• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilikte heyecan

Maşallah ya ne güzel.. Rabbim daim etsin nice 18 yıllarınız olsun.. sanki yıldönümünüzmüş gibi yazdım :)) ama imrendim napim :KK66:
Çok teşekkür ederim darısı mutlu ve huzurlu yaşayan bütün çiftlere olsun insallah:-)
Size de nice yıllar diliyorum.
Yorumunuzu okudum ne güzel sevgi dolu evlilik allah daim etsin:)

Çok teşekkür ederim darısı mutlu ve huzurlu yaşayan bütün çiftlere olsun insallah:-)
Size de nice yıllar diliyorum.
Yorumunuzu okudum ne güzel sevgi dolu evlilik allah daim etsin:)
Amin çok teşekkür ederim.. ama 18 yıl deyince bi tedirgin olmadım değil :))

Bekarım ama gördüğüm kadarıyla her şeyi dozunda yapmak sevgi ve ilgiyi diri tutan şey. yani denge. kavganın tartışmanın küsmenin sinirlenmenin espirinin sırnaşmanın sevişmenin sürprizlerin her şeyin dozunda olması lazım. biraz ütopik mi oldu ne:deli:

Neden heyecanlanalim ki anlamadım..:110:
Ben heyecanı kaldiramam. sakinlik huzur yeter bana.Sevgi, saygı,merhamet olsun.Arada bir yapılan ufak sürprizler olsun.
Heyecan yeni tanıştığın kişiye kendini anlatma sürecinde olur.Ona da flört diyorlar.Sonra da heyecan bittiğinde facebook ve birtakım sosyal medyalarda aiyy ilk günkü gibi heyecanlı aşkımız canım kocişim diyerek,evliliklerini ve bitmek bilmeyen heyecanlarıini durmadan anlatıp, :KK75::KK30: eşe dosta görümceye eltiye hava atıyorlar:KK11::KK45:.Hiç mi adam seni canından bezdirmez onu da paylaşsanıza

Zaman o kadar hızlı geçiyor ki bana hiç te 18 yil geçmiş gibi gelmiyor inan.Eskimek güzel ama.alışmak,aile olmak,huzur,sevgi bunlar varsa heyecan olmasa da oluyor:))
Kesinlikle katılıyorum.. o bağlılık bambaşka bi şey.. hele bi de uyum varsa zıtlıklar bile renk katıyo.. ben bazen deli deli oluyorum.. ya da komik bunlar eşimin çok hoşuna gidiyo.. kahkahalarımı duydukça evim evim güzel evim huzurum diye mutlu oluyo.. Allah herkese nasip etsin.. yıllar geçtikçe tükenenlerden değil de bağlananlardan oluruz inşallah..

İlk yıllar böyle değildik.. çok şükür yıl aldıkça daha güzel daha tatlı oluyo her şey.. maşallah diyim :))

Kesinlikle katılıyorum.. o bağlılık bambaşka bi şey.. hele bi de uyum varsa zıtlıklar bile renk katıyo.. ben bazen deli deli oluyorum.. ya da komik bunlar eşimin çok hoşuna gidiyo.. kahkahalarımı duydukça evim evim güzel evim huzurum diye mutlu oluyo.. Allah herkese nasip etsin.. yıllar geçtikçe tükenenlerden değil de bağlananlardan oluruz inşallah..

İlk yıllar böyle değildik.. çok şükür yıl aldıkça daha güzel daha tatlı oluyo her şey.. maşallah diyim :))
+1
:nazar::KK200:

Her gün akşam yatağa mutlulukla girmek gibisi yok. :anneadayı: Kıkırdaya kıkırdaya uyuyoruz. Sonra onun horlaması geliyor. :KK200:

Dünyanın en güzel şeyi; sevdiğin insanla bir hayatı paylaşmak, onunla Bebek sahibi olmak, hayaller kurmak, bebeğimizin geleceği günü heyecanla beklemek, gelen yalancı sancılarla ve her WC'ye uyanışımda bana yardım etmesi... Ben seviyorum bu adamı. Hiç böyle bir erkekle heyecan biter mi?

uyum ve aradaki sevgiyle alakalı uyum varsa tartısma minimumdur birde birbirini seven iki insan olunca o heyecan kolay kolay bitmez enerjinizi birbirinize sarılarak ozel anlar paylasarak harcıyorsunuz cunku

Dostum, ilk günkü heyecanı ayakta tutmanın yolu her gün yeni birini bulmak :) Flörtöz bir yapım var, saklayayım mı?

Ne olursa olsun ilk tanisma zamanlarindaki heyecan olmuyor. Giderek azaliyor.

Onemli olan aradaki saygi ve sevginin azalmamasi...

Arada bir kucuk surprizler yaparak bir nebze de olsa bu heyecani diri tutabiliriz.

Yorumlarınız için tşk ederim:)
5 sene beraberlikten sonra engelleri aşarak evlenebildik, 2 senedirde evliyiz::)
Belkide çoçuktandır, eskisi gibi mesela not bırakamaz msj atamaz oldum....şükür 13 aylık oldu oğlum, uykusuz dönemleri atlattık belki bundan sonra yine eskisi gibi özen gösteririm:)
Süpriz sofra hazırlamalar, küçük jestler bizdede oluyor ama sanırım bazen filmlere heves ediyoruz xD

Aaa bizim de bebeğimiz var henüz 4aylık
Çok şükğr Rabb im nasip eyledi
Bebek varken ilgi ister istemez ona kayıyor çünkü ikinizin parçası ve emanet muhtaç bize..
Siz yenidoğan sıkıntılarını atlatmışsınız maşaallah
Gazlı gecelere veda etmişsinizdir

Neden heyecanlanalim ki anlamadım..:110:
Ben heyecanı kaldiramam. sakinlik huzur yeter bana.Sevgi, saygı,merhamet olsun.Arada bir yapılan ufak sürprizler olsun.
Heyecan yeni tanıştığın kişiye kendini anlatma sürecinde olur.Ona da flört diyorlar.Sonra da heyecan bittiğinde facebook ve birtakım sosyal medyalarda aiyy ilk günkü gibi heyecanlı aşkımız canım kocişim diyerek,evliliklerini ve bitmek bilmeyen heyecanlarıini durmadan anlatıp, :KK75::KK30: eşe dosta görümceye eltiye hava atıyorlar:KK11::KK45:.Hiç mi adam seni canından bezdirmez onu da paylaşsanıza
Aha haaa hiç güleceğim yoktu
Evet öyle modeller de var aynı evde yaşadığın adama Facebook dan ilanı aşklar ölürüö bitirimler

İlk günkü heyecan kalmaz tabiki. Ama heyecan ztn anlık duygudur. O ilk günkü heyecan zamanla yerini aşka, sonsuz sevgiye bırakıyor. Sanki doğduğundan beri onunlaymışsn gbi hissediyosun. Bunların tek yolu da gerçekten aşık olduğun insanla olmak ve aşkın için emek vermek sanırım

Heyecandan ziyade istikrar seven bi insanım seviyorum seviliyorum hayatı çokta kurcalamamak lazım,bize rutin ve sıkıcı gelen hayatlara imrenenler var

İki çocuktan sonra hayatımız daha bi heyecanlı oldu. Odevdi işti yemektir vs. Birbirimizi zor görüyoruz :KK70:

en önemli şey huzuru sağlamak.
en ufak şeye kavga çıkarmıyoruz ikimiz de alttan alıyoruz
aileler yüzünden çok didiştik o bizi çok yıprattı şimdi ikimiz de birbirimizin değerini anladık olgunlaştık 1 senede, birbirimizin ailesinin hataları yüzünden kavga etmiyoruz her akşam sevgi böceği gibi öpüşüp koklaşıyoruz.
fırsat buldukça ilk günler yeni evliler gibi duşa giriyoruz sadece cinsel anlamda değil birbirini yıkayıp ilgi göstermek çok güzel oluyor.
ama evlilikteki ilk heyecan hele sevgililikteki, yok tabiki, ama olmasın da şu andaik sevgimiz daha güzel ve sağlam. beni göbeğime kadar çekilmiş hamilelik pijamamla görünce karnımı bir seviyor her şeye değer:)

Ülkemizde tuhaf, sevgisiz, ilgisiz evlilikler o kadar çok ki normali, olması gerekeni ekstra şeyler sanar olmuşuz anladığım kadarıyla.

Akşam işten gelince sarılmak, sohbet etmek, biseyler paylaşmak, arada küçük sürprizler yapmak, isteyerek ve keyif alarak sevişmek, birlikte eğlenmek vs. birbirini seven iki insanın evliliğinde olması gereken şeyler zaten. Ekstra özellikler değil bunlar. Heyecan katan şeyler de değil hayatınıza. Normal insanlar böyle yaşar.

Evlilikte heyecan değil, sevgi, saygı sadakat ve uyum önemlidir. Bunlar varsa zaten o bahsettiğiniz şeyler pakete dahil olur.

ben 7 yıllık evliyim eşim ilk aşkım 16 senedirde beraberiz eşimle (liseden beri) ilk günkü o çok yoğun heyecan kalmıyor ama kendi açımdan diyim karşımda gördüğümde hala kalbim küt küt eder kirpiklerim kalp şeklini alır aşk kaldımı desen kalmadı ama yerini sevgi alışkanlık ve saygıya bıraktı yapım gereği kıskanç değilim sıkmam o konuda, asla hakaret etmem tartışmalarımızda arada bir hediyeler alırım yaşadığımız yer küçük olunca sosyal hayatta olmaynca anca bunları yapıyoruz sizin imknınız varsa sinemaya yemeğe gidin başbaşa yürüyüş yapın ne bilim aklıma gelen bunlar birbirinize olan güven ve sadakatten ödün vermeyin

Back
X