• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilikte heyecanın son kullanma tarihi nedir?

eliz elit

Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2015
102
58
13
39
Gerek bu sitede gerekse çevremden duyduğum kadarıyla,aşkla da evlenilse o aşk,heyecan bir kaç yıla bitiyormuş.Eşler birbirinden cinsel anlamda uzaklaşıyormuş.Bu herkes için aynı mıdır,tartışılır tabi.Evli değilim ama düşünüyorum.Yani mantık evliliği yapmak daha mı mantıklı?Bu dert değil tabi,ama korkutuyor beni

mantık evliliğinden kasıt hiç aşık olmadığın biriyle sadece sana uygun olduğunu düşündüğün için evlenmekse baştan heyecan yok zaten, bari aşk evliliği yap da ilk zamanların heyecanlı geçsin :KK49:

kişisel fikrime gelince, aşık olmadığım bir adamla aynı yatağı asla paylaşamazdım, dolayısıyla evlenemezdim ayrıca aşk çok güçlü bir duygu, ihanet, şiddet gibi zaten evlilik kurumunu bitirecek bişey olmadığı sürece bitmez, e bunlar yaşanırsa mantık evliliği de biter zaten.

Aşkı mantığı bilmem de ten uyumu önemli. O çekim olmalı. Yoksa 1 ayda da biter cinsellik.
Cinsel çekim için de aşk şart değil.

Heyecan da ne kadar aşık olduğunuzla ilgili değil mi?

Askin ve cinselligin son kullanma tarihi her e vlilikte farklidir. Bu kisiye ozeldir diye dusunuyorum.
Ask evliligi mi mantik evliligi mi dersen
Ben mantigima cok uyan adamla severek evlendim. Sevgim her gecen gun buyudu. O ise bana asikti. Ask bitti. Sevgi saygi baki kaldi cok sukur.

Cevap veriyorum: 1 yıl

Tabi ki her ilişkiye göre değişir. Heyecan bitecek diye mantık evliliği yapmak, nasıl olsa tekrar acıkacağım diye yemek yenemek gibi birşey. Saçma yani!

Kısa da olsa aşkın heyecanını mı yaşamak istersin? Yoksa hiçbir heyecan yaşamadan ölüp gitmek mi?

Aşkın ömrü cinselliğin ömrü her ilişkide farklıdır. Heyecan yerini monotonluga bıraktığı için bitmiş gibi gelebilir.

Ama mantık evliliği en saçma olanı. Hiç aşık olmadığın bir adamın sana dokunmasi rahatsız edici bir kere. Hem mantık hem aşk ikisi bir arada olmalı.

1 yılı geçti benim evliligim aşkla evlendim mantığı da içine kattım. Hala eşim bana dokundugunda içim titriyorsa onu işteyken ozluyorsam en azından benim için 1 yıl değil bu süre biliyorum

aşk zaten cinsel çekim demek .insan çekim hissettiği birine aşık olabilir . heyecanın biticeğini düşünüyorum zamanla . ama tamamen biteceğine inanmıyorum eğer uyum varsa

böyle bir son kullanma tarihi yok, tamamen kişilerin karakterler uyumuna ve hayatın onlara yaşattığı zorluklara bağlı bence. Fakat ben ille de aşk olmalı diye düşünüyorum.

Eşimle 13 seneye yakındır birlikteyiz karnında kelebekler uçuşmuyo ama ya o olmazsa dediğimde burnumun direği sızlıyo yokluğunda varolabilirmişim gibi gelmiyo

Hem mantık hem aşk olursa çok iyi olur. Tabi aşk yerini zamanla sevgiye bırakıyor. Evlendikten sonra eskisi gibi heyecan kalmıyor. En güzeli flört ya.. Keşke hayat hep flörtle geçse:KK51:

Back
X