Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar,
Evlilikte "aşk"ı daha doğrusu heyecani nası ayakta tutuyorsunuz? hele ki severek evlenmişseniz...hani insan der ya bunun heyecanı bitmez ilk günki gibi olur...tavsiye ve tecrübelerinizle aydınlatırsanız sevinirim:)
İlk günkü gibi de var..ayrıca Artan bi heyecan da var bence..külliyen yalan :) ilk günki heycan diye bişi yok
Kizzzzz masallahhh nazar degmesinBiz evlilikte üçüncü senemizdeyiz..
Ve eşimle8 yıldır da birlikteyiz..
Heyecanım hala ilk gün ki gibi desem abartmış sayılmam..
Hala birbirimize sürprizler yapar isteklerini yerine getiririz ..
Mesela yorgun olduğu zamanlar tatlı yaparım; gün içinde iyi ki varsın.. mesajları atarım..basit gibi görünse de ben dişimi fırçaladıktan sonra onunkini hazır ederim..
Mesela eşim Dışarı çıkarken ayakkabılarımı koyar ayaklarımın önüne; bi sabah bi bakmışım kahvaltım hazır;eve gelince gölgelesinler sarımilmalar felan
Ben ciddi anlamda sevgi delisiyim ilgiyi aşılmaları severim.tüm sevdiklerime sarılırım anneme babama yeğenlerime arkadaşlrıma..
Bence insan ilk önce kendine değer verecek; kendine bakcak önemseyecek kendi için mutlu olacak ki mutluluk sebebi olsun...
Evlilik ellerimizde kelebek gibi; naif yumuşak sürekli ilgi ister güzellik incelik ister..ara sıra ayrı ayrı vakit geçirip özlemek ister..
Düşünceye saygı duymak ister..
Bedenen ruhen manen mutlu etmek ister...
İlk günkü gibi de var..ayrıca Artan bi heyecan da var bence..
AminnnnKizzzzz masallahhh nazar degmesin![]()
O heyecan inşaallah daha artarak devam eder% 10 luk kesim sizlerede selam olsun :) umarım vardır ve o heycanı hiç kaybetmezsiniz..
Heyecan mi?o ne ola ki?:))
En son köpeğimiz postaciyi ısırmaya kalktığında yakaladık o heyecanı birlikte.ondada ben köpeğin kuyruğundan tutmuş çamurun içinde debelenirken oda postacıyi yaka paça çıkarmaya çalışıyordu bahçeden. Çok heyecanlıydı. O günden beri postacının geleceği günlerde ikimiz birarada olmaya çalışıyoruz ki aksiyon ve heyecan olsun![]()
Haha 18 yil dile kolay anca böyle ufak aksiyonlarla heyecan oluyor artik:))çok yaşa e mi.. alemsin :))
Maşallah ya ne güzel.. Rabbim daim etsin nice 18 yıllarınız olsun.. sanki yıldönümünüzmüş gibi yazdım :)) ama imrendim napimHaha 18 yil dile kolay anca böyle ufak aksiyonlarla heyecan oluyor artik:))
Şaka bi yana arada bizde de heyecan oluyor da işte şimdi yazmaya üşendim![]()