıskançlığımla uğraşmak istememiş iyice kopmak istememiş. Bu konulara vereceğim tepkiler ile ilgili önceden tabiri caizse gözdağı verdiğim içinmiş. Zaten o an sıkıntımız sorunumuz varmış.Hemen telefonun kısılması da ilginç bir refleks yalnız. Neden gizleme ihtiyacı duyduysa; hani kardeşi kendinden bir şeyler anlatacak olur, onun özelidir dersin kısarsın, ama bu telefon konuşması eşinize dair bir konuşma ve sizden saklama ihtiyacı hissediyorsa, gayet de şüpheli bir hareket. Sonradan da overdoz bir tepki verilmesini, o şüpheyi karşı tarafa (yani size) geçirdiğini düşünerek şov ile kapatma ihtiyacından yaptı diye yorumlarım şahsen.
Tabii eşinizi ve onun kardeşini; neler yapabileceklerini ve olaylara nasıl sahici/sahte tepkiler verebildiklerini siz daha iyi bilirsiniz.
Ya bu senaryo doğru değilse eşiniz eski sevgilisiyle bir otelde yattıysa?Bunu söylemek için eşim çok geç davrandı ama bana göre bu da beni huzursuz ediyor
Görüşse bile söylemez ki. Ya bu senaryo tamamen doğru değilse? Belki de ikinci kez aramız kötü iken eşim erkek kardeşinden numarasını istediğinde fake bir hesaptan ulaştı.
Ya bu senaryo doğru değilse eşiniz eski sevgilisiyle bir otelde yattıysa?
Ya bu senaryo doğruysa ve eşinizin hiç suçu yoksa, siz acaba acaba diyip ona inanmazsınız diye sizi kaybetmekten korkup panik yaptıysa yada o kadına size söyleyecek kadar bile önem vermiyorsa?
Ya kardeşi herşeyi çarpıtıp abartıp sizi ayırmak için aklınızı çeliyorsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?