• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilikte heyecan

Mira_88

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2015
1.379
1.238
133
36
Arkadaşlar,
Evlilikte "aşk"ı daha doğrusu heyecani nası ayakta tutuyorsunuz? hele ki severek evlenmişseniz...hani insan der ya bunun heyecanı bitmez ilk günki gibi olur...tavsiye ve tecrübelerinizle aydınlatırsanız sevinirim:)

Birbirimizi daraltmıyoruz.
Kendimize ait belirli zamanlarımız var.
İşi eve taşımıyoruz.
Bazı ufak tefek şeyleri hoşlanmadakta görmezden geliyor saygı duyuyoruz.
Cinselliğin b.kunu çıkarmıyoruz yani tüketmiyoruz(özlemek için fırsat bırakıyoruz)
Evlilikte bile eşlerin birbirini özlemesi önemli.hiçbirşeyi tüketmeyin.

Arkadaşlar,
Evlilikte "aşk"ı daha doğrusu heyecani nası ayakta tutuyorsunuz? hele ki severek evlenmişseniz...hani insan der ya bunun heyecanı bitmez ilk günki gibi olur...tavsiye ve tecrübelerinizle aydınlatırsanız sevinirim:)

Ne kadar oldu evlisiniz?
Öyle sonsuz bi heyecan ariyorsaniz zor biraz :dondurma:
Bende 2 yıllık evliyim daha şimdiden bazı şeyler rutine bağladı bile :eğlence:
Ama evlilikten bisey öğrendiysem oda "Sevgiyi ifade edebilmek lazım".. bu olduktan sonra her şekilde hem huzur hem heyecan exik olmuyor şükür:KK200::KK200:

Son düzenleme:
Biz evlilikte üçüncü senemizdeyiz..
Ve eşimle8 yıldır da birlikteyiz..
Heyecanım hala ilk gün ki gibi desem abartmış sayılmam..
Hala birbirimize sürprizler yapar isteklerini yerine getiririz ..
Mesela yorgun olduğu zamanlar tatlı yaparım; gün içinde iyi ki varsın.. mesajları atarım..basit gibi görünse de ben dişimi fırçaladıktan sonra onunkini hazır ederim..
Mesela eşim Dışarı çıkarken ayakkabılarımı koyar ayaklarımın önüne; bi sabah bi bakmışım kahvaltım hazır;eve gelince gölgelesinler sarımilmalar felan
Ben ciddi anlamda sevgi delisiyim ilgiyi aşılmaları severim.tüm sevdiklerime sarılırım anneme babama yeğenlerime arkadaşlrıma..

Bence insan ilk önce kendine değer verecek; kendine bakcak önemseyecek kendi için mutlu olacak ki mutluluk sebebi olsun...

Evlilik ellerimizde kelebek gibi; naif yumuşak sürekli ilgi ister güzellik incelik ister..ara sıra ayrı ayrı vakit geçirip özlemek ister..
Düşünceye saygı duymak ister..
Bedenen ruhen manen mutlu etmek ister...

Biz evlilikte üçüncü senemizdeyiz..
Ve eşimle8 yıldır da birlikteyiz..
Heyecanım hala ilk gün ki gibi desem abartmış sayılmam..
Hala birbirimize sürprizler yapar isteklerini yerine getiririz ..
Mesela yorgun olduğu zamanlar tatlı yaparım; gün içinde iyi ki varsın.. mesajları atarım..basit gibi görünse de ben dişimi fırçaladıktan sonra onunkini hazır ederim..
Mesela eşim Dışarı çıkarken ayakkabılarımı koyar ayaklarımın önüne; bi sabah bi bakmışım kahvaltım hazır;eve gelince gölgelesinler sarımilmalar felan
Ben ciddi anlamda sevgi delisiyim ilgiyi aşılmaları severim.tüm sevdiklerime sarılırım anneme babama yeğenlerime arkadaşlrıma..

Bence insan ilk önce kendine değer verecek; kendine bakcak önemseyecek kendi için mutlu olacak ki mutluluk sebebi olsun...

Evlilik ellerimizde kelebek gibi; naif yumuşak sürekli ilgi ister güzellik incelik ister..ara sıra ayrı ayrı vakit geçirip özlemek ister..
Düşünceye saygı duymak ister..
Bedenen ruhen manen mutlu etmek ister...
Kizzzzz masallahhh nazar degmesin:nazar:

Yorumlarınız için tşk ederim:)
5 sene beraberlikten sonra engelleri aşarak evlenebildik, 2 senedirde evliyiz::)
Belkide çoçuktandır, eskisi gibi mesela not bırakamaz msj atamaz oldum....şükür 13 aylık oldu oğlum, uykusuz dönemleri atlattık belki bundan sonra yine eskisi gibi özen gösteririm:)
Süpriz sofra hazırlamalar, küçük jestler bizdede oluyor ama sanırım bazen filmlere heves ediyoruz xD

Heyecan mi?o ne ola ki?:))
En son köpeğimiz postaciyi ısırmaya kalktığında yakaladık o heyecanı birlikte.ondada ben köpeğin kuyruğundan tutmuş çamurun içinde debelenirken oda postacıyi yaka paça çıkarmaya çalışıyordu bahçeden. Çok heyecanlıydı. O günden beri postacının geleceği günlerde ikimiz birarada olmaya çalışıyoruz ki aksiyon ve heyecan olsun:kahve:

Eşimin işi gereği çok sık görüşemiyoruz.. yazları haftada bir falanken kışları haftada 3 4 e çıkıyo gün sayısı.. haliyle özlüyoruz birbirimizi.. gezip dolaşıyoruz sevgili gibi arada kaçamaklar yapıyoruz.. o benim için ben onun için süslenip hazırlanıyoruz :)) bunlar küçük ama sevgiyi heyecanı bağlılığı ayakta tutan şeyler..

Elbet 5 yıllık evlilikte çok sorunlar yaşadık ama hep bi tutku vardı biz de.. eşim ilgisini belli eder benden de bekler.. evde sürekli temas halindeyiz :) elime yüzüme veya saçıma illa bi yerime dokunacak.. arada ben arada o öküze bağlasak da mutlu mesut yaşıyoruz :)) velhasılı kendi elinizde olan şeyler.. kendinizi tanıyıp ne istediğinizi bilmeniz gerekiyor..

Heyecan mi?o ne ola ki?:))
En son köpeğimiz postaciyi ısırmaya kalktığında yakaladık o heyecanı birlikte.ondada ben köpeğin kuyruğundan tutmuş çamurun içinde debelenirken oda postacıyi yaka paça çıkarmaya çalışıyordu bahçeden. Çok heyecanlıydı. O günden beri postacının geleceği günlerde ikimiz birarada olmaya çalışıyoruz ki aksiyon ve heyecan olsun:kahve:
:KK70::KK70::KK70:çok yaşa e mi.. alemsin :))

Haha 18 yil dile kolay anca böyle ufak aksiyonlarla heyecan oluyor artik:))
Şaka bi yana arada bizde de heyecan oluyor da işte şimdi yazmaya üşendim :KK53:
Maşallah ya ne güzel.. Rabbim daim etsin nice 18 yıllarınız olsun.. sanki yıldönümünüzmüş gibi yazdım :)) ama imrendim napim ;)

Back
X